A evo i linka
Džinovski izbor
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
da, ali nije lose imati posebno temu sa pravim nazivom jer se ta tema otegla i rasirila... ja se bas zacudih sto nema posebne teme...
My 0.02 $: Dobro je da je krenulo sa ponudom "ozbiljnijih" telefona ali mislim da tje se mnogi navutji i uzeti telefon a tek kasnije skapirati kako uslovi i nisu bas sjajni... ovo je super ponuda za one koji vetj koriste jake tarifne pakete... za ostatak korisnika je, po meni, prilicno nepovoljno i da spadam u tu grupu pre bih dao nesto vise para i uzeo tel bez ugovora nego se vezivao na 2 godine... Ocekujem uskoro nesto povoljnije uslove ( citaj za ng praznike)... i kao sto rekoh ranije, ne treba se zaletati...
My 0.02 $: Dobro je da je krenulo sa ponudom "ozbiljnijih" telefona ali mislim da tje se mnogi navutji i uzeti telefon a tek kasnije skapirati kako uslovi i nisu bas sjajni... ovo je super ponuda za one koji vetj koriste jake tarifne pakete... za ostatak korisnika je, po meni, prilicno nepovoljno i da spadam u tu grupu pre bih dao nesto vise para i uzeo tel bez ugovora nego se vezivao na 2 godine... Ocekujem uskoro nesto povoljnije uslove ( citaj za ng praznike)... i kao sto rekoh ranije, ne treba se zaletati...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
U pravu je akki,mada je ovo tek prvi korak ka uspesnijem poslovanju Telenora i privlacenju novih korisnika,jer jedino tako se moze zadrzati korisnik na neki malo duzi period(makar bilo i 2 godine).Ta praksa je vec dugo u svetu,zasto se ne bi uvela konacno i kod nas.Kome se ne isplati,taj i nece na ugovor,ali ponuda telefona ce biti bogatija i bogatija kako vreme prolazi i kako Telenor polako uvodi novu poslovnu politiku na srpsko trziste.
Fora i jeste u tome da se potrosac navuce na dobar telefon...
Fora i jeste u tome da se potrosac navuce na dobar telefon...
-
EnricoAdams
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Ali skontajte koliko je dobro onima koji vec koriste odavno npr. Pro400, uzmi ladno n73 za ~200evra. Ako im bash ne treba, mogu da ga daju nekome u porodici ili cak da ga prodaju po oglasima za 350evra (ili koliko vec, ne pratim cene tih telefona a i mrzi me da pogledam) i eto "zarade" od ~150evra sto je oko 8 i kusur meseca mesecne pretplate (plus ono sto trose dodatno), pa sada vi vidite.
Meni su ovi paketi stvarno super, ladno za 250evra uzmesh k510 (strava telefon) i miran si dve godine (uz taj paket imas i da pricash i da saljesh sms do mile volje), samo sto se dodatno placa ~1din (ili koliko vec) uspostavljanje veze, ali to nije nista strasno.
Meni je krivo sto nemaju k750 u ponudi, inace odmah bih ga uzeo, k610 mi se ne uzima pa sada cekam Telekomov odgovor na ovo, mozda mi se dopadne nesto od njih
.
Meni su ovi paketi stvarno super, ladno za 250evra uzmesh k510 (strava telefon) i miran si dve godine (uz taj paket imas i da pricash i da saljesh sms do mile volje), samo sto se dodatno placa ~1din (ili koliko vec) uspostavljanje veze, ali to nije nista strasno.
Meni je krivo sto nemaju k750 u ponudi, inace odmah bih ga uzeo, k610 mi se ne uzima pa sada cekam Telekomov odgovor na ovo, mozda mi se dopadne nesto od njih
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
K750 je telefon koji je već mator (skoro 2 godine star). Da li misliš da će proizvođač gurati na tržište ono što je staro 2 godine i time gušiti nešto u šta je uložio gomile novca na razvoj? K610 je upravo to - naslednik K750.
Uvek ćeš u ovim ponudama imati samo nove telefone (kada se pojave, pa sve dok budu dobro išli) i nikada nemoj očekivati da operator može da traži 1000 ili 5000 ili 10000 telefona koji su prestali da se proizvode. 100 komada može da se napabirči, i to je način na koji mogu da posluju sadašnje prodavnice, ali Telenor/Telekom sigurno ne ...
Uvek ćeš u ovim ponudama imati samo nove telefone (kada se pojave, pa sve dok budu dobro išli) i nikada nemoj očekivati da operator može da traži 1000 ili 5000 ili 10000 telefona koji su prestali da se proizvode. 100 komada može da se napabirči, i to je način na koji mogu da posluju sadašnje prodavnice, ali Telenor/Telekom sigurno ne ...
Samsung Omnia HD 8GB
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Skup telefon i kolicina potrosenog kredita nisu u korelaciji, nemojte to tek tako da povezujete. Ako je neko kupio dobar telefon to ne znaci da mora (i ima potrebu uopste) da trosi preko 500 evra samo na kredit.
Druga stvar, jos uvek nema jeftinih telefona... a najveca potraznja je za takvim telefonima. Ali sigurno ce biti i toga...
Druga stvar, jos uvek nema jeftinih telefona... a najveca potraznja je za takvim telefonima. Ali sigurno ce biti i toga...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Ma bre sta lepa ponuda!!!!!!!!!!!
Taj telefon je nov oko 180e a oni ga nude za 8000 ili 9000 +pdv
Bre to je za cave
Jos moras dve godine da budes vezan za njih plus pro200 ili 400, ako vec se obavezujes da koristis te pakete cena takvog telefona bi trebalo da bude simbolicna najvise 500 din
Taj telefon je nov oko 180e a oni ga nude za 8000 ili 9000 +pdv
Bre to je za cave
Jos moras dve godine da budes vezan za njih plus pro200 ili 400, ako vec se obavezujes da koristis te pakete cena takvog telefona bi trebalo da bude simbolicna najvise 500 din
and justice for all...
- mb011
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
taj telefon kosta 180 eura ali dekodiran i prosvercovan. kad ce ljudi da shvate ovde da su ti jeftini telefoni ukradeni, ili barem nelegalno doneseni??
ali se sa druge strane slazem, da ako se neko obaveze da ce placati pretplatu za pro 200, a pogotovo za pro400, treba taj, ili bilo koji telefon da dobije po simbolicnoj ceni!
ali se sa druge strane slazem, da ako se neko obaveze da ce placati pretplatu za pro 200, a pogotovo za pro400, treba taj, ili bilo koji telefon da dobije po simbolicnoj ceni!
- _______________
izmenio b_udder::
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
@Jorgovan: znam, nisam ja ni ocekivao da bude k750. Da budem iskren, ocekujem w810
.
@all: btw, el moze da se ubaci kartica od MTS-a tim telefonima ili su kodirani samo za telenor?
@all: btw, el moze da se ubaci kartica od MTS-a tim telefonima ili su kodirani samo za telenor?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zakljucani su na maticnu mrezu
Druga stvar- Kupovina telefona uz Pro 400 isplati se samo onima koji su vec planirali da koriste skuplje pakete, a telefon dobiju jeftinije kao nagradu za vernost (izbor skupljeg paketa).
Ali postoji druga fora: pro400 * 24 meseca (420 evra) + N73 (200 evra) = pro90 * 24 meseca (230 evra)+ N73 iz radnje (350 evra). Cena ispada priblizna kada se gleda na period od dve godine, a dobijas nekoliko puta vise besplatnih minuta i poruka, tako da se dosta isplati ovaj izbor ako se nalazimo u slicnoj situaciji.
Druga stvar- Kupovina telefona uz Pro 400 isplati se samo onima koji su vec planirali da koriste skuplje pakete, a telefon dobiju jeftinije kao nagradu za vernost (izbor skupljeg paketa).
Ali postoji druga fora: pro400 * 24 meseca (420 evra) + N73 (200 evra) = pro90 * 24 meseca (230 evra)+ N73 iz radnje (350 evra). Cena ispada priblizna kada se gleda na period od dve godine, a dobijas nekoliko puta vise besplatnih minuta i poruka, tako da se dosta isplati ovaj izbor ako se nalazimo u slicnoj situaciji.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Za vas ne znam ljudi, ali mene jos uvek finansiraju roditelji, nisam ni gimnaziju jos zavrsio, nisam burzuj.......
Tako da je za mene da pljunem 400e za telefon nemoguca misija.....
Ali 200e pa da svakog meseca izdvojim 1400 din....To bi vec nekako i mogao da izvedem...I to je jedini nacin na koji bi vecina nas u Srbiji moglo da priusti sebi stvarno dobar telefon...Ovo mu dodje nesto kao kredit sa ucescem od 50ak% sa minimalnom kamatom...
Ova ponuda nije krasna, ali mi ipak zivimo u Srbiji............Uvek je bolje ista nego nista...
poz
Ali 200e pa da svakog meseca izdvojim 1400 din....To bi vec nekako i mogao da izvedem...I to je jedini nacin na koji bi vecina nas u Srbiji moglo da priusti sebi stvarno dobar telefon...Ovo mu dodje nesto kao kredit sa ucescem od 50ak% sa minimalnom kamatom...
Ova ponuda nije krasna, ali mi ipak zivimo u Srbiji............Uvek je bolje ista nego nista...
poz
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Jeste uvek bolje ista nego nista
i ja stvarno podrzavam sve telenorove akcije i mislim da je ovo stvarno ok ponuda za Srbiju iako se ovaj mob u nemackoj o2 mrezi daje za 50e,ako se ne varam,mada sam nesto razmisljo na duze staze,a to je sta ce biti kada dodje treci operater
.E tu je problem telekom ima ucesce oko 60% telenor 40% mada procenti nisu ni bitni,glavno je da mobilkom mora da uzme svoj deo kolaca od telekoma i telenora,a kako to da uradi,e to ce uraditi njegovim paketima koji ce biti sigurno povoljniji i dobrim i povoljnim drugim uslugama,jer zasto bi neko prelazio na mobilkom ako je vec korisnik 063/064 mreze ako mobilkom nema nista novo i jeftinije da ponudi. I tako dodje mobilkom i poudi stvarno evropske pakete,jeftinije sa puno nekih opcija,a ti si 24 meseca vezan za pro 400 i ne mozes da raskines ugovor,da ne dolazi treci operater ovo bi bila za Srbiju izvaredna ponuda kao sto trenutno i jeste,ovako je po meni rizik.Iako je za mene i pro 400 mesecno mali(mislim potrosim mnogo,mnogo vise minuta,poruka stvarno ne negde do 150 mesecno),ja sam ipak da se saceka taj mobilkom,a kad i on ponudi sta ima da ponudi i kada su sve karte na stolu onda cemo videti sta je ustvari povoljno,a sta nije 
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data