znam da smaraju postovi ovakvog tipa, ali ko pita ne skita
znaci vrlo mi je vazno da mob ima dobar mp3 zvuk, jer sam odlucila da ne kupujem mp3 playar kad mogu da imam dva u jednom i da ima kameru od 2mgp..nista prebudzeno i veliko, klasican elegantni mob, po mogucstvu sa sliderom..
ja se neckam izmedju nokie 6280 ili 3250, ili samsung d720(to mi je extra lep fon ali po karakteristikama zvuk mu je los) ili d800(isto po lepoti )..
kratko, jasno SE w800, najbolji zvuk, najbolja kamera ( u okviru 2mpx ). najvetja memorija u originalnom pakovanju... jedino sto nije slajder... 6280 zaobidji u sirokom luq barem jos neko vreme jer ima ozbiljnih hardverskih problema...
Nekako mi se cini da je za tebe najbolji D600 ili D800 posto vecinom pises o dizajnu,lepoti... a ako se ipak ne odlucis za slide model,onda svakako W800/810!
Pozdrav
Kakvi su to hardverski problemi 6280? Po kvalitetu ti je najbolji w800-w810, ali ako su ti ruzni, onda uzmi neki koji ti je lep , samo da ima prosirivu memoriju... Znam da je devojkama uglavnom (uglavnom! Ne svim ), veoma vazan dizajn, a za 270-350e ne mozes da budes nezadovoljna zvukom pa ne znam koji da je model (jedino ako ti treba bas bas bas kvalitetan mp3 razmisli)
Lobachewsky, pa vec se pricalo o tom dizajnu 6280 , i njegovim problemia , pricalo se o tome kako je nekvalitetno uradjen tj. ulazi dosta prasine , onda i da se kvari tj. da se kvari onaj njegov slide ....
Znam da ima los slide i zavrsnu obradu, nego kad ste spomenuli hardverske probleme mislio sam da postoji jos nesto ozbiljnije...
@Milenaa,
ako kupujes slidere, kupi Samsung, oni to prave najkvalitetnije...
Otvorite samo oglase i vidite koliko ljudi masovno prodaju 6280 i sve ce vam biti jasno... Inache shto se tiche dizajna onda nek to bude samsung,D600 nije losh ali mi je malo "plastichan" a D800 je bash simpa...
bolje uzmi w800 sve dobre performanse podrzava do 4 gb memorije 2 mp kamera zvuk strasan a najbitnije sto ima najbolju bateriju dzaba ako imas performanse slusam muziku sat vremena pa moras da ga punis ili moras da nosis rezervnu bateriju ( normalno napunjetu ) u dzebu
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi
ti hardverski problemi nemaju veze sa prasinom, mnogo je ozbiljnije i ne mogu se popraviti, dakle kada jednom telefon "umre" ne vratja se medj' "zive", u cemu je tacno problem nokia netje da objavi sto je i logicno s obzirom da ne priznaje ( barem ne zvanicno ) i da postoji kvar...
Hvala svima na pomoci, olaksali ste mi odluku ali kapiram da cu mozda jos malo sacekati, jer se sve nadam da ce izaci neki mob koji se poklapa sa svim karakteristikama koje zelim, hmm da li se tako nesto mozda najavljuje u skorijoj buducnosti?!?
@schkomi: imenik se ne pretrazuje samo po prvom slovu (ne znam ja koji telefon si ti imao), zvuk kod SE-a jer bar 25puta bolji nego kod nokije (sony je tu, nema sta), meni je bash strava (po meni najbolji od svih ne-smartphone-ova, za kalendar ne znam, nikada ga nisam koristio , evo bash sada sam ga pogledao, ne kontam sta mu smeta.
Koji god program da stavish na "SIMBIJAN!" nece da peva bolje od SE-a. I mogao bi da pishesh sa manjom velicinom fonta kao i svi ostali.
poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Schkomi, je delimično uu pravu: neki modeli SE telefona mogu da pretražuju imenik samo po prvom slovu, to znam jer sam imao T630 - kod njega me užasno nerviralo i to što kad mi stigne poruka od nekoga ne mogu da provalim sa kog mi broja šalje (imam ortake koji imaju po 2-3 broja) dok iz dodatnog menija ne pozovem taj broj, ali već kod K700 ti nedostaci su ispravljeni - pretražuje imenik po više od jednog slova, pokazuje ikonicu sa kog tipa broja je stigla poruka i radi bar trostruko brže nego T630 (izgleda da zbog toga SE više ne radi T seriju, doavno nema nijednog novog T modela). Što se zvuka tiče Dario (asdf) je potpuno u pravu - zvuk je na SE daleko bolji nego na Nokiama (čist primer je Nokia 6230i i SE K750i - SE je skuplji od Nokie za 30-40 evra, a ima bolji ekran, bolju kameru, bolji MP3 plejer...) Ne znam koliko je pametno uzimati Symbian telefon ako to nekome zaista ne treba - jeftiniji Symbiani su veoma ružni i veliki (kome je do dizajna), a oni manji i lepši su veoma skupi za većinu ljudi. Ja sam uporedio radio na N6230i i SE K700i, SE ima bolji prijem i čistiji zvuk na FM-u, a N6230 u odnosu na K700 je bolja samo zato što ima memorijske kartice i nešto bolju kameru, ni u čemu drugom nije bolja. Kome je do dizajna, neka sačeka da izađe SE W710 koji je tel na preklop, jako lepo izgleda i ima gomilu opcija. Milenaa, obrati pažnju na taj telefon ili na W850 koji takođe treba uskoro da se pojavi, a u pitanju je slider telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.