K750 ili D750
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750 ili D750
Samo me zanima da li su ovo 2 ista telefona ili su razlicita u necemu i da li se moze ubaciti softver od k750 na d750?
Telefoni su POTPUNO IDENTICNI i moze da se ubaci softver od k750 i od w800 (sto je bolja varijanta). Tj. kada ubacish softver od k750 u d750, dobijesh k750 sa maskom od d750. Razlika je samo maska. Ja ti preporucujem da umzesh d750 jer ima mnooogo kvalitetniji dzoistik (tj. isti je, ali je otvor manji pa se ne kvari tako brzo) i mnooooogo bolji poklopac za kameru (ja ne znam kako bi moglo bolje da se napravi). Na k750 poklopac za kameru je shit.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Sto se tice softvera od w800 cini mi se da sam negde na netu procitao da je malo bugovit,narocito kod prebacivanja muzike na fon i prijema SMSa.Takodje proveri i da li softver od w800 ima autofokus kamere-zgodna funkcija,mene je to opredelilo za k750.
A poklopac na k750 jeste malo nezgodan-potpuno je uglacan i barem meni je ponekad problem da ga brzo otvorim.U svakom slucaju kupi k750 pa mu zameni masku ako ti se neka druga vise svidja
A poklopac na k750 jeste malo nezgodan-potpuno je uglacan i barem meni je ponekad problem da ga brzo otvorim.U svakom slucaju kupi k750 pa mu zameni masku ako ti se neka druga vise svidja

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Dulentse,kakve veze ima softver sa autofokusom pa te je to odlucilo za K750 umesto za W800 kad I ON ima tu HARDVERSKU komponentu?A sto se softvera tice i pouzdanosti,mislim da je izaslo dovoljno novih verzija da su ti"legendarni"bugovi ispravljeni dosad!
Inace kolegi preporucujem D750,iako ima one ruzne natpise T-Mobile ali... Dario ti je vec dao razlog za dzojstik a i D750 ima poklopac kamere iznutra,kao W800 i ne moze da se osteti,otvara sam...
Pozdrav
Inace kolegi preporucujem D750,iako ima one ruzne natpise T-Mobile ali... Dario ti je vec dao razlog za dzojstik a i D750 ima poklopac kamere iznutra,kao W800 i ne moze da se osteti,otvara sam...

Pozdrav

frostysrb, bas sam sada na letovanje nosio jedan d750i zbog kamerice (pravi fine slike) i mogu ti reci da sam pravio kao neko poredjenje jer moj kum ima k750i.Telefoni bi trebalo da su isti ali me je vrlo iznenadilo to da se na k750i mnogo jasnije vide boje na ekranu,tacnije na mome d750i su za nijansu-dve bledje boje sto i nije jako primetno dok se ne stave iste teme na oba telefona-onda bas upada u oci 

MNJIH!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 00:24
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82