memory in use for contacts

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
i23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Avg 2005. 09:00
Kontakt:

memory in use for contacts

Post od i23 »

da li je moguce da d500 nema mogucnost da se za contacts koristi samo
phone memory ili sim card? zvuci mi nevjerovatno, ali ja tu opciju nisam pronasla.javite sto prije...
Prije 2 dana sam kupila d 500 i nisam nasla jednu banalnu opciju- mogucnost da se za contacts koristi ili memory phone ili sim card. glupo mi je da moram da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory.ako mozete da mi pomognete, javite se!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

nema mogucnost nazalost moras sama jedan po jedan kontak da prekopiras sa kartice u memoriju telefona 8)

p.s. dobro dosla :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da se cuvaju kontakti samo recimo na telefonu: Menu > Contacts > Managment > Default saving > Phone. 8)
Da se prekopira sve sa SIM kartice na telefon: Menu > Contacts > Managment > Copy all to phone. 8)
Dakle, sto je problem? :) Kako nema, nbnebojsa? :roll:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

stefank, kad je moj brat imao onaj d500e znas ono sto smo raspravljali koji je sivi a koji crni, koji se zakucava i to :shock: ja tu opciju nisam nasao na toj verziji softvera verovatno na d500 je to odradjeno :? :oops:

i23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Avg 2005. 09:00
Kontakt:

Post od i23 »

hvala na odgovorima! :) za stefank-a - znam kako da iskopiram karticu na tel. ali kad to uradim onda se prikazuju duplo brojevi, i one sa sim i ona sa tel. znaci, morala bih da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory sto mi je zvucalo nevjerovatno
Prije 2 dana sam kupila d 500 i nisam nasla jednu banalnu opciju- mogucnost da se za contacts koristi ili memory phone ili sim card. glupo mi je da moram da pobrisem sve sa kartice da bih koristila phone memory.ako mozete da mi pomognete, javite se!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

@i23
A to... E to mislim da ne moze, da odaberes koju memoriju da koristis... :smutny:

@nbnebojsa
Ma ok, znam da ti je brat imao D500e, zato sam se i zacudio sto kazes da nema. :wink: Btw. ovaj D500 ima milion verzija softvera, jos nisam vidio 2 D500 sa istom verzijom softvera... :lol:

Odgovori