Stanujem na periferiji grada Beograda u ravnici, bez okolnih zgrada, ali nam je svima u ulici prijem signala jako loš, bolje reći nikakav! Da li neko ima predlog koji telefon kupiti, ako su ti sredstva ograničena na recimo 150eu maksimum, a što jeftiniji je poželjniji!
Hvala unapred
p.s. Pitanjce: Šta mislite o Nokiji 3650 ili Samsungu x600?
slab prijem signala
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37
Re: slab prijem signala
Apsolutno 3650 .... imao sam X600 tel je ok ali nemozesh da ga uporedjujesh sa 3650 koji ima i video zapise (koje samsung nema)zatim mp3 mmc slot ... telefon je strava a jos neke mogu da ti preporucim do 150€ : k500, 7600 , k300 .... 7600 ili 3650 jedan od ta 2 po meni !katarinadimedici napisao:Stanujem na periferiji grada Beograda u ravnici, bez okolnih zgrada, ali nam je svima u ulici prijem signala jako loš, bolje reći nikakav! Da li neko ima predlog koji telefon kupiti, ako su ti sredstva ograničena na recimo 150eu maksimum, a što jeftiniji je poželjniji!
Hvala unapred
p.s. Pitanjce: Šta mislite o Nokiji 3650 ili Samsungu x600?
3650 je odlichan po pitanju hvatanja signala,stvarno se dobro pokazao,mada su sve nokije vrlo jake po tom pitanju.Zavisno od tvog ukusa,predlozio bih ti takodje 3650 ili 7600.Prvi je mnogo bolji po performansama buduci da ima symbian pa mozesh da mu napakujesh dodatne programchice i zezalice,ali je veliki i glomazan.Drugi je veoma lep i neobichan,ali malo nezgodan za upotrebu,mada se moze navici na njega.Takodje 3650 podrzava memo kartice a 7600 ima samo svojih 30 Mb i to je to.
E,dakle...pre jedno 10 meseci kad sam bio u BG pazarim ja lepo 3650 za 160 eura.A pre jedno nedelju dana se jedna koleginica na poslu bash odushevi s njim,te sam joj ga juche prodao za 200 eur!
Ok,back on topic: 3650 me je iznenadio kao telefon koji ima dobar prijem i tamo gde su se motorole i siemensi gubili s mreze skroz!Recimo,u zgradi u kojoj radim je ceo stepenishni prostor i kanal za liftove zashticen nekim specijalnim armiranim betonchinama,tako da mi se u liftu rcimo na svakom fonu prekidala veza i pucao prijem u sred razgovora!Chak i na nekim nokijama!Medjutim 3650 je bez frke i tu imao jedno 2-3 crtice!
pogledaj fon negde,prochachkaj ga malo,pa ako ti velichina nije problem,uzmi ga bez razmishljanja i necesh brinuti vishe o prijemu.....osim ako odesh u neku zabit,na vrh planine.....

Ok,back on topic: 3650 me je iznenadio kao telefon koji ima dobar prijem i tamo gde su se motorole i siemensi gubili s mreze skroz!Recimo,u zgradi u kojoj radim je ceo stepenishni prostor i kanal za liftove zashticen nekim specijalnim armiranim betonchinama,tako da mi se u liftu rcimo na svakom fonu prekidala veza i pucao prijem u sred razgovora!Chak i na nekim nokijama!Medjutim 3650 je bez frke i tu imao jedno 2-3 crtice!
pogledaj fon negde,prochachkaj ga malo,pa ako ti velichina nije problem,uzmi ga bez razmishljanja i necesh brinuti vishe o prijemu.....osim ako odesh u neku zabit,na vrh planine.....

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37
Hvala na odgovorima! Drugi su rešili dilemu umesto mene! Naime, telefon sam trebala da dobijem od mame na poklon i kako u nekoliko radnji u kojima je bila nije uspela da nađe Nokiju 3650 na kraju su joj "utrapili" 6610i
Pokonu se u zube ne gleda, prijemom sam za početak zadovoljna, dalje ćemo videti!
Ovo bi trebalo da bude off topica izgleda!?
Hvala još jednom svima
p.s. Araphele, pitaj koleginicu da li joj treba telefon za sina?

Ovo bi trebalo da bude off topica izgleda!?

p.s. Araphele, pitaj koleginicu da li joj treba telefon za sina?