Zamena Sony Xperia T za NEXUS 5 ili LG G2
- genijem
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
- :: Huawei P20 pro
- :: iPhone 6 • HuaweiP10
Zamena Sony Xperia T za NEXUS 5 ili LG G2
Poštovani, imam ponudu da promenim Sony Xperia T LT30 telefon koji koristim već godinu dana, a nisam nešto prezadovoljan, pošto se mnogo greje i već treći put je otišao na servis, ponudjena mi je zamena za Nexus 5 uz doplatu kod operatera od 8000 i LG G2 uz doplatu od 11000. Interesuje me Vaše mišljenje. Hvala unapred na odgovoru
Re: Zamena Sony Xperia T za NEXUS 5 ili LG G2
Po meni je to odlicna ponuda, s obzirom da su polovni T oko 150e..a i godinu dana star telefon.....
Licno bih prihvatio..e sad, oba ova uredjaja su odlicna i G2 i N5..
slatke muke... svakako vrhunska ponuda....
Licno bih prihvatio..e sad, oba ova uredjaja su odlicna i G2 i N5..

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zavisi sta ti je bitnije kod telefona. G2 bolja kamera i jaca baterija,n5 cist android i stalni update... Ja bih licno isao na nexus
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
G2 je kompletniji, ja bih išao na njega, ali ni sa Nexus-om nećeš pogrešiti. 

- genijem
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
- :: Huawei P20 pro
- :: iPhone 6 • HuaweiP10
Hvala na odgovoru, u principu kamera mi uopšte nije bitna, bitan mi je telefon da je stabilan i da ne baguje, malo me plaše priče oko baterije kod N5.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
G2 i nema greške 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nema razloga da te plaši baterija. Izguraće od ujutru do uveče i definitivno nema bagova jer je čist android. Prvi dobija apdejt, uvek si par nedelja ili meseci ispred drugih.
Sa G2 dobijaš jaču bateriju, izgura do 2 dana ako si od zahtevnijih korisnika, ako si štediša može i duže. Kamera je na strani G2.
Suma sumarum, ako ti je bitna kamera i da telefon puniš svaki drugi dan onda G2, ako uzimaš na duže staze onda N5 upravo zbog apdejta tj podrške.
Imao sam identičnu dilemu pa sam uzeo G2, ali ga i zamenio sa Note posle mesec dana. G2 je fantastičan telefon ali LG nema uopšte sluha za svoje kupce.
Sa G2 dobijaš jaču bateriju, izgura do 2 dana ako si od zahtevnijih korisnika, ako si štediša može i duže. Kamera je na strani G2.
Suma sumarum, ako ti je bitna kamera i da telefon puniš svaki drugi dan onda G2, ako uzimaš na duže staze onda N5 upravo zbog apdejta tj podrške.
Imao sam identičnu dilemu pa sam uzeo G2, ali ga i zamenio sa Note posle mesec dana. G2 je fantastičan telefon ali LG nema uopšte sluha za svoje kupce.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
genijem, G2. Jedan od najboljih best buy telefona danas.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Predlažem da doplatiš za G2, ja ga takođe uzimam uskoro.I ja sam se dvoumio između n5 i g2, ali zavisi šta očekuješ od telefona.G2 ima mnogo bolju bateriju, ima bolju kameru i ekran.Nexus5 je čist android.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ja bih ovde isao na nexus 5, cist android i jos uz to odlican hardver..po meni je bolji izbor nego g2.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Definitivno nexus 5, manja je doplata za njega, stock android, redovni update-i, telefon će imati duži životni vek od G2. Prednost G2 su baterija i kamera, međutim ako kamera nije primarna, onda će i kamera na Nexus 5 biti više nego dovoljna.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ja sam takođe za Nexus 5, baterija meni lično ne bi predstavljala problem jer kad god da sam kod kuće i da je ispod 50% ja kačim telefon na punjač... Sve zavisi od tvojih navika... I mislim da kamera N5 odrađuje posao iako je na G2 bolja pa se oko toga ne bi kačio...