SE w550i v N6630
SE w550i v N6630
Uskoro kupujem telefon , jeste da sam veliki ljubitelj symbian-a ali ovaj SE me je privukao zbog stereo zvucnika memorije i standardnog izlaza za sluusalice , stavio sam mp3 player na oglas i u slucaju da ga prodam verovatno cu uzeti w550i , ali me zanima vase misljenje sta bi uradili.
Ja cu da kupim ovih dana 6630 zato sto jako volim da se igram sa symbian telefonima (ne mislim na igrice) ima masu software-a na net-u tako da svaki dan cu da imam nesto novo na telefonu pa je interesantno. Sada sam bash pogledao po review-ovima o w550i i mogu reci da je jako dobar telefon. Stereo zvucnici/sluske, jako dobar kvalitet zvuka, 1.3 mpix kamera, dobar display, extra dizajn [link]http://img.gsmarena.com/i/pics/sonyeric ... 550-00.jpg[/link]... itd.
Dok sam gledao te review-e razmisljao sam i o tome da qpim w550i [http://www.gsmarena.com/review.php3?idR ... 9&idPage=4] umesto 6630 jer telefon je stvarno (ako je bash tako kao sto pise u review-ima, a ne vidim razlog zasto ne bi bio) za pohvalu al vec sam se toliko zaljubio u symbian (skinuo sam sa net-a oko 20programa i ne mogu sebi da oprosim da ih ne probam) i uzecu vec sutra 6630 i gotovo.
Sada ti razmisli. POz
Dok sam gledao te review-e razmisljao sam i o tome da qpim w550i [http://www.gsmarena.com/review.php3?idR ... 9&idPage=4] umesto 6630 jer telefon je stvarno (ako je bash tako kao sto pise u review-ima, a ne vidim razlog zasto ne bi bio) za pohvalu al vec sam se toliko zaljubio u symbian (skinuo sam sa net-a oko 20programa i ne mogu sebi da oprosim da ih ne probam) i uzecu vec sutra 6630 i gotovo.
Sada ti razmisli. POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Imao sam 6600
i znaci definitivno najbolji tel koji sam ikad imao , za ovih deset mesci posedovanja njega , mislim da nema programa koji nisam probao imao karticu od 256mb... ali vec pred kraj sam se zasitio i nekako mi sve to dosadilo
i smorilo , ne bi ja ni menjao fon ali ekstra pare su mi ponudili za 6600 , tj prodao sam ga 165eura i to bez kartice od 256.
e sad se razmisljam Symbian i mnogo brojna funkcionalnost , veliki telefon i bez stereo zvucnika i sa u proseku malo memorijom , tj moracu u svakom slucaju ako ga kupim odmah da dam 25 eura za karticu od 256mb. ili jednostavnost , mali telefon , ekstra zvuk , tj, mnogo kvalitetan mp3 player. e sad zavisi sta kod ovih nasih pedera ide uz telefon ne pada mi napamet da ga uzmem bez softver i kabla u full paketu .
p.s. daj boze da prodam mp3 player pa da uzmem w550i

e sad se razmisljam Symbian i mnogo brojna funkcionalnost , veliki telefon i bez stereo zvucnika i sa u proseku malo memorijom , tj moracu u svakom slucaju ako ga kupim odmah da dam 25 eura za karticu od 256mb. ili jednostavnost , mali telefon , ekstra zvuk , tj, mnogo kvalitetan mp3 player. e sad zavisi sta kod ovih nasih pedera ide uz telefon ne pada mi napamet da ga uzmem bez softver i kabla u full paketu .
p.s. daj boze da prodam mp3 player pa da uzmem w550i

- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Zavisi sta ko zeli od svog telefona.Ako voli muziku jasno je ko je Sony.Ako zeli telefon na duze,koji mu ne moze brzo dosaditi,ima pc i internet onda je resenje simbian o.s.Nokia.Postoji veliki broj raznih aplikacija za isti,igrica, i uz proveren kvalitet i izdrzljivost koji nudi Nokia nemoze se pogresiti.
ma znam , posedovao sam symbian fon 10 meseci ali ipak mi je dosadio , znaci sve zivo sam sa njim radio , npr najzesce me je odusevio ovaj zadnji Eti Camcorder 2 stvarno
koja rezolucija eeeee prebacio sam sliku na tv i znaci urnisanje koliko je dobra slika , pa onda rally pro koji je ubitacna igrica kao i princ od persije i brdo programa , ali jednog trentuka mi je stvarno dosadilo da ih vise instaliram trpam krekujem , morao sam da formatiram mem karticu na svakih20 dana posto se telefon urnise sa brdom potrebnih i nepotrebnih stvari.

- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Kupi lepi,mali,i kako ti kazes dobar w550.Niko ti ne kaze da ga ne kupujes,vec si pitao za misljenje.a misljenja se razlikuju.Svi su oni dobri na papiru ali nikada necu reci za nesto da je dobro dok ne isprobam(iz iskustva).Verovao sam novinarima pa sam kupio "cude tehnike u ono vreme"N7210 i jedva sam izdrzao 5 dana dok ga nisam prodao i naravno kao polovnog izgubio odredjenu svotu eura.Takodje,trebalo bi birati reci na forumu,jer izraz do...... nije kulturan.Pozdrav
da upravu si moracu da proverim iskustva ljudi koji imaju w550i , dok sam o 6630 vec cuoNIKOLA VAPA/CA napisao:Kupi lepi,mali,i kako ti kazes dobar w550.Niko ti ne kaze da ga ne kupujes,vec si pitao za misljenje.a misljenja se razlikuju.Svi su oni dobri na papiru ali nikada necu reci za nesto da je dobro dok ne isprobam(iz iskustva).Verovao sam novinarima pa sam kupio "cude tehnike u ono vreme"N7210 i jedva sam izdrzao 5 dana dok ga nisam prodao i naravno kao polovnog izgubio odredjenu svotu eura.Takodje,trebalo bi birati reci na forumu,jer izraz do...... nije kulturan.Pozdrav

a neznam zasto stavljate s700 prije w550 , samo zato sto nema prosirivu memoriju , pa zar 256 mb nije dosta da se stavi malo mjuze cisto radi razonode ( ja ovako razmisljam jer imam mp3 player ) , da li je bolja mp3 reprodukcija na k750 ili na w550 , i da li su im displayi identicne velicine?
rocK for ever
Ako se neko dvoumi izmedju w550i i s700i, w550 je opet bolji izbor:vise memorije(s700i podrzava MS do 128 Mb
),bolji zvuk mp3 muzike,kamera je tu negde,mozda malo losija,manji je....
W 550i ima ipak bolju reprodukciju mp3 od k750i (uporedjivao sam,sa boljim sluskama zvuk je fantazija za jedan telefon),velicinu displaya nisam poredio,po meni deluju identicno,onako,na prvi pogled...
A po ko zna koji put,ako nekom treba mini kompjuter,bilo koja Nokia sa Symbianom(pa i 6630).

W 550i ima ipak bolju reprodukciju mp3 od k750i (uporedjivao sam,sa boljim sluskama zvuk je fantazija za jedan telefon),velicinu displaya nisam poredio,po meni deluju identicno,onako,na prvi pogled...
A po ko zna koji put,ako nekom treba mini kompjuter,bilo koja Nokia sa Symbianom(pa i 6630).
Samo da dodam, sto se stereo zvucnika tice, oni i nisu nesto extra (ne pricam o W550i nego uopste), to jeste prednost ali ne neka velika... 
P.S. fain2daniel ovo je 2. post da postujemo u isto vrijeme u zadnjih 5 min.

P.S. fain2daniel ovo je 2. post da postujemo u isto vrijeme u zadnjih 5 min.

Poslednja izmena od stefank u Ned, 15. Jan 2006. 12:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: