Unapred hvala!
HTC desire 610 ili LG G2 mini?
HTC desire 610 ili LG G2 mini?
Ne razumem se mnogo u mobilne telefone, osim u osnovne stvari. Zato mi treba pomoć ljudi koji se malo više razumeju da se odlučim između ova dva telefona. Koji biste vi izabrali i zašto? HTC Desire 610 ili LG G2 mini?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
- Challenge
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Re: HTC desire 610 ili LG G2 mini?
Da bi ti neko dao koristan odgovor moraš najpre objasniti kako si u moru ponude došao do dileme između baš ova dva telefona.
Potrebno je jos malo informacija da bi se nekom preporucio odredjeni model. Na primer, za sta se sve telefon koristi (muzika, fotkanje, net, posao...) i koliko je novca spremno izdvojiti. Dalje, da li je nesto posebno od presudnog znacaja kao recimo materijal pri izradi, trajanje baterije i slicne stvari.
Došao sam na ideju o ova dva telefona, tako što sam gledao ponude u vip-u i uz paket koji hocu, ova dva modela su mi sto se cene tice najprihvatljivija (posto mi finansijska situacija ne blista, kao i vecini ljudi u Srbiji).
Telefon uglavnom koristim za muziku, slikanje, aplikacije i slicne stvari, a bitni faktori su mi brzina telefona (jer trenutno imam LG L5 koji mi zabada cim skinem 2-3 igrice na njega) i trajanje baterije. Osnovne specifikacije su im uglavnom iste, pa bih voleo da me neko strucniji uputi koji od ova dva bi mozda bio bolji izbor.
Telefon uglavnom koristim za muziku, slikanje, aplikacije i slicne stvari, a bitni faktori su mi brzina telefona (jer trenutno imam LG L5 koji mi zabada cim skinem 2-3 igrice na njega) i trajanje baterije. Osnovne specifikacije su im uglavnom iste, pa bih voleo da me neko strucniji uputi koji od ova dva bi mozda bio bolji izbor.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Slikanje,brzina,baterija G2 mini
Slusanje muzike,mnogo lepsi izgled,veci ekran desire 610
Slusanje muzike,mnogo lepsi izgled,veci ekran desire 610
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
NemRan127, bilo koji od ovih telefona će ti izgledati kao avion posle tog LG L5 koji trenutno koristiš.
Hardver im je skoro identičan, ali je LG G2 kompaktnijih dimenzija i ima nešto jaču izmenjljivu bateriju (što nije slučaj kod HTC-a), što u nekom dužem periodu eksploatacije može dosta da znači.
Hardver im je skoro identičan, ali je LG G2 kompaktnijih dimenzija i ima nešto jaču izmenjljivu bateriju (što nije slučaj kod HTC-a), što u nekom dužem periodu eksploatacije može dosta da znači.
Ovo nije tačno,... oba telefona imaju ekran od 4,7 inča (iste rezolucije).kutijagreha napisao:....veci ekran desire 610
Znaci G2 mini je svakako bolji izbor
hvala vam mnogo svima 
Ne znam da li u vipu ima lg l90,mislim da je nesto jeftiniji od minija,a bukvalno isti telefon
.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
1808,u pravu si,mislio sam na celokupnu dimenziju telefona,lose sam se izrazio 
Lazar2212 Nema nazalost taj, mada stvarno jeste isti kao G2 mini po mnogo cemu. Ima samo L80, ali on je vidno slabiji. Hvala ti svakako