Nokia Lumia 1520 ili Iphone 5s?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
milosmeda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 19:45

Nokia Lumia 1520 ili Iphone 5s?

Post od milosmeda »

Pozdrav,
da li ima neko misljenje sta je bolje.
Jedino sto me brine je velicina telefona.
Kupio sam lumiu 1520 pre nekih otprilike 10 dana i nekako kao da nemogu da se naviknem na velicinu ekrana.
Da li vredi menjati za Iphone ili ne, jer gledajuci specifikacije nemogu da zakljucim koji je bolji i fluidniji telefon a kad vec dajem toliko para hocu da i dobijem kvalitet i brzinu.
Imate li nekih sugestija?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: Nokia Lumia 1520 ili Iphone 5s?

Post od fannY »

Ja bih probao jos malo da se naviknem na velicinu ekrana.Ako bas ne mozes menjaj za 5s,jer ces dobiti bas to sto trazis.

milosmeda
Novajlija
Novajlija

Post od milosmeda »

Probacu u svakom slucaju.
Lumia zaista radi perfektno i nije ni trunku da kazem "zabagovala".
Nego jednostavno gledajuci sajtove i forume uvek ima za trunku vise interesanata za iphone kada su neka poredjenja u pitanju,mada bilo je i obrnuto zato se i sam kopkam sta je bolje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Moj savet je da probas da se naviknes na Lumiu, evo Adams je ima, a on nije od glomaznijih likova, i nema velike sake, i odusevljen je covek. Mene je telefon (njegov) isto odusevio.
Ako ti sve drugo odgovara, nemoj ni da razmisljas o drugim uredjajima, ako na velicinu ipak ne mozes da se naviknes, uzmi iPhone i to je to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Dvoumiš se između fableta i telefona. Hoćeš kvalitet i brzinu. Imaš li još neki kriterijum? Proširi malo uži izbor, ima i boljih uređaja.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

milosmeda, 1520 i iP5s su dve različite kategorije uređaja.Ako je veličina uređaja problem onda definitivno menjaj.E sada ako si zadovoljna sa WP8 koji pokreće Lumiu 1520 onda uzmi neku manju lumiju, tipa 1020 ili 925.A ako hoćeš da menjaš OS, onda idi na iPhone. Mada bih ja preporučio da nađeš neku zlatnu sredinu, pogotovu ako si voljan da menjaš OS, predlažem da pazariš neki Android uređaj sa dijagonalom od 4,7-5 inča.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

milosmeda
Novajlija
Novajlija

Post od milosmeda »

znemanja, imao sam prethodni galaxy s4 i malo mi je dosadio android jer i pre njega sam imao sve androide zato sam presao na drugi os.
Znam da su razlicite kategorije u smislu os-a ali mi jedino o cemu razmisljam da li dobijam nesto vise od iphone u odnosu na lumiu sem sto je iphone kompaktniji,to je jedino sto me kopka.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

milosmeda, napisao sam ti u temi o 1520. Jos uvek ne razumem u potpunosti tvoje dvoumljenje. Sto se tice broja interesanata, jednostavno iPhone je star brend, pouzdan, ljudi su navikli na njega i znaju sta da ocekuju.
Sa druge strane, WP8 je star godinu i po dana i ljudi se navikavaju na njega i polako se bori za svoje mesto u jakoj konkurenciji sa iOsom i Androidom. :)
Nokia Lumia 1520

Odgovori