Drugo, imam dosta prijatelja koji imaju telefone "skinute sa mreze"... vecina nema nikakav problem, pa me zanima sta to lose moze da krene ako uzmem onaj na kome je znak Vodafon-a
W810i u pakovanju i sa svim sto treba...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
W810i u pakovanju i sa svim sto treba...
Vidim da su neki ranije postavljali slicno pitanje, ali da li je neko ovih dana kupio W810i a da nije skinut sa mreze i da je sve u originalnom pakovanju (a da ne kosta 350 evra i sl.)
Drugo, imam dosta prijatelja koji imaju telefone "skinute sa mreze"... vecina nema nikakav problem, pa me zanima sta to lose moze da krene ako uzmem onaj na kome je znak Vodafon-a

- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
fain2daniel,
Jel bi mogao i meni da pustis taj pp?
Imam w810i skinut sa vodafonove mreze i to me nervira, hocu originalni meni, tj originalni fon
BTW, ne mogu nikako da podesim net i mms. Sve sam pokusao
Cini mi se da postoje neki settings-i vodafona koji me njakaju. Mozda ce flash to resiti?
I zanima me da li ima potrebe da update-ujem firmware? Trenutni je R4CE012.
Hvala unapred
Jel bi mogao i meni da pustis taj pp?
Imam w810i skinut sa vodafonove mreze i to me nervira, hocu originalni meni, tj originalni fon
BTW, ne mogu nikako da podesim net i mms. Sve sam pokusao
I zanima me da li ima potrebe da update-ujem firmware? Trenutni je R4CE012.
Hvala unapred