licni ton za poruke
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
licni ton za poruke
da li neko zna da li moze i kako da se ubaci licni zvuk poruke na se k750i ? mislim kao sto ima licni ton za zvono,da li isto tako moze i poruka.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ne znam sto posto tacno ali mi to lici da treba da preko mikrofona na kompu snimis svoj glas ili sta vec hoces i da to konvertujes u mp3 ili wav ili aac , zavisno sta ti telefon podrzava i da tako ubacis u fon i u settingsu gde podesavas zvonjavu izaberes taj audio fajl . treba ti obican sound recorder koji ima windows ali taj snima samo wav format ili neki drugi sound recorder kao ACA ili Advanced sound recorder i da tako dobijeni fajl po ovom postupku ubacis u fon . jedino sto mora da se pazi koliko kb ti podrzava fon pa tako i da napravis duzinu fajla . jel ovo logicno ? tako mi izgleda ali moguce da procedura ide drugacije . nisam to nikada tako radio ali nije losa ideja . 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Mislim da to nije moguce.
Ja licno sam se odusevila kada su ubacili opciju biranja privatnog tona za poruke uopste, jer me je nerviralo sto su mi izbor sveli na 5-6 standardnih sto prouzrukuje da se ja i jos najmanje 2 ljudi hvata za telefon kad dobijem poruku.
Sto se tvog pitanja tice, mislim da nokia podrzava taj sistem ali nisam sigurna.
Ja licno sam se odusevila kada su ubacili opciju biranja privatnog tona za poruke uopste, jer me je nerviralo sto su mi izbor sveli na 5-6 standardnih sto prouzrukuje da se ja i jos najmanje 2 ljudi hvata za telefon kad dobijem poruku.
Sto se tvog pitanja tice, mislim da nokia podrzava taj sistem ali nisam sigurna.
Poslednja izmena od Ja_Mina u Sre, 13. Dec 2006. 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10