MMC od 512mb za 3650 !!!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
- Kontakt:
MMC od 512mb za 3650 !!!
Da li moze nokia 3650 da podrzi karticu od 512 mb ,kada sam kupovao prodavac mi je rekao da ne moze ,pa sam ja kupio od 256 mb !!! Da li je to istina ???
"Mnogo je kume...".
Šalu na stranu, prodavac je bio u pravu. 512 MB, odnosno tolika količina fajlova/podataka žestoko bi ti usporila telefon da ne bi mogao skoro ništa da radiš...
256 je puna kapa. Imam 256 takođe u telefonu i sve odlično funkcioniše i još mi nikad nije pomanjkalo prostora. Ako ti baš treba toliko memorije, onda je bolje 2x256...
Inače, Nokia kaže da je max. veličina kartice (preporučena) 128 MB, ali eto, mi ih demantujemo...
Šalu na stranu, prodavac je bio u pravu. 512 MB, odnosno tolika količina fajlova/podataka žestoko bi ti usporila telefon da ne bi mogao skoro ništa da radiš...
256 je puna kapa. Imam 256 takođe u telefonu i sve odlično funkcioniše i još mi nikad nije pomanjkalo prostora. Ako ti baš treba toliko memorije, onda je bolje 2x256...
Inače, Nokia kaže da je max. veličina kartice (preporučena) 128 MB, ali eto, mi ih demantujemo...
- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
iggymydoom: 6630 je odličan telefon i mnogo smo pisali ovde o njemu, pa da se ne bi ponavljali savetujem ti da malo potražiš postove o njemu...inače cenu možeš videti na sajtu, u principu fon košta oko 280-290 evra...Ako ga uzmeš sigurno nećeš pogrešiti
ILIJA: pošto moj brat ima 7610, znam da fon provereno radi sa MMC od 512mb, a za 1gb ne znam....

ILIJA: pošto moj brat ima 7610, znam da fon provereno radi sa MMC od 512mb, a za 1gb ne znam....

iggymydoom, brate bolje uzmi neki laptop za tih 500e (2 gb kartica je 200e, a za 6630 inace ni ne postoji, nego samo obicna MMC, a pitanje je i bi li radila), jer ako tebi 256 mb na mobu nije dovoljno, a ni 512 mb, a ni 1 gb nego jos oces 2 onda...
Pa pobogu sto ce ti tolko prostora? Ako ti treba ne znam recimo mp3 kupis fino mp3 plejer... 

- iggymydoom
- Redovni učesnik
- Kontakt:
I šta je autor hteo da kaže? Možda ponovo "SE je bolji od Nokie"? Ovo već postaje zamorno...sasa-SE napisao:ja na mom k750 imam 512mb i uopste nema kocenja.... bugova i slicno sve radi kao na 64mb jos i bolje(zato sto je pro standard)
a moja drugarica ima 6230 i ima 32mb i kada hoces da udjes u karticu treba da cekas jedno minut
Pogledaj godine proizvodnje ta dva telefona i sve će ti se kas'ti. 6230 je predstavljen krajem 2003. a K750 početkom ove godine (izvor: www.gsmarena.com)...
Poređenje ta dva telefona bi bilo otprilike kao kada bi pitali da li je novi Golf 5 bolji od stare "četvorke". Pa naravno da je bolji - savremeniji, usavršeniji...
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
sasa-SE, moja greska...kod SE je Memory Stick Duo (navikla sam da na MMC kod nokije)...kao prvo...dakle...ona je uz aparat dobila samo 16 mb, i naravno uzela je veću..koja se naravno nije baš sjajno pokazala...kao drugo, ja nisam član nikakvog yu-mp3, ako si na mene mislio!!!! Hoces slike mog telefona? Evo ti link !!!