Pozdrav ljudi.
ovih dana nikako da pristupim gprs-u na 064!!!
da li je problem do cnizenih cena mms-a koji je ovih dana aktuelan ili je probem do mog moba.
Unapred zahvalan!
pozdrav
problemi sa GPRS na 064
MTS su neprofesionalni! Kada im zatražiš da ti pošalju SMS sa GPRS/MMS podešavanjima, dobiješ odjednom 4 ili 5 AccesPointova... pa ne znaš koji da koristiš.... A kad ih pitaš ZAŠTO ti nešto ne radi, oni NEMAJU POJMA!!!
Inače, u zadnje vreme im se dešava da su preopterećeni, a prvi koji strada u tom slučaju je GPRS/MMS.... takoda ne brineš... Verovatno je kod tebe sve ok (tj ako si bar jednom se uspešno konektovao), MTS je zeznuo stvar
Jedva čekam da u Srbiju dodje neki pravi operater...

Inače, u zadnje vreme im se dešava da su preopterećeni, a prvi koji strada u tom slučaju je GPRS/MMS.... takoda ne brineš... Verovatno je kod tebe sve ok (tj ako si bar jednom se uspešno konektovao), MTS je zeznuo stvar

Jedva čekam da u Srbiju dodje neki pravi operater...

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Slazem se sa Schkomi, ja sam pre dve nedelje aktivirao GPRS i MMS na novoj kartici, i tek danas mi je stigao MMS sa slicicom dobrodoslice!
Napominjem da sam za svo to vreme svaki dan pomalo koristio GPRS!
A inace svaki dan se desi da neko vreme nece da sljaka, ali posle nekog vremena proradi, tako da ne brini, i budi uporan!
PozZ

A inace svaki dan se desi da neko vreme nece da sljaka, ali posle nekog vremena proradi, tako da ne brini, i budi uporan!

PozZ