LG optimus G PRO ili LG G2?
LG optimus G PRO ili LG G2?
Ja imam dilemu izmedju dva fona pa ako moze neki odgovor u vidu poredjenja modela.Dvoumim se da li uzeti lg g2 ili lg optimus g pro.G pro ima veci displey ali malo slabiju grafu i procesor.G pro mogu naci za 400 eura sa garancijom a g2 vidim da ima za 450 eura po oglasima verzija sa 16gb interne memorije.Da li neko zna koliko je g2 brzi od g pro u realnom radu za svakodnevno koriscenje?Da li je displey na g2 od 5,2 incha maksimalno iskoriscen ili ima one tach dugmice na dnu ekrana pa displey nije 5,2 nego nesto manji osim kada se gleda neki video?Eto ako je neko ovde imao slicnu dilemu sta uzeti izmedju ova dva fona i zasto uzeti odredjeni model cekam objasnjenje.G2 bi verovatno jurio verziju sa 32gb interne memorije jer mislim da je 16gb malo.Malo se dvoumim i oko boje da li uzeti u beloj boji ili u crnoj boji telefon?Mogao bih maksimalno da platim do 450 eura i to mi je gornja granica.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: LG optimus G PRO ili LG G2?
Bojke1, ja bih lično uzeo G2 i to bele boje od 32 GB. Dobar je i Gpro, ali mi G2 deluje zanimljivije i po svemu po malo bolji od Gpro. Evo ovde imaš jedan opis sa rezultatima testova oba modela http://www.ubergizmo.com/2013/09/lg-g2-review/ . U realnom radu ne verujem da je neka velika razlika. Inače G2 ima dugmiće na ekranu i oni se sklanjaju kod gledanja video, a kod slika i nekih igrica se pojavljuju kao tri tačke, ali kad se navikneš na takve dugmiće teško se vraćaš na obične.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ako novac nije problem uzmi G2 ipak je to noviji model
Ne verujem da ti iko moze nesto posebno reci o tim telefonima jer je G2 tek krenuo da se prodaje a Gpro je isto skoro stigao kod nas
Mozes jedino naci pojedinacno recenzije nasih ljudi ili gledati neki uporedni test na netu
Generalno gledano oba telefona su odlicna i u realnom radu neces nista posebno primetiti
Ne verujem da ti iko moze nesto posebno reci o tim telefonima jer je G2 tek krenuo da se prodaje a Gpro je isto skoro stigao kod nas
Mozes jedino naci pojedinacno recenzije nasih ljudi ili gledati neki uporedni test na netu
Generalno gledano oba telefona su odlicna i u realnom radu neces nista posebno primetiti
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedna glas za G2, zaista impresivan telefon, tek se pojavio u prodjai kod nas pa još uvek nisu izneta iskustva iz prve ruke. No, na osnovu onog što se da pročitati na pojedninim sajtovima, G2 je pun pogodak. Startna cena mu je odličan, a u VIP-u je jako povoljan, tako da ako novac nije problem G2 je odličan izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala na savetima i sugestijama.Ako se budem odlucio za g2 od 32gb moram sacekati da mu cena malo padne.Trenutno je malo vise skuplji od onoga sto bih mogao da platim.Ja sam nekako blizi kupovini g pro telefona.Privlaci me displey od 5,5 incha koji je odlican.Meni ne smeta velicina ekrana.G pro je sada malo pojeftinio kod nasih prodavaca pa sad moze da se nadje za nekih 400 eura.G2 od 32gb nema nigde ispod 480 eura sto mi je u ovom trenutku puno para.Za g pro se samo plasim da li ce dobiti neki update softvera na 4.4 ili nesto slicno?Inace jos ni jedan od ova dva telefona nisam video uzivo i nisam cackao ono sto se kaze licno da bih stekao neke impresije o telefonu.Ne znam da li ici na beli ili crni telefon,nebitno da li je g pro ili g2?U radnji gde sam pitao mi kazu da im se vise prodaje crni g pro nego beli i da ako hocu fon u beloj boji moraju da ga poruce dok crnog imaju na stanju.
Gde ima da se vidi uzivo lg g2 ili lg g pro kod nasih operatera ili prodavaca u beogradu?
Gde ima da se vidi uzivo lg g2 ili lg g pro kod nasih operatera ili prodavaca u beogradu?
Oba su odlicna,i ja sam bio zagrejan za G Pro ali sam se odlucio za G2,i nadam se da ce biti u mom posedu do kraja ove nedelje 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Odabrao si odličan telefon koji je u ovom trenutku među nekoliko najboljih. Opremljen je trenutno najačimBehemoth napisao:...ali sam se odlucio za G2,i nadam se da ce biti u mom posedu do kraja ove nedelje.
chipsetom, CPU i GPU koji postoji na tržištu, a koji takođe koristi svega nekoliko konkurentskih uređaja kao što su
Xperia Z1, Ultra, Note 3, ili Nexus 5 i Lumia 1520 koji se još nisu ni pojavili u prodaji. Dakle, nema greške.
- kvaka33
- Expert
Bahemoth ja bih ipak razmislio o 1520 Lumia
Fluidniji je i ima dobru zajednicu ovde na forumu
Fluidniji je i ima dobru zajednicu ovde na forumu

Da,ima zajednicu trolova,sto je verujem od kljucnog znacaja za dalji razvoj tog OS-a 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Lumia 1520 ce biti mnogo mocan telefon samo mi nije jasno zasto ce ici na pocetnom cenom od oko 800eur (bar po glasinama)...
kasnjenje prilikom izbacivanja konkurentnih modela i pocetna cena ce prilicno kostati microsoft... moraju mnogo bolje to da bi bili bar u korak sa konkurencijom ako ne i korak ispred
kasnjenje prilikom izbacivanja konkurentnih modela i pocetna cena ce prilicno kostati microsoft... moraju mnogo bolje to da bi bili bar u korak sa konkurencijom ako ne i korak ispred

- kvaka33
- Expert
AhahhaBehemoth napisao:Da,ima zajednicu trolova,sto je verujem od kljucnog znacaja za dalji razvoj tog OS-a
Znaci tako , cutis i mutis ccc
A ja sve cekam da osvane neki N3 ili S4 kad ono LG
Nadam se da ce se sve uspesno realizovati pa da nam dajes recenzije iz prve ruke
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Jest da imam skoro sve uredjaje marke Samsung (tv, frizider, ususuvac, mini linija, i dvd plejer), ali telefonima dajem prednost LG, LG G2 je odlican uredjaj, najvise mi se svidjaju oni dugmici pozadi. Ok jedino mi je malo velicina problem, s tim da je meni 4.3 sasvim dovoljno
- kvaka33
- Expert
Sto se cene tice poleteo je Samsung previse
Ali ok tu je LG da dovede stvari u red nadam se da ce ispostovati svoj najbolji telefon do sada i apdejtovati redovno i dugo
Mada ja se otelih cekajuci apdejt za N2
Ali ok tu je LG da dovede stvari u red nadam se da ce ispostovati svoj najbolji telefon do sada i apdejtovati redovno i dugo
Mada ja se otelih cekajuci apdejt za N2
Gotovo je sa Samsungom, nabijaju cene da je to neverovatno a kvalitet im ne opravdava cenu.Tako da je LG logican izbor bar meni.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Sto se apdejta tice LG se mnogo poboljsao u tom pogledu.Ne bi me cudilo da G2 vec krajem godine dobije 4.4 update...
- kvaka33
- Expert
Nadam se da je tako a ako jeste tako resio sam dilemu za sledeci telefonartifex napisao:Sto se apdejta tice LG se mnogo poboljsao u tom pogledu.Ne bi me cudilo da G2 vec krajem godine dobije 4.4 update...
Kazi mi sad kad si uzeo g2 koliki je tacno ekran?Po specifikacijama pise da je 5.2 incha ali kad su upaljeni oni touch dugmici koliko tacno gubi?Ako ti nije problem da mi kazes?I dalje me vise vuce optimus g pro i to samo zbog displey-a koji ima pravih 5,5 incha.Malo slabije vidim pa mi je veci ekran bitan.Malo sam gledao juce na youtubu poredjenje izmedju g2 i optimus g pro i jos uvek se lomim sta kupiti.Za sada mi je cena g2 sa 32gb memorije van mog domasaja ali trebalo bi da se cena vrlo brzo stabilizuje na nekih 400-430 eura i onda bih bas bio u dilemi koji uzeti g2,ili g pro?Ovako cenovno sam blizi da kupim g pro koji kosta tacno 400 eura.
Behemoth napisao:Oba su odlicna,i ja sam bio zagrejan za G Pro ali sam se odlucio za G2,i nadam se da ce biti u mom posedu do kraja ove nedelje
Pa stvarno ne znam koliko to u incima otpada na tipke ali nije strasno,navikes se jednsotavno.
Ako ti je bitniji samo veci ekran onda idi na Pro.
Ako ti je bitniji samo veci ekran onda idi na Pro.
Pa to mi je jedna od stavki.Mislim na velicinu ekrana.Druga su finansije.G2 od 32gb je skuplji nekih 80-90 eura u odnosu na g pro.Svoj samsung s3 sam prodao pre dva meseca.Od tada koristim neki krs od nokie ,mislim da je model 1600 i polako me hvata nervoza da sto pre kupim mobilni telefon.Ni sam ne znam kako sam izdrzao dva meseca da koristim ovu nokiu.Sad da li se isplati cekati jos mesec,dva da cena malo padne za g2 ili ici odmah na g pro koji mi je u ovom momentu cenovno dostupan.Tu sam malo u dilemi sta uraditi.
- kvaka33
- Expert
Moj ti je savet cekaj mislim da G2 vreei cekati
U najgorem slucaju kupices Gpro po jos nizoj ceni
U najgorem slucaju kupices Gpro po jos nizoj ceni