Nokia 6600 i rs mmc i mini usb card reader
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26
Nokia 6600 i rs mmc i mini usb card reader
Pretresajuci teme zakljucio da: sa velikom verovatnocom markirana rs mmc memorija velicine do 256mb bi trebalo da radi u noki 6600? Mislim, dali se slazete? Racunam da je optimalnije kupiti rs varijantu mmc memorije sa obzirom da svi noviji nokia telefoni bas nju podrzavaju. I jos nesto, zanima me jel ima neko i dali je mozda video kako sljaka mini usb card reader? Vredi li ga uzimati i radi li pouzdano, racunam primamljivo je sa obzirom na cenu a moze da sluzi i kao flash i koje marke recimo dolaze u obzir?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Posto vidim da koristis 6600 tj Symbian,sumnjam da ces preci"s konja na magarca"pa ce ti verovatno i sledeci fon biti Symbian fon a ovi noviji koriste RS MMC DV kartice pa neznam koliko ces je moci koristiti za sledeci fon,ako sam dobro razumeo sta pitas?Cak sumnjam da ce uopste da radi,ili bar nece raditi kako treba (batica stavio iz 7610 u 6630 i pocela da zeza,neznam zasto)!?
Pozdrav
Pozdrav

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 22:26
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Lomnica_city, iz 7610 u 6630 ne može, ali obrnuto može.
antoanster, RS MMC će ti raditi 99,8%, a DV RS MMC moraš da probaš mada bi i ona trebalo da radi bez problema. Što se tiče čitača kartica, vredi ga imati i radi pouzdano, ne mora da bude firmiran (naravno, uvek može da se naleti na neki kršić koji neće raditi). Gledao sam jedan 23-in-1 pre neki dan, taj čita sve što postoji trenutno i košta oko 900 dinara.
antoanster, RS MMC će ti raditi 99,8%, a DV RS MMC moraš da probaš mada bi i ona trebalo da radi bez problema. Što se tiče čitača kartica, vredi ga imati i radi pouzdano, ne mora da bude firmiran (naravno, uvek može da se naleti na neki kršić koji neće raditi). Gledao sam jedan 23-in-1 pre neki dan, taj čita sve što postoji trenutno i košta oko 900 dinara.
● PRAVILA FORUMA ●