N80 vs SE K800=3mp
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
N80 vs SE K800=3mp
znaci koja od navedena modela su po vama bolja dali zbog opcija ili kamere...pogledajte link:http://www.gsmarena.com/3mp_test_nokia_ ... iew-79.php
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Moj glas ide za N80...ono sto kod njega smatram kao prednost...symbian i sve opcije koje isti nudi...dizajn...
A malo je i nemoguce potpuno uporediti ne symbian i symbian telefon...tako da se ovde ponovo pokrece to pitanje...
A malo je i nemoguce potpuno uporediti ne symbian i symbian telefon...tako da se ovde ponovo pokrece to pitanje...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Koliko sam ja gledao, nije mnogo bolji n80 i k800 od k750 (sto se tice kamere) ali i ko ce da da 400 evra za k800/n80 kada za te pare moze da kupi k750/6630 + neki digitalac sa jedno 5mpix i 4x optickim zumom.
Znaci ja necu da glasam ni za jedan telefon jer i jedno i drugo je bacanje para (bolje kupish neki slabiji/polovan laptop nego n80 ili bilo sta). Za 400 evra (kosta on i vishe, ali da kazemo da ce de da padne do skoro na tu cenu) mozesh da kupish mnoooogo pametnije stvari od telefona.
Kad bih trebao da dobijem na poklon jedan od ova dva telefona, ne znam..... neodlucan sam.... najverovatnije bih pitao "a el moze nekako p990
"
POz
Znaci ja necu da glasam ni za jedan telefon jer i jedno i drugo je bacanje para (bolje kupish neki slabiji/polovan laptop nego n80 ili bilo sta). Za 400 evra (kosta on i vishe, ali da kazemo da ce de da padne do skoro na tu cenu) mozesh da kupish mnoooogo pametnije stvari od telefona.
Kad bih trebao da dobijem na poklon jedan od ova dva telefona, ne znam..... neodlucan sam.... najverovatnije bih pitao "a el moze nekako p990

POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Moram opet da primijetim da, i pored toga što koštaju brdo para, oba telefona imaju deset puta gore slike od mog Pentax 3.2Mpix digitalca starog skoro pet godina. Takvi se sad nalaze za stotinjak evra. A mogu da stanu u džep od košulje. Čak, sprenan sam da tvrdim da se može iskombinovati tako da aparat + telefon zajedno budu manji od i jednog i drugog telefona, a da koštaju duplo manje. 

Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ovo poredjenje ce biti isto kao i ono nekada (i sada) najpopularnije 6630 vs k750. Iako dajem glas i uvek sam davao za k750, ovog puta N80 mi je nekako bolji, mada videcemo kad se pojavi k800, ovako je bezveze uopste i glasati. Druga stvar koja mi se ne svidja kod k800 je ta sto je bacen akcenat samo na kameru (iako kvalitet nikada nece biti kao kod digitalca, nego je vise reklama)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Kasne... Pa jel' vidite da nijedan telefon vise ne izlazi kad ga najave nego pola godine kasnije. Oni ga najave, a znaju da nema nista od pustanja tada, nego cisto da potpale masu i da ne zaostaju za konkurencijom koja takodje laze...Tako ti je u celom IT svetu. Windows Vista npr.-najavljen za pocetak 2006, masa popaljena, wau,svi jedva cekaju i nakraju,malo po malo,Vista odlozena za sredinu 2007
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Uh!Opet nova-stara poredjenja tipa N vs. SE!!!!Glasao sam za k800i po prvi put je u neki telefon ugradjena poznata sony-eva tehnologija (Cybershot) koja postoji i kod digitalaca!Btw sto se tehnicke strane tice nokia n80 je ubica!!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Extra su i jedan i drugi! ali...
Za n bi glasao zato shto je symbian, ali ipak cu dati glas SE zato shto nije ni na preklapanje niti slide...
Slide i na preklapanje su mi totalno odbojni phonovi!
Da je drugachije dizajniran, npr kao n6630, glasao bih za njega zato shto ima super specifikacije!
Za sada nema kesha tako da mogu samo da 'balavim' nad slikama ovih phonova!
Pozz!
Za n bi glasao zato shto je symbian, ali ipak cu dati glas SE zato shto nije ni na preklapanje niti slide...
Slide i na preklapanje su mi totalno odbojni phonovi!

Da je drugachije dizajniran, npr kao n6630, glasao bih za njega zato shto ima super specifikacije!
Za sada nema kesha tako da mogu samo da 'balavim' nad slikama ovih phonova!

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa kad napravis pool, moras malo da razmislis sta poredis
Realno i objektivno gledano, SE ima bolju kameru, ali u cemu je jos bolji od n80?
Isto tako, ne mozes porediti k800 (kome je prioritet kamera i koji je najvise zbog kamere napravljen) i n80 (kome kamera apsolutno nije prioritet, vec jedan sklop svega u jednom multimedijalnom uredjaju)
Realno poredjenje bilo bi n73 vs k800
Ali ovo ne mozes poredtiti kao sto ne moze da se poredi k800 sa n93
Znaci svaki telefon ima svoje, a ovde prednost ide u korist n80 zbog svih ostalih funkcija, i zato sam za njega glasao
Dakle samo jos jednom da kazem
Pre nego sto postavite pool, razmislite malo sta hocete da poredite
Kao kad bi ja sad poredio kameru s700 i 6630
Prosto ne moze
Realno i objektivno gledano, SE ima bolju kameru, ali u cemu je jos bolji od n80?
Isto tako, ne mozes porediti k800 (kome je prioritet kamera i koji je najvise zbog kamere napravljen) i n80 (kome kamera apsolutno nije prioritet, vec jedan sklop svega u jednom multimedijalnom uredjaju)
Realno poredjenje bilo bi n73 vs k800
Ali ovo ne mozes poredtiti kao sto ne moze da se poredi k800 sa n93
Znaci svaki telefon ima svoje, a ovde prednost ide u korist n80 zbog svih ostalih funkcija, i zato sam za njega glasao
Dakle samo jos jednom da kazem
Pre nego sto postavite pool, razmislite malo sta hocete da poredite
Kao kad bi ja sad poredio kameru s700 i 6630
Prosto ne moze
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Green, ovde se uopste ne radi o poredjenju symbiana sa ne symbianom
Radi se o poredjenjima kamerekoja su potpuno ne logicna
Moras prosto da znas sta poredis
Gore sam lepo napisao da sto se kamera tice, ne mogu da se porede n6630 i SE s700 prosto jer je prioritet u s700 upravo kamera, dok je kod 6630 sve u jednom sa solidnom kamerom
Znaci opet ponavljam
Pravo poredjenje kamera bilo bi SE k800 vs N73 zato sto je i u jednom i u drugom telefonu stavljen akcenat upravo na kameru
Radi se o poredjenjima kamerekoja su potpuno ne logicna
Moras prosto da znas sta poredis
Gore sam lepo napisao da sto se kamera tice, ne mogu da se porede n6630 i SE s700 prosto jer je prioritet u s700 upravo kamera, dok je kod 6630 sve u jednom sa solidnom kamerom
Znaci opet ponavljam
Pravo poredjenje kamera bilo bi SE k800 vs N73 zato sto je i u jednom i u drugom telefonu stavljen akcenat upravo na kameru