Saveti pri kupovini polovne n70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Saveti pri kupovini polovne n70

Post od migi »

Kao sto naslov kaze, planiram da u buducnosti promenim telefon sa 6630 na n70. Pa mi treba par saveta. Nemam praksu da kupujem polovne telefone. Imao sam neka losa iskustva, i od tada kupujem samo nove telefone sa garancijom. No rodjendan nece jos, para nema...Nemam zivaca da cekam Mobilkom-ovu ponudu...

Na koje stvari treba da pazim...Sta ima obicaj da se kvari...Koji sw...Bilo sta?

Za koliko bih mogao najbolje da prodjem. Imao sam u planu da prodam kruskicu preko novinskih oglasa za 150e (apsolutna sva oprema + stavio bi novu masku) i da dodam tridesetak evra...Najniza cena polovnjaka (kolko sam ja video je 180e).

Sta biste me vi savetovali.

poz 8)

kroki23
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 12. Jan 2007. 22:49

Post od kroki23 »

kupi telefon koji je jos pod garancijom bar mesec dana. taman da ga procackas i istestiras. a sto se tice tvog 6630 mnogo brate trazis. tesko ces dobiti ti te pare, pogledaj ovde koliko je nov.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

naravno nemoj da kupis bez ikakvog papira koji koliko-toliko garantuje gde je i kada kupljen...sto se tice softvera imas na ovom sajtu poslednje verzije za sve telefone ali to ne bi trebalo da ti bude mnogo bitno jer uvek mozes da flashujes telefon i promenis mu verziju softvera...neka telefon bude star do 2 meseca i naravno nemoj da se zaleces i kupujes one najjeftinije jer su oni najskuplji...pozz 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Kako mislis da su najjeftiniji u stvari najskuplji?Nesto im fali ili nemaju opremu?Nije mi se skoro desilo da mi trazi preko 100 karaktera.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Malone, pa misli da ti najjeftiniji po obicaju (kazem i podvlacim po obicaju) imaju neku falinku! Recimo bio je neki lik koji je prodavao n70 3-4 mes staru sa svom opremom ALI se ona resetovala sama od sebe,trazio je oko 170e! To je ok od njega sto odmah kaze sta i kako,ali brate nisu svi takvi,more njih ce ti precutati,a onda bajka zvana n70 za 170e,se pretvara u nocnu moru!

migi, Pa pre kupovine dobro pogledaj telefon,znaci masku jel iskrzana,ima li ostecenja od padova itd,ako kojim slucajem naletis na tel sa original maskom (u smislu da nije ni sa jedne mreze) ne bih ti preporucio tu kupovinu,verovatno mu je menjana maska (A STO?) jer je tih tzv cistih tel malo kod nas na trzistu!
Sve u svemu pamet u glavu i otvori 4 ociju,i da OBAVEZNO!!! TRAZI LICNU KARTU prodavca,ako on pocne ovo-ono BEZI!
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma ne mora da znaci da su najjeftiniji telefoni pod falinkom :uhuh: mozda je nekome hitno ili tako nesto? Ja sam za n70 extra prosao uzeo sam ga sa 1gb karticom i svom opremom za 170e, ali posto se meni taj telefon pokazao kao apsolutno neupotrebljiv menjao sam ga za nekih 7 dana za p910 glavu za glavu. Ispregledaj telefon dobro, uzmi licnu kartu prodavca, ne bi bilo lose ako bi mogao da platis test u nekom servisu, kosta oko 600 din, nisam nikad trazio tako nesto, ali cuo sam da tu skidaju masku u servisu i kace telefon na komp zbog nekih provera, tako nesto. Pa ako serviser kaze da je OK onda kupuj. Isprobati u sustini treba sve dugmice, kameru, pozvati nekoga s tog telefona da cujes zvucnik, napravi par slicica, proveri da li prepoznaje karticu, ma sve cega se setis nije na odmet.
5130+Koss the plug....

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Upravo zbog svih ovih sitnica,koje kada zakazu postaju krupne stvari,ja ne kupujem polovne telefone.Samo sam jednom uzeo i naravni imao je manu sa zvucnikom.A sto se tice skidanih nekako mi smeta taj logo na maskici ali ipak je bolja i ta nego neka kineska.Nasao sam broj nekog koji prodaje u oglasima novu originalnu N70 music edition za 305e.Ja mislim da je lepsi crn ali bas je velika cena.Sta vi mislite???P.S.Siguran sam 99% da je original sa 1gb karticom i original slusalicama.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Malone, pa posto ces n70 me tesko naci u radnjama,liku se moze da svojoj exotici odredi cenu koju zeli,a na tebi je da prosudis da li je ili nije puno!
Po meni i nije tako jako puno,jos ako bi uspeo da mu skines malo cifru to je to!
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Malone, ma otislo bi to za 270e laganica...pazi sto kaze loki13, n70 me je exotica i nema je puno na trzistu znacu cena joj je zato high. Da ima 30 likova koji prodaju preko oglasa taj telefon cena ne bi presla u startu nekih 260e, a ovako 1gb kartica, crna maska, extra slusalice...sve to treba neko da plati 8)
5130+Koss the plug....

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Masterokrata, tačno. Me je hardverski potpuno isti kao i običan N70. Maska je oko 30tak dolara (dok stigne ovde evra), sluške 15ak, i kartica 20tak, dok flash ne bi terbalo da se naplati. Tako da je cena realna.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

BigPimpin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jan 2007. 18:11

Post od BigPimpin »

skupi ti jos para,jer tu tvoju nokiu neces prodati za vise od 120-130 eura,to je realna cena.................
owning : se k510i,z1010...

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Sada se samo namece pitanje da li je on sklapao???Kaze da je original...Jel je po vama original tel skinut sa mreze i zamenjena maskica?Kako moze da se proveri da li je stvarno original i da li moze da se resetuje life timer?Negde sam citao da ne moze dok drugi tvrde da moze.
Izmena:Kaze da se imei na telefonu poklapa sa onim na kutiji.Jel se taj broj nalazi na maskici telefona ili na samoj masini?

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Aj da malo podignem temu ne bi li neko video moja pitanja iz prethodnog posta.Sada mislim da je ipak bolje da kupim neku sa timove mreze jer znas da je maska original a i verovatno masina nije koriscena mada...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Malone, e pa bajo to ti je kupovina u zemlji Srbiji,ali ako hoces siguricu nista te ne sprecava da odes do mobisa ili comtrade-a i kupis 100 % original i nov n70 za 31.000 din,a da casti ce te sa godinu dana garancije!
U ostalim radnjam,sve moras prvo dobro da ispregledas i isproveravas pa tek onda i da kupis
Sta ces,takva nam je sudbina!!!
Pozz
D500&E71

Malone
Mobil fan
Mobil fan

Post od Malone »

Ma znam ja za to.Nego realno ipak je mnogo dati toliku lovu za mobilni.Oko 220e je sam plafon koji bi ja dao.Nije da ne mogu da skrpim i tih 30000 ali ipak je ovo Srbija.U pravu si,na kraju se sve svodi na to da lepo isproveravam masinu pre kupovine.Nego zaista me zanima da li moze da se resetuje life timer???

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

loki13, jeste skupo u ComTrade ali 100% taj telefon nikad nije upaljen ili da mu je oprema kineska. Ko nema tu lovu mora malo i na srecu da ide. Gledaj na to kao na kasko osiguranje, ne treba ti, skupo je, a o5 dobro dodje kad se desi nezgoda.
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koliko sam ja informisan, svakom telefonu BB-5 serije moze da se resetuje life timer za 10 sec, ako imaju malo vestijeg servisera. Cini mi se da je to Lomnica_city negde i spomenuo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Da,cak i imam potreban PM za BB5 Nokie,skoro svaki box za Nokiu ga moze upisati i onda imate sve nule u lifetimeru! ;)
Pozdrav 8)

Odgovori