Velika dilema
Menjam moju zlatnu trojku , ali sada neznam sta da uzmem
Imam S4 i ovaj lg g2 na ponudu , ista im je cena 230e , s4 je star 2 meseca isto kao i g2 , ali g2 ima garanciju jos skoro dve godine , dok s4 je kupljen bez garancije, oba telefona prodaju moji drugari, ocuvani su bukvalno nov.
Sto se tice koriscenje telefona, uglavnom, fb , mesanger , kamerica i net nista narocito, sta vi mislite ?
Jesi vičan nekom osnovnom igranju sa telefonom? Ako jesi, onda definitivno G2. Rutuješ, promeniš rom, staviš fix i Bog da te vidi
Ako pak nisi vičan i koristiš sve stock, onda S4.
Ne iskreno nemam pojma zato i trazim savet, prosli put sam dobio savet za s3 i prezadovoljan sam, a pre s3 sam imao wave2 stim sto sada neznam sta da uzmem sto vise gledam vise se zbunim
Kao zadovoljni korisnik preporučio bih ti S4. Sa njim nema greške, radi odlično, izvršiš root i obrišeš sav nepotreban bloatware i telefon će da leti. Odlična kamera, odličan ekran, dobar dzajn, solidna baterija, slot za memorijsku karticu....Prednost G2 je jača baterija i nešto bolja kamera ali samo sa ubačenim fix-om, bez fixa je inferiornija u odnosu na S4.
E sada malo je problematično što taj S4 nema nikakvu garanciju, bolje je pazariti telefon koji ima kakvu-takvu garanciju.Da oba poseduju garanciju, rekao bih ti da ideš na S4, ali ovako mislim da je tu G2 bolje rešenje ponajviše zbog garantnog papira.
EDIT: Dok sam kucao, kolega je već postovao, ako nemš želju da radiš root ili bilo kakve intervencije u sistemu, a zadovljan si sa S3 onda S4 iako nema garanciju.
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 12. Dec 2014. 01:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Zato i mene vuce za g2
S3 koju sam uzeo, doneo je lik iz nemacke , prezadovoljan sam.. Stim sto covek kod kog je kupljena s4 ranije je uzima mob sa kosova tako da neznam za sta da se odlucim, oba su ocuvana u super stanju i imaju svu opremu. Da li je ok cena 230e mada ja mislim da jeste
Moram napomenuti da se nista ne razumem u mob a ako nekome treba savet u vezi torte i kolaci ee u tome se vec razumem
Koja je verzija G2 u pitanju? 16 ili 32gb? Ako je 32, onda bez razmišljanja uzmi LG. Međutim, čak i ako je 16, garancija bar meni igra veliku ulogu. Bez nje, dosta je kockanja. Nikad ne znaš šta može da se desi telefonu, pogotovo jer su relativno novi pa nisu ni dobrano razrađeni. Tek posle 9 meseci otprilike javljaju se problemi koje garancija pokriva.
32gb , kupljen je u nis decko mi objasnio radnju neki pevac , petao ili slicno nebitno ali ima garanciju, samo to sa garncijom me muci najvise prvi smart mob mi je bio samsung i na dalje je ostao samsung zato trazim pomoc, da li da ostanem sa samsung s4 ili predjem i probam lg g2
Veći utisak će ti ostaviti LG definitivno, jer je veća promena. S4 će biti već viđeno ali ništa lošiji telefon. Koji ti se vizuelno više sviđa? Koliko ti je bitna kamera?
zlatnikSE, Jeste da je to garancija radnje koja nema preveliku težinu, ali je ipak garancija. Ako je G2 sa 32 GB memorije, a već ima garanciju, onda je on bolje rešenje. Predpostavljam da znaš da G2 nema slot za memorijsku karticu, ali s obzirom da je u pitanju model od 32 GB mislim da će ti to biti dovoljno.
Ako ti te telefone prodaju prijatelji, pročačkaj oba modela i sam odluči koji ti se više dopada.
Bitna mi je kamera A izgled malo mi je simpaticniji lg jer naviko sam na s3 a dosta je slican sa s4 ...
Nije mi problem memorija , na ovoj s3 nemogu napuniti ni 4gb
Po meni uzmi LG. Uz uputstva i osnovno poznavanje engleskog, lako ćeš srediti kameru na G2. Onda dobijaš sve u jednom za male pare. Sa fixom, g2 ima znatno bolju kameru od s4. A sama instalacija fixa nije komplikovana, ima članova ovde koji su iskusni s tim, pa ti mogu pomoći.
Moram da legnem da spavam mozak me boli od njih Treba da se resim sutra do 11h koj cu da uzmem.. mislim da ce da me progone u snove veceras
Hvala svima , napisacu sta uzmem sutra
zlatnikSE, S4 ima bolju kameru od G2, međutim sa fix-om (to je softversko rešenje koji dosta utiče na kvalitet kamere i poboljšava kvalitet fotgrafija napravljenih sa G2) dovodi do toga da je kamera na G2 u tom slučaju pravi malo bolje fotografije nego na S4.
Ako igraš mnogo igrice uzmi telefon sa garancijom (ako ona nešto vredi), ako ne vrdi garancija onda bih razmislio, posle komentara u G2 temi sa lepkom posle igranja igrica (10 dana uzastopno je igrao igrice, pojavio mu se lepak na displeju). Svakako uvek dajem prednost telefonu koji ima validnu garanciju.
^Ne mora da znači da ce na svakom g2 to da se dogodi.Eto meni je se na S4 precrtala notifikaciona traka sve sa wifi, satom i sto ima gore.Kada se zagleda ekran u belu pozadinu po sredini se videla tanka neka crna linija,tako da i ekran od S4 ima svoje bubice...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.