MMS za W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
gaston_bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 15:46

MMS za W810

Post od gaston_bgd »

pozdrav dobri ljudi,

jel uspeo neko da podesi MMS na SE W810? ili sam ja mnogo glup ili me nesto zesce zaje*ava.
uspeo sam da namestim GPRS i to sljaka. MMS sam probao da namestim prema uputstvima sa mobtel sajta za K700 i sigurno sam sve dobro ukucao, ali nece pa nece.
zvao sam mobtel danas i kao poslali su mi MMS settings file ali mi to nije stiglo evo vec sat vremena. inace, taj fajl moze da se naruci i sa sonyericsson sajta ali mi ni odatle ne stize. odatle mi je stigao settings file za gprs i to iz prve.
sve u svemu - ne mogu ni da primim ni da posaljem MMS.
pomagajte...

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

eh, ni ja niam uspeo... isto mi radi gprs, probao sam dva-tri puta da namestim mms, ali nije moglo, pa sam iskulirao :) i eto, proslo vec dva-tri meseca :) ali praticu ovu temu, mozda i ja namestim, ili odnesem u mobtel da mi nameste... kada budm u prolazu :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

gaston_bgd, marke, sta vam konkretno pise kada pokusava da posalje mms pa izbaci???...............
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

gaston_bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gaston_bgd »

[quote="fain2daniel"][b]gaston_bgd[/b], [b]marke[/b], sta vam konkretno pise kada pokusava da posalje mms pa izbaci???...............[/quote]

meni poruka ode u outbox i tamo cuci, status je queued. inace pokusavam samom sebi da posaljem.
kad probam da primim od nekog mms, pise mi da imam novu poruku ali kad probam da je otvorim izbaci mi configuration error.

gaston_bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gaston_bgd »

[quote="gaston_bgd"]meni poruka ode u outbox i tamo cuci, status je queued. inace pokusavam samom sebi da posaljem.
kad probam da primim od nekog mms, pise mi da imam novu poruku ali kad probam da je otvorim izbaci mi configuration error.[/quote]

ispravka
posle jedno pola sata pojavila se greska sending failed...communication error...please try again later
i kad probam da primim MMS nije configuration error nego communication error

seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 12:49
Kontakt:

Post od seCSuallac »

. . . ja se mucio 2 dana da zaswrsim to, aLi nisam uspeo. . . i zato meni danas namesti MMS, maj dobar drugar iWSA, jeste da se mucio 15minuta, aLi mi je swe to podesio i radi :blinky: :ohmy: :lol:

ako neko xoce, neka se jawi na mesen!!
aj uzdrawLje 8)

gaston_bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od gaston_bgd »

[quote="seCSuallac"]. . . ja se mucio 2 dana da zaswrsim to, aLi nisam uspeo. . . i zato meni danas namesti MMS, maj dobar drugar iWSA, jeste da se mucio 15minuta, aLi mi je swe to podesio i radi :blinky: :ohmy: :lol:

ako neko xoce, neka se jawi na mesen!!
aj uzdrawLje 8)[/quote]

stvarno radi, seksualac je u pravu. i hvala njemu i njegovom drugu hakeru :-)

znaci fora je da se ne kuca ip adresa u properties od data account nego se ta adresa (za 063 je to 217.065.192.033) podesi kao proxy server za internet settings profil.

ako neko ne razume probacu korak po korak da ispisem...pozdrav svima

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

gaston_bgd, tacno tako...dobra fora inace se i na namucio ali ovo je bila ekstra fora...pohvala nema sta 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori