T-mobile u CG

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

T-mobile u CG

Post od megatron »

Mozda ce biti zanimljivo ako kazem da je Monet (067) usao u porodicu T-mobile (kao i cg telekom u t-com)....Mislim da stizu neke povoljnosti i
gotovo sigurno perlazim na T-mobile (sada sam 069) 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,ja sam chuo da u zadnje vreme u CG vecina preshla na 69 mrezu...

A ako je T-Mobile uzeo 67 ne verujem da ce to ispasti mnogo dobro... :dry: Vidim kako je ispalo kad je T-Mobile uzeo hrvatsku mrezu,svi su se hvalili prvo a sada se samo zale....

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Znam vec neko vreme da ce Monet postati T-Mobile CG. Crnogorski telekom, pa i Monet... je u vlasnistvu Madjara, a Madjare drze Nemci, tj. T-Com! Inace, T-Mobile imate od skora i u Makedoniji! Ista prica kao i u CG.... Jos samo mi falimo!

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Evo ako nekoga zanima sajt im je na sledecoj adresi:
http://www.t-mobile-cg.com/glavnaStrana.aspx?sajtID=81
Nista posebno nisu uveli sto se tice tarifa,novost je "velik" broj telefona koji nude.Stranica je gotovo identicna kao ona u Hrvatskoj.Inace ja koristim njihovu karticu u HR i mogu reci da su ubjedljivo najskuplji tako da ne znam sta ce uraditi u CG,ne vjerujem da ce nesto mnogo mijenjat,mozda ce donjeti neke zapadne cake...Inace ako ne grijesim ProMonte ima 58 % ucesca na trzistu a Monet(sada vec T-Mobile) ima 42%.Kazu da im je cilj da se popnu na 51% sto znaci da ce se morat malo "isprsiti" da bi privukli korisnikeEvo cijena telefona:
http://www.t-mobile-cg.com/glavnaStrana ... rijaID=111

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

http://www.t-mobile.net/ Ovo im je internacionalni sajt. Na njemu je spisak svi zemalja u kojima ih ima, ali jos nisu stavili Crnu Goru i Makedoniju...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Mislim da su cijene ovih telefona uzasne... :angry: a jos pretplata :ohmy: Dobro bi bilo da stignu akcije telefoni za 0 eura pa pretplatu i ne osjetis (iako platis malo vise od realne cijene telefona)

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

megatron napisao:Mislim da su cijene ovih telefona uzasne... :angry: a jos pretplata :ohmy: Dobro bi bilo da stignu akcije telefoni za 0 eura pa pretplatu i ne osjetis (iako platis malo vise od realne cijene telefona)
Nemaju razloga... ni ProMonte ništa ne radi, što bi se oni gnjavili? Sve u svoje vrijeme... :uhuh:

Kažem ja - džaba sve dok ne dođe treći provider.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Malo mi je smesno da u crnu goru dodje treci provajder, kad ima vise fonova nego stanovnika. :) Bila je i tema o tome, bese davno :) Sve je krcato... Mada bez tri operatera nema nista, tako da po korisnike ce sigurno da bude bolje... Sta se suska kod vas? Kad ce treci? Ko je treci?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

Za sada su zainteresovani Tele2 i Vodafone,mada po meni nema potrebe za trecim operatorom.Vjerovatno ce ovi u neko dogledno vrijeme snizi cijene koje su vec ionako niske te prema tome ne vidim nikakvu potrebu da ulazi treci operator.Koliko bi taj imao korisnika?50000 maksimalno?Kome se isplati da ulazi na trziste radi tako niskog broja korisnika?Inace mislim da su cijene ovih fonovo malo vise nego kod ostalih operatora u okruzenju,nisu jos pocele neke standardne akcije ali to su jedini legalno uvezeni telefono u CG tako da...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Lobachewsky napisao:Malo mi je smesno da u crnu goru dodje treci provajder, kad ima vise fonova nego stanovnika. :) Bila je i tema o tome, bese davno :) Sve je krcato... Mada bez tri operatera nema nista, tako da po korisnike ce sigurno da bude bolje... Sta se suska kod vas? Kad ce treci? Ko je treci?
Mnogo je prepaid brojeva, budućnost je u postpaid korisnicima - a baš to što je krcato znači da ima mnogo telefona, svi ih koriste i troše, i tržište je bogato u tom smislu - iako je CG mala, procenat korisnika prema broju stanovnika je kolosalan. Moje je mišljenje da bi treći ponio veliki dio kolača udarajući kontru 069 i 067, a ne zaboravimo da tek treba da dođe video telefoniranje. :)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mis »

Evo, naravno ako nekoga zanima,sta je T-Mobile uveo kao prvi paket u CG otkada je usao na trziste:

http://www.t-mobile-cg.com/clanak.aspx? ... anakID=461

i telefone koje daje uz u paketu:

http://www.t-mobile-cg.com/promotivnaPo ... px?sajt=81
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

:wacko: ... Izem ti ponudu, a ja mislio sad ce da iskoce neke besne mahine, a ono ... puvarci :shock:. Pozdrav za CG! 8)

Odgovori