Android do 200e? LG L7 II, valja li?
Android do 200e? LG L7 II, valja li?
pozdrav dragi ljudi, e ovako, pazario bih neki android telefon do 200 e, pa bi mi puno znacilo neko vase iskustvo sa telefonima, koji bi bio best buy, razmisljao sam o LG L7 II, igrice me ne zanimaju , samo mi je bitno da poseduje neku solidnu bateriju, gps, i koristio bih ga prvenstveno za internet, i aplikacije, molim vase misljenje i savete. hvala
Pametniji nikad ne moze toliko da popusti koliko glup moze da zategne...
Re: Android do 200e
L7 II ima dobru bateriju, pogledaj LG L9 i Alcatel Idol
.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Preporuka za Idol i Lg L9, s tim što ipak samtram da bi L9 bio najbolja kupovina. LG L7 II ima jako dobru bateriju, ali poprilično loš procesor i grafiku. Pritom i Idol i L9 imaju dijagonalu ekrana od 4.7 inča što omogućava udobnije i lakše surfovanje netom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
od mene - LG L9, LG 4X HD, xperia T (nova za 225eur), Alcatela ima dosta... 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Za te pare najbolji izbor je Lg l9, ali ako imas da dodas nekih 30-ak evra, mozes uzeti Xperiu T.
Hvala vam na savetima, izgleda da ce ipak biti L9 zbog veceg ekrana, da li postoje jos neke razlike izmedju ova dva modela, i sta mislite o online kupovini, kakva su iskustva?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Xperia P moze da se nadje za 200 nova,jedino sto je ekran 4 inca,ako ti je to malo,ali L9 je dobar sa 4,7.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
a sta mislite o telefonu Blu studio 5.0, danas sam svracao u neku radnju i nudili mi taj, a ja prvi put cujem za tu marku telefona 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Bezi od tog modela, ima 512mb ram memorije, zastarelu rezulociju ekrana na 5 inca itd...
http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-t ... black.html ovde pise da ima 1gb ram-a a rezolucija ekrana je ista kao na L9, sad ne znam sta da radim, slatke muke 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
Ti si gore napisao samo Blu studio 5.0 bez s, ali opet moja preporuka ti je Lg l9..
Ne bih eksperimentisao sa tim brendom. Ipak su novi na tržištu.
Uzmi LG,ako ti nesto rikne na onome tesko da ces naci nekog servisera koji ce znati da sredi.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
http://www.kupujemprodajem.com/LG-Optim ... -oglas.htm sta mislite konkretno o ovoj ponudi ?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Jun 2013. 17:40
- :: sgs s2
Ja bi galaxy s2 +
Pleca napisao:http://www.kupujemprodajem.com/LG-Optim ... -oglas.htm sta mislite konkretno o ovoj ponudi ?
dobra cena