@nikola: To je zato sto kada sam za presao sa 6630 na k750 kao da sam sa magarca presao u ferrari. Odusevio me SE, kamera, zvuk. I kontam, bolje da lepo kazem coveku ako je za skoro iste pare, nek uzme k750. Ne znam da li si imao k750, ali ja sam imao oba telefona i znam sta je.
Da li je ruzan ili ne to je stvar ukusa, tacno, ali aplikacije koje su nekome potrebne ?!?!?!? Dajte mi jedan primer

(office, acrobat reader... itd.... sve je to fino na papiru, ali je beskorisno na tavkom malom display-u).
Ne kazem, 6630 je dobar telefon, ali ni blizu da bude bolji od k750, jeste da imas symbian, ali to je just for fun (nema neke velike "koristi" od toga, cast izuzecima) a kada te smori symbian onda cesh telefon da koristish normalno za call/sms/mp3 a kada odesh negde na put sta je bolje 6630 ili k750, sta mislish ? I zbog baterije i zbog mp3-a i zbog kamere....
Bash se primecuje razlika u tome sto sony zna bolje na napravi kameru i mp3player (mislim na zvuk) od nokije.
bla bla bla..... k750 >>> 6630. Ako bash, bash, bash te privlaci symbian kupi 6630 u protivnom k750 ti je definitivno mnogo bolji izbor.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.