Android telefon od 250-300 evra.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Android telefon od 250-300 evra.
Hocu da kupim android telefon od 250-300 evra, mozda i neki evro preko toga.
Telefon moze da bude polovan, ali bi bilo pozeljno da bude nov.
Ekran da bude od 4.3 inca pa nadalje.
Kamera mi i nije toliko bitna kao ni dizajn.
Da bude sto bolji za zahtevne igrice.
Da bude sto bolji za muziku, narocito za muziku preko slusalica..
Telefon moze da bude polovan, ali bi bilo pozeljno da bude nov.
Ekran da bude od 4.3 inca pa nadalje.
Kamera mi i nije toliko bitna kao ni dizajn.
Da bude sto bolji za zahtevne igrice.
Da bude sto bolji za muziku, narocito za muziku preko slusalica..
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Одг: Android telefon od 250-300 evra.
Koristim ga top telefon, galaxy nexus i9250
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Android telefon od 250-300 evra.
Sony Xperia P,Sony Xperia S jos bolje,moze da se nadje za oko 250,i ima jacu multimediju od Nexusa,mada je i ovaj ok.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
pa sony xperia p ima ekran od 4' a covek hoce od 4,3... znaci otpada
xperia s, galaxy nexus, lg 4x hd, ima i ZTE modela, alcatel-a itd...

xperia s, galaxy nexus, lg 4x hd, ima i ZTE modela, alcatel-a itd...

Htc one x.
Потражи по огласима, има одлично очуваних за 10-20е више.
Потражи по огласима, има одлично очуваних за 10-20е више.
Слобода или смрт
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Trazio sam malo po netu, i za oko mi je zapao LG Optimus 4X P880, sta mislite da li je to najbolja kupovina za 310 evra?
na papiru jeste ali u realnosti najbolji za te pare je htc one s... sivo-plavi sa oznakom Z520e...
mada ako te ne zanima budzenje telefona i cekanje na update-ove, nove verzije softvera, onda idi na LG.
kazu da nije los, da je dosta brz itd...

mada ako te ne zanima budzenje telefona i cekanje na update-ove, nove verzije softvera, onda idi na LG.
kazu da nije los, da je dosta brz itd...

- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Galaxy Nexus i9250. Imao ga, kao i dosta drugih telefona više klase. Za mene najbolji telefon do 300€, probaj ga, kao i druge modele, pa onda odluči?
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Hvala vam na predlozima najverovatnije cu uzeti LG Optimus 4X HD p880. 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Bandicoot, kao da si mene pitao ,odlican izbor
LG definitivno dobro parira mnogo poznatijim firmama kako cenom tako i kvalitetom,jos kad bi obratili malo vise paznje na update samog androida kao i kad bi im zajednica bila malo jaca bili bi fantastican izbor,daleko ispred svih ostalih
za jedno sam siguran ,sledeci moj telefon bice njihov,davati za isti hardver kod drugih proizvodjaca ponekada i duplo vece pare postaje suludo,narocito u ovo vreme besparice
u svakom slucaju javi utiske kad ga malo isprobas
LG definitivno dobro parira mnogo poznatijim firmama kako cenom tako i kvalitetom,jos kad bi obratili malo vise paznje na update samog androida kao i kad bi im zajednica bila malo jaca bili bi fantastican izbor,daleko ispred svih ostalih
za jedno sam siguran ,sledeci moj telefon bice njihov,davati za isti hardver kod drugih proizvodjaca ponekada i duplo vece pare postaje suludo,narocito u ovo vreme besparice
u svakom slucaju javi utiske kad ga malo isprobas
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Videces da li je suludo davati vece par kad dve godine budes cekao update.I ja sam tako mislio dok nisam probao.Zato me LG vise videti nece.
- kvaka33
- Expert
Chobby88, znam o cemu pricas ali prezivecu ,nekih custom romova ce uvek biti ,nisam zavisnik verzija androida ,nekako vise volim cm romove ,a njih hvala bogu uvek ima
zaista mi se ne daju vise tolike pare da bih imao najnoviji update ,nije tolika razlika izmedju JB-a i ICS-a da bi cena bila skoro duplo veca
zaista mi se ne daju vise tolike pare da bih imao najnoviji update ,nije tolika razlika izmedju JB-a i ICS-a da bi cena bila skoro duplo veca
Razlika izmedju jb i ics je ogromna,ako si koristio oba,znas o cemu pricam,a za romove pogledaj kakva je pustara na xda,to ti dovoljno govori.
Pa i LG se odrekao ovog telefona,nema najavljenog jb za njega a model relativno nov.
Pre bih uzeo gnex,jeste hardverski losiji,ali softverski je svetlosnu godinu ispred svakog LG.
Pa i LG se odrekao ovog telefona,nema najavljenog jb za njega a model relativno nov.
Pre bih uzeo gnex,jeste hardverski losiji,ali softverski je svetlosnu godinu ispred svakog LG.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Svakako se slazem sa Chobby88, ima razlike izmedju ics i jb naravno.E sad ja nisam za LG zato sto oni gledaju samo kako da prodaju telefon a posle toga te zaborave. Tokom ove godine ce najverovatnije izaci 'Key Lime Pie' i budi siguran da LG nece dobiti update(tesko da ce i custom biti) dok ce Galaxy Nexus verovatno dobiti...
i lepo vecina kaze da uzme nexus i9250, a on opet lg. realno, ne vidim zasto si uopste postavljao temu..
::luv phonez::
- kvaka33
- Expert
Chobby88, razlika izmedju JB i ICS-a nije ogromna ,stvar optimizacije sistema je malo bolja ne i drasticno ,nista revolucionarno nisu doneli samim tim razlika ne moze biti "ogromna"
Sve u svemu prosecnom korisniku kojih ima najvise (tu mislim na one koji koriste sms,poziv,kameru,mail,fb,twiter i po neku igricu )skoro nebitno i neprimetno
Ako mislis da li se neka aplikacija otvara za 0,001 sekund brze ili multitasking radi fluidnije ili sta vec ,zaista minorna razlika
Naravno da bi bilo lepo updejtovati sve na JB ali nista bez cega bi neko bio u frci posebno da ce mu nesto raditi sporije ili manje fluidnije,sve ce to raditi odlicno i na ICS,pogotovo na CM romovima ,koji su po meni i najbolji
Naravno ,kome je to bitno on ce uzimati Nexus ili neki top model da bi mogli i to da odrade, nije to svima primarno to jest vecini nije
Ako neko kupuje telefon na par godina logicno je da ce kupiti hardver a ne softversku podrsku ,ja bih licno zrtvovao update zbog hardvera,narocito ako me to zadovovljstvo izadje skoro duplo jeftinije
Sve u svemu prosecnom korisniku kojih ima najvise (tu mislim na one koji koriste sms,poziv,kameru,mail,fb,twiter i po neku igricu )skoro nebitno i neprimetno
Ako mislis da li se neka aplikacija otvara za 0,001 sekund brze ili multitasking radi fluidnije ili sta vec ,zaista minorna razlika
Naravno da bi bilo lepo updejtovati sve na JB ali nista bez cega bi neko bio u frci posebno da ce mu nesto raditi sporije ili manje fluidnije,sve ce to raditi odlicno i na ICS,pogotovo na CM romovima ,koji su po meni i najbolji
Naravno ,kome je to bitno on ce uzimati Nexus ili neki top model da bi mogli i to da odrade, nije to svima primarno to jest vecini nije
Ako neko kupuje telefon na par godina logicno je da ce kupiti hardver a ne softversku podrsku ,ja bih licno zrtvovao update zbog hardvera,narocito ako me to zadovovljstvo izadje skoro duplo jeftinije
Pa dobro nije bas duplo razlika u ceni.
I opet da ti ponovim xda podforum za optimus 4x je pust,a telefon je na trzistu vec neko vreme.
Ostali proizvodjaci imaju veliku podrsku zajednice pa tako ja na note 1 furam 4.2.1 koji radi skoro dobro kao na nexusu.
A i sta ti vredi taj hardver kad nema softvera koji ce da optimizuje pa tako dolazimo do toga da nexus sa duplo losijim hardverom radi duplo bolje.
Razumem da hoces da sebi opravdas kupovinu,ali ne treba ljude dovoditi u zabludu.
Daleko je taj LG od odlicnog telefona.
A smatram i sebe i tebe naprednim korisnicima jer ti prosecni ne posecuju IT i forume o mobilnim telefonima.
I opet da ti ponovim xda podforum za optimus 4x je pust,a telefon je na trzistu vec neko vreme.
Ostali proizvodjaci imaju veliku podrsku zajednice pa tako ja na note 1 furam 4.2.1 koji radi skoro dobro kao na nexusu.
A i sta ti vredi taj hardver kad nema softvera koji ce da optimizuje pa tako dolazimo do toga da nexus sa duplo losijim hardverom radi duplo bolje.
Razumem da hoces da sebi opravdas kupovinu,ali ne treba ljude dovoditi u zabludu.
Daleko je taj LG od odlicnog telefona.
A smatram i sebe i tebe naprednim korisnicima jer ti prosecni ne posecuju IT i forume o mobilnim telefonima.
Ala ga preteraste
Fanovi Samsunga preuzimaju prvo mesto po veličanju svojih telefona od Jabučara.
.
Evo ja nosim već treći LG, i sasvim sam zadovoljan, niti ganjam rom-ove niti besomučno instaliram bespotrebne i bezvezne aplikacije,
niti sam gledao xda, niti znam razliku između ICS i JB niti me zanima, i za ono što meni zaista treba telefon radi extra.

Fanovi Samsunga preuzimaju prvo mesto po veličanju svojih telefona od Jabučara.
U fazonu mali ali tehničar, nadam se da znaš i ostatak vicaChobby88 napisao:hardverski losiji,ali softverski je svetlosnu godinu ispred svakog LG.

Evo ja nosim već treći LG, i sasvim sam zadovoljan, niti ganjam rom-ove niti besomučno instaliram bespotrebne i bezvezne aplikacije,
niti sam gledao xda, niti znam razliku između ICS i JB niti me zanima, i za ono što meni zaista treba telefon radi extra.
- kvaka33
- Expert
A ok nije duplo ,ja to o nako u prenesenom znacenju 
Mozda je napusten telefon ,mozda nije zaziveo ,ali je odlican generalno ,kad pogledas malo u svetu preko 60% ljudi jos uvek koristi GB pa tek onda dolazi ICS i nesto jako malo JB koji doduse tek pocinje da se distribuira po modelima,ali to jako sporo ide sto je naravno jako losa stvar
Ja sam i pricao za korisnike kojima update softvera nije primaran,jer koriste to sto koriste i sto bi onda dao za Nexus ili S3 ili One s+ neku enormnu cifru kad LG moze da kupi za 300 evra i da mu zavrsava posao narednih bukvalno 5 godina,jer ono sto on koristi ICS ce jos dugoooo moci da radi posao bez problema a telefon je hardverski odlican

Mozda je napusten telefon ,mozda nije zaziveo ,ali je odlican generalno ,kad pogledas malo u svetu preko 60% ljudi jos uvek koristi GB pa tek onda dolazi ICS i nesto jako malo JB koji doduse tek pocinje da se distribuira po modelima,ali to jako sporo ide sto je naravno jako losa stvar
Ja sam i pricao za korisnike kojima update softvera nije primaran,jer koriste to sto koriste i sto bi onda dao za Nexus ili S3 ili One s+ neku enormnu cifru kad LG moze da kupi za 300 evra i da mu zavrsava posao narednih bukvalno 5 godina,jer ono sto on koristi ICS ce jos dugoooo moci da radi posao bez problema a telefon je hardverski odlican