Hvala svima na odgovorima uzeo sam S III preko vipa za ovaj paket 1100 smartova platio sam 36000 din telefon preko veze,umesto 41000 tako da sam zadovoljan uz mesecnu predplatu od 1490 din uzeo beli

....
E sada prva iskustva upalio telefon imao je pola baterije mozda malo vise a moja stara Nokia je imala 1 crtu i naravno juce sam to uzeo oko 4 sata popodne i unosio imenik rucno iz moje stare Nokie na SIII i uvece oko 7 sam zavrsio s tim jer sam u Vipu zaboravio to da uradim :/ i naravno na Nokiji 1 crtica a na S III sam proverio ostalo je oko 20 % baterije.
Onda sam podesavao sve skidao nov softver i drugo podesavao odigrao par igrica do 9 i baterija gotova a Nokia nisam ni dirao i sutra opet jedna crtica stoji

...
Baraba: (zanima me šta N73 može a ovi ne? Probaću na S3 pa ću ti preneti utiske.)
Odgovor: nemogu da ti opisem koliko je ta kombinacija bila jaka,ja sam to pokazao ortaku koji je radio u Vipu naravno odmah je skinuo SkyFire i nosio da pokaze direktoru i kada mu je pokazao ostali su obojica bez reci znaci SVE sto si moga i na brovseru mogao si da uradis i na N73 bez pomuke Java podrzana Flash i jos brdo i tona add-onova (to je bilo ono vreme koje kada kazes nekome da mozes da pustas preko moba youtube svi su mislili da imas zvercinu od telefona odprilike to je bilo kada je Vip pocinjao da radi kada je ponudio prvi put Nokiu N95 ono za 1 dinar pa su bili besumucno redovi od jutra do sutra)

..
janka_88 (koliko ja znam i da ne moze fabricki browser nesto sto N73 moze ima takodje varijanta skyfire i za android. I ima chrome, firefox i jos nekoliko veoma ozbiljnih konkurenata... Evo na primjer ja sad pisem sa mob bez ikakvih problema.

)
Fabricki brovser na N73 je bio u fazonu pa cisto da je tu da se kaze da ga ima N73(nedaj boze da si nesto hteo na netu da odes i da vidis sa N73 katastrofa) bez SkyFire-a je bio obican telefon za ziku gledanje nekog klipa i neke igrce
Ovo drugo sto si napisala moze da uradi svaki tel koji kosta vise od 100 e
bachika (a bih ipak pogledao note, jer na njemu je najbolji doživljaj surfovanja. Gore navedeni modeli se razlikuju u sitnicama i nema veće razlike u surfovanju. Dakle biraj šta ti se dopada po nekom drugom kriterijumu!

Ne možeš da pogrešiš sa ovim modelima)
Upravo sam prodao Note za 320e da bi kupio jedan od onih fonova sto sam naveo iako sam rekao da mi je ekran manje vise nebitan tako sam se vodio dok sam uzimao Note ali sam posle 10 dana svatio da iako je dobar telefon bas su ga preterali sa ekranom.... A i prilikom instalacije Androida 4.0 na njega pocinje da mi pravi probleme pregreva se kada igam igrice zamrzne pa se restartuje pa sam ga prodao pa neka neko drugi resava to