Nesto u vezi anketa

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Nesto u vezi anketa

Post od Lobachewsky »

Bolje bi bilo kad bi moralo prvo da se glasa, pa tek onda da se vide rezultati glasanja (tj. da nema onaj mali link koji bez glasanja vodi pravo na rezultate), jer ovako glasaci mogu da budu pod sugestijama drugih glasaca.
Drugo, cesto se desava da posetioci vide rezultate, a i ne glasaju... Mislim da bi cak najbolje bilo kada nebi ni moglo da se pristupi temi ako se prethodno ne glasa (naravno, oni koji su vec glasali imaju pristup temi i rezultatima).
Zasto tako mislim:
Prvo, sve ovo govorim da bi te ankete imale nekakvog efekta... jer, desavalo mi se da napravim anketu, posete njih 60, a odnos u anketi je 2:3... anketa onda nema nikakvog efekta. Sto vise ljudi glasa, anketa je bolja, tacnija, interesantnija i ima mnogo vise efekta...
Zanimaju me vasa misljenja 8)

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

mislim da to nebi bilo nimalo lose u potpunosti se slazem sa tobom ( i ja uvek uredno glasam)!!!!!! :) :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ako gledas malo iz ugla ankete, tako bi bilo najefikasnije, a i nije uopste komplikovano za clanove... samo bi bilo mnogo efikasnije i bolje...
Bas me zanima i adminovo misljenje :unsure: :blinky: :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

I ja uvek glasam, naravno obavezno ako me tema zanima i hoću da pišem u njoj...ali nije loša ideja Lobachewskog, ako se zaista želi doći do preciznih rezultata i naravno efikasnosti ankete :wink: :)

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Tehnički je to malo komplikovanije uraditi, nađite mi patch za phpBB koji to radi i pogledaću šta mogu da uradim. Nemam vremena to da tražim zbog pretrpanosti poslom.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Odgovori