Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
da li je nekim cudom moguce da u moju nokiu 6600 ubacim smajlije u meni za poruke?tj da li mogu da koristim ovo umjesto sto stalno pisem ovo ,to sam imao na z1010,te smajlije,ali ih na nokiji 6600 nema?u cemu je stvar ?kako to da promenim?
Jedino da napraviš templejte u porukama i tako ih unosiš, da ne bi morao stalno da kuckaš. "Templates" su u "My folders" direktorijumu i imaš opciju "New template", pa kreiraj , , i sve što ti treba...
Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 15. Jun 2005. 18:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Kod Nokie postoji jos jedan nacin za ubacivanje smajlija - da ih upises kao kontakte u imenik. Vidi sta ti je brze, to ili Miskonijev predlog sa templates.
xvala,mada nisam zadovoljan,hteo sam da nekako ubacim ove kao sto je kod z1010 u vidu slicica a ne u vidu znakova,mislio sam posto je symbian pa moze,ko zna,ali eto,prevarih se,a da mozda ne moze ovako:neko ko ima z1010 posalje ti poruku samo od tih smajlija(svih smajlija),ti je primis i sacuvas je,i onda po potrebi editujes tu poruku,saljes i td,da li je to moguce?tj da li 6600 moze uopste da vidi te smajlije kada se posalju sa z1010 ili ih samo vidi kao znake?
neka neko proba,ko zna,mozda i upali,ja trenutno kod sebe nemam z1010(ili neki koji ima smajlije)da bih probao,pa ako nije tesko nekome neka proba,i kaze nam rezultat
Rezultat je da će Nokia to prikazati kao simbole, probao sam ja to davno, još sa T68i... Ali, nije isključeno da će neka 3rd party SMS aplikacija za symbian to moći da odradi, možda već i postoji, a mi to ne znamo?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.