3250 ili e50 ili 6280 Mislite o tome

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Momcilog
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Sep 2006. 23:03

3250 ili e50 ili 6280 Mislite o tome

Post od Momcilog »

Ako neko moze da uporedi ova tri modela i kaze mi sta misli o njima, voleo bi da imam sva tri, a dovoljan mi je jedan...koji da odaberem vi mi pomozite :|
Hvala unapred

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

1..definitivno ne 6280 ,a to ce ti svako reci(zbog ocajne konstrukcije,kamera nije neka..mislim na fotke)video je dosta dobar a i ekran,softver je prilicno nestabilan,ali ima i onih kojima 6280 radi bez problema ,a drugima sa istom verzijom firmwera radi ocajno...
2..3250 je dobar ,kazu da je zvuk kvalitetan,kamera nije losa ,dobijas 128 mb,symbian 9.1 za koji ima malo aplikacija za sada i mehanizam mu je kvalitetan(ako ti treba muzicki fon)
3..e50 ima sjajan ekran, symbian isto ovaj novi za koji nema puno aplikacija , 1.3 mpx kamera koja je verovatno kao ona na 6630-znaci odlicna u toj klasi,podseca na stare nokije,sve u svemu kamera od 6630,ekran i os od n73 ---prilicno dobar telefon,,,,
ako vec dajes oko 260e za fon onda vidi w810 jer je ubedlivo best buy ili n70 ako hoces symbian
nokia c7

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

3250 nije bas onakav kako se ocekivalo,mada jeste glasan i kao muzicki telefon sasvim dobar za te pare!
E50 je 6630 sa boljim ekranom,vise interne memorije i Symbian OS za koji nije portovani ni 10% aplikacija koje koristi 6630 (a jako sporo ide to portovanje,nece se portovati u .sisx format sve jos mozda godinu dana) pa ni ona nije dobra kupovina jer imas 6630 za 100 eura manje,a skoro su isti telefoni!
Pored ova dva 6280 nema sta da trazi jer je budjavo lose napravljeni Nokia series 40 dumbphone i ne vredi tolike pare!
Ostaje ti da kupis,jos uvek odlican i to za male pare,6630 smartphone,ili ako bi nesto bolje sa boljom kamerom,radiom... mozes uzeti N70 na primer!
Ako pak zelis neki dumbphone onda ne znam sta da ti preporucim od Nokia,ovo je razocaravajuce kako su srozali kvalitet izrade istih,maltene ispod 300 eura nemas kvalitetno napravljen telefon,a znaju i skuplji da budu losi!
Edit: Pretece me llulle,ali isto smo rekli pa nema veze!
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@Momcilog: izaberi izmedju 6630 i N70 (u zavisnosti od koliko imas para). Za ove sto si ti naveo zaboravi.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Momcilog
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Sep 2006. 23:03

Post od Momcilog »

ohoo hvala na odgovorima... :roll:
3250 je nekako ono sto ja zelim(citao sam test i gledao slike) i nije tako los, taman sto meni treba, bojim se jos malo za mehanizam...
6280 je uzo moj drug pa se cisto raspitujem za njega(ali mu je vec kasno da ga vrati)
e50 mi je interesantan jako...

Ocu da uzmem i sestri nesto, znaci znate kakve su one, oce sve u jednom pa sam zato izabrao 3250 koji ima i interesantan dizajn, neznam...ko sto rekoh nisam pametan, zato i pitam :D

A sto se tice baterija, i zvuka(zvonjave) cuo sam da je od ovih 3250 najbolji, jel to tacno???

Ja licno zelim simbijan tel, sa radiom i kamerom(nije bitno kakva je)...
Ako znate jos neki telefon osim n70(posto ga svi imaju), recite, mada znam da je taj babaroga u odnosu na druge.
Puno pozdrava svima! :P

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Mozda 6680, ne uzimaj 6630 jer je vec star( mislim od kad se pojavio). ja bih uzeo e50 da sam na tvom mestu.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

6630 se jeste pojavio 3 kvartala pre 6680 ali je ipak i 6680 malo unapredjen 6630 pa nije tolika razlika ali je zato razlika u ceni izmedju 6680 i N70 od 20-25 eura premala da ne bi uzeo N70 koji ipak ima dovoljno unapredjenja da vredi te razlike u paricama!
Pozdrav 8)

Odgovori