S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?

Post od dule88 »

Uzecu u Vipu ili S4 zoom ili S4 mini,e sada koji je generalno bolji,brzi,koji ima bolji ekran?Da ako mi se ne dopadne da mogu odmah novog da ga prodam za preko 300 eura,a o kameri na S4 zoom ne bih puno da pricam,verovatno nema mana,opticki zoom 10 puta,16 mp kamera,profesionalni fotoaparat u telefonu.Nekome je ruzan i glup ali po meni savrsen uredjaj.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?

Post od znemanja »

Teško da neko može da napravi poređenje iz prve ruke, jer se S4 Zoom tek pojavio u prodaji i verovatno ga još niko sa foruma nema. Stvar je jasan oko ova dva model, ako je kamera prioritet onda S4 zoom, u suprotnom S4 mini. Ako ti je bitno samo da ga prodaš što pre, onda mislim da ćeš brže prodati S4 mini.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

S4 zoom verujem da nema niko i da se tesko prodaje na oglasu. Upravo sto je foto aparat sa opcijom telefona, mislim na dimenzije. Meni je veoma zanimljiv. Ali bih pre uzeo nokia 808 i neki jeftin wp.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

dule88 napisao:a o kameri na S4 zoom ne bih puno da pricam,verovatno nema mana,opticki zoom 10 puta,16 mp kamera,profesionalni fotoaparat u telefonu.Nekome je ruzan i glup ali po meni savrsen uredjaj.
Mislim da si sam sebi dao odgovor.....
D500&E71

Odgovori