Telefon sa dve kartice?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
miki1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2006. 19:27

Telefon sa dve kartice?

Post od miki1 »

Da li postoji telefon u kome mogu da se smeste 2 kartice i da se switch-uje kartica po potrebi? Ako postoji više zanimaju me naravno jeftiniji modeli. pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

postoje telefoni koji mogu da prime 2 kartice , ali koliko ja znam nemogu da rade istovremeno
jedan od tih telefona je DAEWOO DX30S , mada sumnjam da ces ga igdje naci , cak ni na internetu , tu je i benefon twin+ i benefon twin 8) :wink: :) :D :lol:

a mozda ti ovo bude zanimljivo
http://www.firstphoneshop.co.uk/mobile- ... -adapters/
http://www.1nok.com/dualsim.htm

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Jaooo, bio je neki sajt gde si mogao da narucujesh "drzace" za dve sim kartice za vecinu nokijih telefona, a i takodje je bio HOW TO kako napraviti, imao sam to u bookmarks, ali sada nemam vishe :( :smutny: . Sada sam u zurbi, potrazicu kasnije i javicu ako budem nasao.

pOZ 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pri ukjucivanju telefona odaberes karticu i onda se ona aktivira i hvata svoju mrezu!
Pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

bilo je vec tema o ovome..potrazi po forumu inace moze i da se swichuje u radnom rezimu sa jedne na drugu jer postoji opcija za to uz specijalnu karticu sa cipom :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Koristi svoj fontele samo kloniraj karticu i gotovo..kad hocesh da se prebacish na drugi proj,idesh u offline mode i onda opet ukljuchish i na osnovu pin koda koji unesesh on ce tu karticu da ti aktivira i eto...

Odgovori