I nemojte da mi prodajete priču da K750 trenutno ima najbolju kameru, jer je ne kupujem (priču
SonyEricsson S700 vs K750/W800
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
SonyEricsson S700 vs K750/W800
Mislim da sam bio jasan...
I nemojte da mi prodajete priču da K750 trenutno ima najbolju kameru, jer je ne kupujem (priču
). Znači, kameru zaobiđite... Sve ostalo je u igri...
Mnogo je unapredjenja, jednostavno sve sto mi je smetalo na s700 sada je sredjeno kod k750.
Pocevsi od file manager-a, brzine, imenika, kamere
, zvuka, memorije, velicine, upotreba lampe, kabl u paketu(pravi quickshare
) i jos mnogo toga.
I uopste ima dosta sitnih dorada sto se softvera tice a to dosta znaci u praksi...
Jedino sto bih istakao kao prednosti s700 je daleko bolji ekran i fancy dizajn(koji nekome i ne mora da se svidja).
To je moje misljenje
Pocevsi od file manager-a, brzine, imenika, kamere
I uopste ima dosta sitnih dorada sto se softvera tice a to dosta znaci u praksi...
Jedino sto bih istakao kao prednosti s700 je daleko bolji ekran i fancy dizajn(koji nekome i ne mora da se svidja).
To je moje misljenje
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
S700 ima samo mnogo bolji ekran, i svidja mi se to sto mu se ne vidi tasatura, ali cu ipak da uzmem k750 jer je manji. Ipak, ljudi S700 je veliki mnogo. Kad bi bio velicine kao ovi aktuelni slider telefoni onda bi garant uzeo njega (iako bi tad ekran bio mnogo manji). A K750 je ipak napredniji. Procitaj testove na ovom sajtu...
A ovo je moje misljenje
A ovo je moje misljenje
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim