Molim Vas pomozite mi.U dilemi sam koji tel.da kupim.
dvoumim se izmedju NOKIE N73 , N80 , N91 ili N93.?
Molim za Vase savete i eventualna objasnjenja ...
HVALA
E pa necemo!!
1.Zato sto imas ISTU temu od skoro postavljenu u podforumu"Poredjenje model"pa sve vec mozes da procitas o njima!!
2.Zato sto ti je naslov treda skroz besmislen,em ne postujes pravila foruma,em se ne davis pobogu pa da jauces i zapomazes!!
Mozda sam malo grub ali sam si kriv jer nisi koristio opciju"Trazi"na dnu strane i nisi ispostovao pravila foruma oko otvaranja tema!
Pozdrav
ok. u pravu si.obavestenje nisam ni procitao tako da si sa pravom ovo napisao,ali ja sam zbunjen jos uvek sto se odluke tice.
procitao sam mnogo tih sajtova ali...
hvala
ok.totalno kapiram sta mi pisete,ali me zanima da li ga je neko nekada drzao u ruzi i da li je stvarno toliko tezak i veliki koliko se prica?????
hvala Vam svima
6630app ga ima i on kaze da nije uzivo toliki,mada znam decka i onako je osrednje gradje pa ako njemu nije veliki onda verovatno nece biti ni njemu slicnima (kakva je vecina vas) ali ne bi bilo lose da skoknes do neke prodavnice pa vidis i opipas doticni model uzivo!
Moj favorit je N73,best buy posto je sisla ispod 400 eura ili dobrih 170-ak eura ispod cene N93 sto je prevelika razlika za razlike u mogucnostima,po mom skromnom misljenju!!
Pozdrav
N93 kad ga drzis u ruci uopste nije toliko tezak i veliki, sasvim je OK, muski model. Cak deluje po meni lakse od npr. N91 jer je vecih dimenzija pa je tezina bolje rasporedjena. Inace na raznim forumima pisu o pojedinim bagovima u softveru, ali ipak mislim da je ovo najbolji model trenutno, ima jaci procesor od ostalih Nokija, bogate mogucnosti, jedino je kao fotoaparat los (pritom je video kamera odlicna). N73 mi se ne svidja zbog male tastature i poklopca kamere, ali zato pravi dobre fotke. Imam N91 i to je po meni OK aparat sa stabilnim softverom, brz je i ima odlican MP3 plejer i zvuk. N80 ima mozda i najlepsi dizajn ali jako slabu bateiju i ne bas sjajan slajder.
@nick6: najbolje bi bilo da je N91 brz. Ja sam skidao ne znam sa kog sajta video snimke kakav je n91 u praksi (tj. njegova brzina posto ima hdd), i covek se smorio dok je telefon ushao u galeriju i "premotao" par slika.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Zavisi koji FW je u pitanju . Ja imam noviji FW - 2.00.052 i nemam nikakvih problema sa otvaranjem galerije. Izuzetno, kad se desi da odjednom prenesem veliki broj slika ili pesama sa kompa, malo uspori ali to je samo kod prvog sledeceg otvaranja galerije:) .
Poslednja izmena od nick6 u Sub, 11. Nov 2006. 01:54, izmenjeno 1 put ukupno.
gargamel4 napisao:Naravno da je i N93 extra, samo ako mu ne smeta "telefončina", ali šta kao na njemu neće morati da pazi na ekran "ko oci u glavi"?
Za n93 ne znam ali vec se par njih zalilo na N73 pa ko veli mozda je izdrzljiviji ekran kod N93.
Najbolje da uzmemo oba pa da ih testiramo ( par puta bacimo na zemlju) i da vidimo koji je zilaviji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.