One x+ ili da ostanem na evo 3d?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

One x+ ili da ostanem na evo 3d?

Post od Malone »

Imam htc evo 3d, nisam nezadovoljan, bas sam se fino izigrao ovih devet meseci
Nego nesto mi se svideo one x+ :roll:
Posto sam na prepaid-u resih da uzmem postpaid u mts-u, mix net L mi je dovoljan, taman toliko i sada trosim, mozda hiljadu vise pa bi mi i xl mozda odgovarao.
Da li da uzmem one x+ uz xl ili da uzmem neki telefon za 1din uz l/xl, taj prodam, prodam evo i verovatno dodam za one x+?
Ili da sacekam prolece i uzmem nesto novije, a u medjuvremenu uzmem mix net L, valjda posle mogu da uz to uzmem telefon.
Nesto mi brat rece da uz postpaid sada moram da potpisem ugovor na godinu dana bez obzira dap uzimam telefon. To bi bilo trulo, jos ako ne mogu da kasnije uzmem neki telefon.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Re: One x+ ili da ostanem na evo 3d?

Post od loki13 »

Malone, ne moras potpisivati nikakav ugovor,mozes samo broj i tarifu i to mozes da prekines kada zelis jer nemas ugovorne obaveze,ona nastaje tek kada uzmes telefon/popust/nesto trece....
Vidi koji je potencijalno najskuplji tel koji daju za 1 din uz mix net xl,pa njega uzmes i prodas + prodas evo3d i eto parica za one x+ (mozda i note II) :D
D500&E71

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Hvala loki, brat je dobio neki popust na mix net L, sada mi je jasno :)
Mislim da se uz xl za 1din dobija desire x. Gledao sam oglase i cena za 1dan stare je oko 200e. Za evo ako izvucem 200, mada sumnjam, to je 400e.
Trebalo bi jos da dodam pa je mozda bolje da uzmem odmah one x+ uz l/xl, ali sam u nedoumici dal da cekam prolece i uz paket uzmem nesto tipa butterfly.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Malone, uzimanje na paket ti se isplati jedino pod uslovom da ti realno koristis to sto je u okviru paketa,ako ces uzimati veci paket kako bi jeftinije uzeo telefon onda nema nikakvog smisla (ako je paket npr 1000 din veci od tvoje realne potrosnje,ti ces njima dati 200e vise za 2 godine koriscenja)
D500&E71

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

treba im iscediti paket do kraja jer nas stvarno deru sa cenama... u VIP-u kosta aparat npr 23000 sto se njegova cena, doduse na crno bez paketa... :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

luca, ja kad vidim da je cena telefona uz neki paket blizu cene tog aparata na crnom trzistu automatski ga preskacem u izboru,pa vise mi se isplati da uzmem tel na crno i kod operatera izboksujem popust,nego da se vezem zbog telefona....
D500&E71

Odgovori