naime problem nije veliki kao da ne postoji ali :memorija telefona se prepuni slucajno ili vec kako_god mada ja sve vece ili manje fajlove cuvam na kartici i kada odem u fajl menadzeri prekontrolisem stanje memorije on mi pri proveri (memory details) pise ima recimo 5201kb Messages i ok ja odem i prebrisem sve suvisne poruke ostavim samo ono sto mi treba i onda se vratim da proverim stanje memorije  ali nista on nije promenio podatke ostali isti kao da nisam brisao nista .Znaci pitanje sta treba da uradim da oslobodi tu memoriju jer direktno utice na rad telefona recimo kada zumiram neku fotku prijavljuje zauzece memorije tj nedostatak slobodnog prostora
 naime problem nije veliki kao da ne postoji ali :memorija telefona se prepuni slucajno ili vec kako_god mada ja sve vece ili manje fajlove cuvam na kartici i kada odem u fajl menadzeri prekontrolisem stanje memorije on mi pri proveri (memory details) pise ima recimo 5201kb Messages i ok ja odem i prebrisem sve suvisne poruke ostavim samo ono sto mi treba i onda se vratim da proverim stanje memorije  ali nista on nije promenio podatke ostali isti kao da nisam brisao nista .Znaci pitanje sta treba da uradim da oslobodi tu memoriju jer direktno utice na rad telefona recimo kada zumiram neku fotku prijavljuje zauzece memorije tj nedostatak slobodnog prostora  Hvala unapred znam da su tu Ninolina i Lomnica i za njih je ovo
 Hvala unapred znam da su tu Ninolina i Lomnica i za njih je ovo  

ali bih zamolio  Dexter a malo detaljnije korak po korak da mi objasni za ram kako, jer mi ne uspeva, da vidim gde gresim inace zna mza foru i uvek izlazim na exit i inace cini mi se da sa ostalim stvarima sve normalno radi, ne baguje
  ali bih zamolio  Dexter a malo detaljnije korak po korak da mi objasni za ram kako, jer mi ne uspeva, da vidim gde gresim inace zna mza foru i uvek izlazim na exit i inace cini mi se da sa ostalim stvarima sve normalno radi, ne baguje  A da nesto sam radio sada mi je u app.manageru jos jedino u memoriji telefona PC Suite supp. dali on mora da stoji zbog sihronizacije ili ne?
 A da nesto sam radio sada mi je u app.manageru jos jedino u memoriji telefona PC Suite supp. dali on mora da stoji zbog sihronizacije ili ne?