Gameforce, zanima me vise stvari, ja cu pitati a ti ako imas vremena odgovori, ako nemas, nikom nista. Vidio sam da si raji odgovarao na slicna pitanja ali evo ja cu ponovo

Kupio sam prije tri dana motorolu v3x, masno sam je platio, 350 eura, pa me sve strah 'igrat' se s njom. Prvo te zelim pitati oko flashiranja mobitela. Sta dobivam s tim, kakva su uopce poboljsanja? Da li u novom monsterpacku dobijem nove stvari ili sve isto... Ako bi to radio da li bi mogao u bilo kojem slucaju zeznut mobitel, odnosno riskiram li ista...
Softver koji je sada u mojoj motoroli je neki talijanski, no ima hrvatski/srpski prevod. Volio bi da mogu maknuti 'tv' sa desnog brzog izbornika, pokusavao sam takodjer staviti neke teme/predloske, no bez uspjeha, instaliram drivere za p2k, upalim u service mode, pristupim uredjaju, ali nema nigdje a:/... samo vidim neke njegove sistemske gluposti...
Ako smatras da ubacivanje novog monsterpack-a nije opasno za mobitel, zamolit cu te da objasnis kako, korak po korak i sto detaljnije, i da me upozoris sta ce sve otic na overwrite da arhiviram... I naravno, ponavljam, sta dobivam sa tim monsterpackom, da bezveze ne fleshiram mobitel...
Na kraju ako mozes reci sta je tebi bilo najzanimljivije dodati/promjeniti na ovaj mobitel, postoji li jos kojih zanimljivih sitnica za ovaj mob...
Zahvaljujem se unaprijed