da li ovaj zeza nekog ili je on toliko glooptelefon imam vec 2 godine i malo je jak na zvuku i dobra je košuljica od kamere na socivu je staklo i to karlo zajs radi perfektno na suncu siu slike mrak a baterija je prica od 8 dana mi traje kad slušam mpg fajl može da zvuci sjajno kad slušaš domace melodije jer je pravljen za svirku i slikanje jer prikazuje dosta realno stanje kod profesionalne fotografije može da zumira i to je dobro za slikanje i može da služi kao walkman jer mu je memorija neopterecena sa 44 megaherca slobodne rum memorije a na particiji c uvek je slobodbo 20 megahz. jer su ga pravili za profesionalce pošto je maska od titanijuma i staklo je od brušenog safir pleksiglasa joje se stavlja na lir-džet prozore koji izdržavaju 12milibara atmosferu i dobija se krpica za brisanje od prašine koja je pravljena od specijalnog poliuretana da bi sjaj bio veci.N73 može da snima i na internu memoriju i a karticu a pojavio se i adapter za video kasete,spoji se DKU-2 kablom u adapter i snimaš na VHS kasete normalno. da , pre dve godine je ovaj telefon izašao u americi , nokiu su kupili amerikanci i naravno da prvo tamo izlaze novi modeli , gigahard se kaže u americkom slengu (naravno da mislim na gigabajte) , N73 je imao test oznaku "pro7-X" i bio je sa kamerom od 8 megapiksela sa nikon optikom , ali kad su ovi iz nikona videli da više nikad nece prodati nijedan digitalni foto aparat adustali su e tu je uskocio carl-cajs rumenige sa svojom optikom pa sad imamo 3.2 Mpx sa karl-cajs rumenige optikom , a za bateriju od 1600 Max to se zna odavno,cudi me da neznate,oznaka je BL-7C i traje 15 dana ali kad se sluša muzika 12 , toliko je jaka baterija daje jedan moj kolega kad mu je crkao akumulator na kolima prikljucio BL-7C i vozio se 20 kilometara do prve benziske pumpe. kažem za N73 I-Tunes verziju sa baterijom BL-7C to je baterija od 1600Max i traje 12 dana , a u ovu I-tunes verziju ubacili su procesor od 2.2 gigaharca da bi mogao da gura hard disk od 12 gigaharda i može da se gleda tv program na njega , ima tv modul od 45 ampera i može da se gleda kablovska preko njega ako ugradite wireless-gprs koji je oko 20 evra. baterija se mora obavezno formirati 3 x 15 sati , inace brzo strada i može oštetiti telefon , ja sam ovaj telefon kupio pre 2 godine u americi , odlican je i ima memorijsku karicu od 512 megaflipsa a sliko sam dosta sa njim po prirodu i slika je ostra i zvuk je dobar za zvono.Upravo izlazi test test N73 sa baterijom od 12 dana i karticom od 12 gigaharda , bolja je n73 itunes verzija , uz nju idu i 5.1 slušalice tako da pruža kompletan ugodaj ,zatim rezervna beterija BL-7C Black horse edition uz koju telefon radi neprekidno 12 dana uz intenzivno slušanje muzike. □ jova
Da li neko cita komentare o nokiji N73
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Da li neko cita komentare o nokiji N73
Ja kad sam slucajno video krenuo sam da se kidam od smeha,Boze sta sve ima ali ovo moram da stavim kao najveci biser:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ovaj se zezao garantovano .
ako je ozbiljan bio dok je pisao onda nije za smejanje . strasno 
pa sad sam video , to je jova . vec sam mu bio odgovorio par puta . ne znam odakle mu takve informacije , jedino za tu bateriju kazem , mozda ako je i ima onda ok.mada , da je koristi kao akumulator , ne znam ko to moze da poveruje .

pa sad sam video , to je jova . vec sam mu bio odgovorio par puta . ne znam odakle mu takve informacije , jedino za tu bateriju kazem , mozda ako je i ima onda ok.mada , da je koristi kao akumulator , ne znam ko to moze da poveruje .

hahaha
Ma covjek se sigurno samo sprda sa nama, i to sto kazete "dosadno mu" hehe

Ma covjek se sigurno samo sprda sa nama, i to sto kazete "dosadno mu" hehe

posjetite moj forum o mobilnim telefonima i racunarima!!!
http://mobitech.999.org
http://mobitech.999.org
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

to kar hajc rumenige (kako ga se vec pise.. ..memorija neopterecena sa 44 megaherca slobodne rum memorije a na particiji c uvek je slobodbo 20 megahz. pa onda: megaflipsa..
koliko ti prijatelju imas usiju????!!!!!uz nju i idu 5.1 slušalice tako da pruža kompletan ugodaj

- eh a ovo je vala istina, i ja sam se vozo sa svojom baterijom od w550, samo sto sam moro gurat autotoliko je jaka baterija daje jedan moj kolega kad mu je crkao akumulator na kolima prikljucio BL-7C i vozio se 20 kilometara do prve benziske pumpe.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
hehhhheheeh dream weaver , nije lose za smanjivanje stresa
napalm , a jesi li mogao da slusas mp3 ujedno dok ti je w550 bio u haubi motora umesto akumulatora? da nije zbog toga mozda vise trosio ? heheheheheh .
ja sam se ranije bio zezao sa Jovom i rekao mu da ce taj N73 moci da koristi samo na Floridi jer samo tamo N73 radi i da nece moci da slika prirodu jer je americka priroda strasno ruzna i N73 ne moze to da slika . hehehehehe .

napalm , a jesi li mogao da slusas mp3 ujedno dok ti je w550 bio u haubi motora umesto akumulatora? da nije zbog toga mozda vise trosio ? heheheheheh .
ja sam se ranije bio zezao sa Jovom i rekao mu da ce taj N73 moci da koristi samo na Floridi jer samo tamo N73 radi i da nece moci da slika prirodu jer je americka priroda strasno ruzna i N73 ne moze to da slika . hehehehehe .

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i