3250
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- **QL**
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 15:14
3250
Kada ce se ovaj telefon pojaviti na nasem trzistu i kolika ce mu biti cena (350 eura?). Takodje na kojoj ce verziji symbiana raditi (cuo sam na 9.1)? I za kraj, isplatili se cekati ga ili kupiti 6680?
Dizzzzzzzzzzzle Fizzzzzzzzzzzzzle Snoop D-O-double G
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
3250 je planiran za pocetak 2006. godine - dakle uskoro. Sto se tice funkcija jedina nevidjena novosti je twistdonji deo sa dve tastature (jedna muzicka), koji se moze okretati za 270 stepeni. Kamera je 2 Megapiksela, ali nema blic, a i glavna tastatura je nasledjena od modela 3230, a na koju su se mnogi zalili. Displej je i dalje samo 176x208 piksela, ali u pogledu MP3 reprodukcije obecava. Videcemo uskoro sta ce od svega i ispasti.
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt: