licni ton za poruke

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
fibi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Dec 2006. 00:53

licni ton za poruke

Post od fibi »

da li neko zna da li moze i kako da se ubaci licni zvuk poruke na se k750i ? mislim kao sto ima licni ton za zvono,da li isto tako moze i poruka.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ne znam sto posto tacno ali mi to lici da treba da preko mikrofona na kompu snimis svoj glas ili sta vec hoces i da to konvertujes u mp3 ili wav ili aac , zavisno sta ti telefon podrzava i da tako ubacis u fon i u settingsu gde podesavas zvonjavu izaberes taj audio fajl . treba ti obican sound recorder koji ima windows ali taj snima samo wav format ili neki drugi sound recorder kao ACA ili Advanced sound recorder i da tako dobijeni fajl po ovom postupku ubacis u fon . jedino sto mora da se pazi koliko kb ti podrzava fon pa tako i da napravis duzinu fajla . jel ovo logicno ? tako mi izgleda ali moguce da procedura ide drugacije . nisam to nikada tako radio ali nije losa ideja . :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

fibi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od fibi »

Izgleda da se ja nisam dobro izrazila.mislila sam na licni ton,kao za svakog korisnika posebno.Npr:kada mi salje poruku drugarica zvoni na jedan nacin,a decko,drugacije.moja poznanica je to imala na se k700i,i skinula je sa neta,ali ne zna adresu,jer je obrisala. :(

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

govoris, druga osoba drugi ton samo za poruke
ja iskreno nisam cuo za tako nesto

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 11:21

Post od Ja_Mina »

Mislim da to nije moguce.
Ja licno sam se odusevila kada su ubacili opciju biranja privatnog tona za poruke uopste, jer me je nerviralo sto su mi izbor sveli na 5-6 standardnih sto prouzrukuje da se ja i jos najmanje 2 ljudi hvata za telefon kad dobijem poruku.
Sto se tvog pitanja tice, mislim da nokia podrzava taj sistem ali nisam sigurna.
Poslednja izmena od Ja_Mina u Sre, 13. Dec 2006. 11:10, izmenjeno 1 put ukupno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

fibi, se ne podrzava licni ton za poruke,osim naravno simbian se (p910,p990,m600....) i to se regulise posebnim programom,ali posto nisam upucen u taj deo mobilne tehnologije ne znam ti dalje nista reci..... :D
Poozz
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

fibi, mozda moze da se namesti nekim symbian programom ali inace sumnjam da neki fon to podrzava, mada ovi novi imaju bas svasta nikada se ne zna :unsure:
5130+Koss the plug....

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Masterokrata, Motorola to može ali ako namestiš tako onda je i zvono i poruka za tu osobu ista muzika :)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

fibi, ne to nije moguce uraditi,samo jedan ton za sve poruke,samo jedan ton za mms,i samo jedan ton za e-mail....tako je to kod svih ne symbian SE fonova....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

fibi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od fibi »

Znam da od svih telefona,jedino nokija sigurno ne moze.Inace samsung moze,U opciji grupe,ima mogucnost da dodelis licni ton,jedino sto je ograniceno na njihove tonove.Usvakom slucaju hvala vam.Ako saznam javicu...

Odgovori