Nokia 6600 security code reset?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Nokia 6600 security code reset?

Post od gajic_ivan »

Evo problema... Moja "pametna" seka je davno promenila sigurnosni kod na Nokiji 6600. U medjvremenu je zaboravila sta je unela kao lozinku. Da li je moguce vratiti lozinku na fabricku i kako?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pomaze samo da flesujes telefon :wink: :wink: :wink: , ili da primoras sestru da se seti lozinke :D

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Nekako mi ovo drugo deluje isplativije :D Ne daje mi se 1000 dinara za fleshovanje 66-ice... Moram da platim kaznu za prekoracenje brzine :)
make. believe

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Jedino da flesujes telefon, nema ti druge, znam iz iskustva jer sam prosle godine imala istu situaciju sa maminim telefonom :| A mozes flesovanje da nadjes i jeftinije, 600-700din (ako ti to nesto znaci), a ako ti je telefon pod garancijom onda ti je free. Sve zavisi...

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Telefon je kupljen... vau, u februaru prosle godine (nisam ni znao da je toliko proslo) tako da mi garancija ne pomaze. Jeste li sigurni da ne postoji *#neki_broj# fora?
make. believe

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa da to postoji cemu bi onda sluzio sigurnosni kod :uhuh: :uhuh: :uhuh: samo fles pomaze 8) 8) 8)

Odgovori