Naslov izmenila Ninolina:: Razlog: ovako je precizniji
Problem sa ekranom na d600
Problem sa ekranom na d600
zdravo svima,novi sam ovdje pa se ne snalazim bas najbolje,imam d600 i pao mi je pa mi se ekran malo pomutio nije vise ostra slika i pojavila mi se crvena linija u desnom cosku,kakav je kvar,flert kabal?i moze li se slika skinuta sa neta postaviti na ekran a da je u full screanu,hvala 
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Flat cable je sam po sebi jeftin medjutim servisi njegovu zamenu naplacuju oko 30-ak eura,pa i vise,ali posto je u pitanju skuplji model tipa D600,onda je bolje da zamenis,nije to neki trosak posto je njegova vrednost jos uvek velika i zamena kabla nije nesto preskupa!
A ako odlucis da ti je to mnogo,onda da znas da ces ga morati prodati za dosta manje nego sto vredi da je ispravan jer niko nece kupiti polovan telefon koji je neispravan po ceni polovnog koji je ispravan pa ti se isto hvata jer bar 30 eura moras da izgubis kako god okrenes!!
Pozdrav
A ako odlucis da ti je to mnogo,onda da znas da ces ga morati prodati za dosta manje nego sto vredi da je ispravan jer niko nece kupiti polovan telefon koji je neispravan po ceni polovnog koji je ispravan pa ti se isto hvata jer bar 30 eura moras da izgubis kako god okrenes!!
Pozdrav
ok,ekran mi se malo pomutio,nema ostrinu i ima liniju sa strane,jel to sto posto flet kabal ili nesto drugo,da mi ne napakuje pricu u servisu kao treba ekran da se mjenja i tako to,i moze li se ubacit neki bolji softver posto sam kupio tel kad je tek izasao,znaci stariji softver,moze li sta novijew,hvala,pozzzz 
- Lomnica_city
- Expert

- Lomnica_city
- Expert

Moraces da je prilagodis rezoluciji ekrana,odnosno rezoluciji dela koji zauzima wallpaper na ekranu,a koja je to tacno rezolucija... djavo ce ga znati (retko je kod telefona ista rezolucija wallpaper-a i rezolucije ekrana ukupno)!?
Mada mozes da iseces malo vise,kolika je rezolucija celog ekrana,pa ti slika nece izgledati sitno!
Naravno da je pozeljno da skidas slike manje velicine a ne wallpapere za kompjuter,jer kad ih iseces,ostace samo sredina slike,odnosno nista bitno!
Pozdrav
Mada mozes da iseces malo vise,kolika je rezolucija celog ekrana,pa ti slika nece izgledati sitno!
Naravno da je pozeljno da skidas slike manje velicine a ne wallpapere za kompjuter,jer kad ih iseces,ostace samo sredina slike,odnosno nista bitno!
Pozdrav