Mozes da zamenis za sonyericsson w550i ili w600i,uzmi w600i on je jeftiniji od w550i a ima i EDGE.Ako ti se taj telefon en dopada pogledaj sonyericsson V800,ako ti i to nije lepo ja ti preporucujem sonyericsson w300i koji je mnogo dobar ali stvarno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
iwanna, how about Nokia? 7610, 7360, 7370..? Šta ti je još bitno sem izgleda? Ovi nabrojani mi zadovoljavaju "žensku" formu, a cena je tu negde okolo...
iwanna, ako ti nije vazna kolicina memorije, Nokia 7370 je stvarno dobar izbor i lepo izgleda...ima ga moja drugarica i bash je zadovoljna... ...inace ima samo 10 MB memorije koja nije prosiriva...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Moja sestra ima 7370 i mislim da je najlepsi "zenski" mob.Uradjen je bas kvalitetno.Mane su mu:baterija(mada ga ona bas dosta koristi-jedan ceo dan),kamera nije losa,ali zato nema prosirivu memoriju i ne mogu da shvatim zbog cega je to tako
: uuuuuu,koliko odgovora !!!!Hvala svima na pomoci!!!Da 7370 jeste lep,ali ima bas malo memorije ! Iskreno,ja e530 ne bih menjala ni za koji na svetu,ali gprs i mms ne moze BAS NIKAKO da se podesi na ovom telefonu ...mada,razmisljala sam i o sonyericsson w550 ...U svakom slucaju-hvala jos jednom
mada nesto sam razmisljala-pa meni ustv mms i nije toliko neophodan ako vec imam e-mail,ne ?!He,a mozda se samo tesim posto sam se toliko zaljubila u e530 !!??Mada me brine to cesto ispadanje sa mreze ...
Najverovatnije nije do telefona, vec do podesavanja i aktiviranja. Pozovi call centar, i kazi da hoces da aktiviras GPRS i MMS. Ako ti jave da su obe usluge vec aktivirane, neka ti posalju automatska podesavanja i to bi trebalo da je to. Javi kako si prosla...
hm... ...!Pa jeste podeseno tako !Znaci,ipak je problem u telefonu ?!Nista,jedino da sutra odem do telekoma da probaju oni da ga podese....ako je uopste do toga...
Lobachewsky napisao:Najverovatnije nije do telefona, vec do podesavanja i aktiviranja. Pozovi call centar, i kazi da hoces da aktiviras
I ja bih rekao da je to problem, stvarno mi nisu jasni , pogotovo oko te aktivacije, ja sam morao da idem i da ubedjujem onu tamo da zove svoje kolege da aktiviraju, pa ih je onda ona ubedjivala da nije aktivirana,malo neozbiljno...
Poslednja izmena od bela u Sre, 30. Avg 2006. 23:10, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.