Lg L7, SE arc/s, samsung galaxy s, nokia n8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dojce
Banned
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2012. 22:20
:: nokia
:: samsung

Lg L7, SE arc/s, samsung galaxy s, nokia n8

Post od Dojce »

koji od ovih telefona kupiti i zasto, meni je bitna velicina ekrana solidna kamera i lep dizajn. dali uzeti neki od pomenutih u naslovu ili ipak nesto drugo ali da je polovan do najvise 200e naravno sa opremom i garancijom i da je u dobrom stanju
Hvala
LG

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Lg L7, SE arc/s, samsung galaxy s, nokia n8

Post od janka_88 »

Dojce, mozes odmah u startu izbaciti Galaxy S ako ti je kamera bitna stavka jer je na njemu ocajna, imao sam se prilike licno uvjeriti u to. Za LG ne mogu tvrditi ali ne vjerujem da je nesto bolja od Galaxy S posto je isto 5mpx tako da moze samo nesto malo bolja biti, ali nista posebno. Ostaju Arc S i N8 i tu naravno opet N8 pobijedjuje kad je kamera u pitanju. Sad ti moze samo u dvoumljenje moze biti dizajn i velicina ekrana koji su po meni na ruku SE modelu kao i OS i nesto jaci hardver ali je kvalitet izrade na strani N8. Imao sam prilike vidjeti Arc S na kojem se ekran kao i zadnji poklopac poprilicno izgrebao nakon samo 2-3 mjeseca koristenja. Ekran na N8 je dosta kvalitetan i 3,5" je sasvim dovoljno za ugodno koristenje. Sad ne znam da li ti je toliko bitan i operativni sistem, ako nije onda po mom misljenju N8 ima prednost u vidu boljeg kvaliteta izrade, bolje kamere, kao i bolje autonomije baterije. :)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ja bi od ponudjenih uzeo SE arc/s. neznam kako se krecu polovni, pa i da je 10-20 eura skuplji od buzdeta vredi uzeti.
lep dizajn, kvalitetna izrada, dobre specifikacije i odlicna podrska na xda forumu. 8)
lg bi preskocio jer mi se ekran ne svidja i slabiji je po specifikacijama od SE. :(
galaxy s je u klasi SE, ali nije toliko lep kao SE :wink:
za nokiu neznam sta da ti kazem jer nisam upucen u novije proizvode, ali sigurno je dobar telefon. :roll:
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

po meni najlepši dijaz ima arc kome kamera je malo lošija od n8 ali daje veoma lepe slike.
odmah ispod njega po dizajnu ide n8.
tako da bi izbor bio izmedju ova dva modela.jedan sam imao drugi imam.zamerka arcu je plastika kod senzora koja puca.e sada neki su se žalili da je tako i na S modelu ali to do sada nisam video kod ljudi koji duže malo imaju dati model.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Po meni dvoboj se vodi izmedju arc s i n8,e sad ako ti je dosta bitan OS i zahtevan si korisnik aplikacija,igrica...itd..onda tu vec vodi arc S,mada i n8 za sasvim obicnog najnormalnijeg zahtevnog korisnika,pruza sasvim odlican izbor aplikacija i igrica na belle-i (jedino ako zelis da imas, kao sto jedan ovde kolega napomenu aplikacije,tipa detektor metala,zip upaljac,merac radijacije ili spontane molekularne distorzije,i ko zna sta vec,meni da zivim i hiljadu godina nebi te aplikacije bile potrebne.. :lol: ),to je sto se tice OS,sto se tice kvaliteta izrade tu nemamo mnogo da pricamo,n8 je mnogo kvalitetniji od arc S,i ko zna koliko jos takvih "popularnih" modela telefona,a o kameri pa tu nemamo sta da pricamo,naravno n8 sa fenomenalnom kamerom(ako jedino ne racunamo naslednika, 808...).Ako ti je bitna prednja kamerica,to neces imati ako izaberes arc,prednost ces jedino imati ako su ti bitne one milionske bezveze aplikacije i veci ekran,e sada ce neko reci ima i jaci hardver,jeste da ima od n8,mada n8-ci nije potreban jaci hardver za njegov OS i sve aplikacije koje podrzava..
To je neko moje malo poredjenje sto sam ti izvukao izmedju ova dva modela,pa sada je na tebi da odlucis,da se ja pitam ja bih uzeo n8..

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

Samo da se slozim sa prethodnim postovima da se dvoboj vodi izmedju SE i Nokije.Samo da ti napomenem da je Arc je izuzetno lep telefon prvih mesec-dva dok se zadnja maska ne upropasti a sa druge strane neuporedivo veci broj aplikacija ces imati na njemu nego ako se odlucis za N8 ali su od toga 90% tih aplikacija detektori za duhove,metala,pripadnike druge seksualne orjentacije i ostale gluposti.U svakom slucaju izbor aplikacija je i pored toga nesto veci nego na Nokiji.Sto se tice N8 tu dobijas izuzetnu kameru koja je i dan danas najbolja na trzistu (izuzev one na 808),kvalitet izrade kao i dosta duze trajanje baterije.Vidi sta su ti prioriteti pa odluci.

Dojce
Banned
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2012. 22:20
:: nokia
:: samsung

Post od Dojce »

mene ne zanimaju igrice, od aplikacija mi treba navigacija samo... ja bi ga koristio za slike pozive i poruke a ti megaherci gigaherci me ne zanimaju ocu da bude lep telefon i da ne bude neko plasticno sranje da se sjebe posle mesec dana.. Ja sam uzimao od druga arc-s bele boje bio je kod mene par dana, telefon je bio star oko 2 mes. imao je samo na ekranu 2 crtice male koje se primecuju samo na beloj pozadini, a to me strasno nervira kad mi je maska izguljena bas me briga ali ocu da ekran bude dobar i bar malo otporan na ogrebotine
LG

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Dojce, ako je to u pitanju,posto nisi zahtevan korisnik,onda lepo n8 i to je to..

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Dojce, Ne traži dalje, telefon za tebe je N8, zadovoljava sve što si naveo i još mnogo toga.N8 je poznat pre svega po svojoj izuzetno kvalitetnoj izradi i fenomenalno kameri, pritom na Bell OS-u taj telefon je jako brz i GUI je fluidan podjednako kao na androidu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori