N6233- pomoc oko memo kartice

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

N6233- pomoc oko memo kartice

Post od Peter_Forsberg »

Jel zna neko kako mogu da podesim telefon da odmah podatke koje prebacim preko BTa smesti na karticu, a da me ne zeza memorija....
Kada pocnem da prebacujem pesmu dodje do odredjenog procenta i tu stane iako je na telefonu slobodno 10.7mb, a ta pesma zauzima 3.1mb.... Na fonu imam slobodnih 2.1mb :dry:
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ne znam da li moze na 6233 al' pogledaj u messaging-settings-other i tu podesish da ti prima odmah na mem. karticu...ako ne moze tako,onda prabacuj odmah sve sa fona na mem. karticu...

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Koliko ja znam kod 6233 on fajlove smesta tamo gde ima vise mesta!!!!!

Jedva cekam da kupim ovaj telefoncic!!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Koliko ti je slobodne memorije u mobu (pominjes 2 cifre)? Sve vece od toga ide automatski na karticu.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Damjanic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 09:57

Post od Damjanic »

Nece ti prebaciti na memorijsku, moras sam prebaciti na memorijsku karticu... na simbianima je bio onaj msvdrivee ali za javu nisam nasao tako nesto... pozdrav

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Nema veze, snacicu se nekako....

Nego, imam drugi problem: Kada otvorim Inbox i otvorim poruku, ne pokazuje mi se pravo vreme kada mi je stigla poruka, vec par sati kasnije.... Jel zna neko kako ovo da popravim/namestim/resim?
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Damjanic, možda za Javu nisi pronašao jer i ne postoji... Ako je kao na "mlađoj sestri" n6131, a 99% sam siguran da jeste, onda svaki fajl veći od slobodne memorije u telefonu ide AUTOMATSKI na karticu (naravno ako na njoj ima toliko free memorije) - provereno. Za poruke, -u settings-time and date-clock-time zone-GMT+1.
pozdrav :wink:

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Vlada Zem, I kada promenim time zone (koji je inace i do sada bio GMT+1) ostaje isto vreme(oko 2 sata kasnije)....?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Peter_Forsberg, nemam blage veze, ovo mi je prvo palo na pamet (nikad nisam imao problema s tim), bilo je dosta priče o tome na MS-u, traži a i javiće se valjda neki expert :)
pozdrav

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Hvala za bisanje posta :x ako vam toliko smeta to komentarisanje o STO KARAKTERA sto ga jednostavno niste editovali :disgust:

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Kod mene je isti problem i ne mogu da ga resim, ali ti probaj ovako doteraj vreme na 00:00 i onda doteraj prvo zonu pa onda stavi tacno vreme, ako i dalje nece probaj sa zonama GMT+1, GMT-1 ili GMT kod nekih je ovako uspelo dok kod mene, imam 63 karticu i sa 63 mreze vreme je tacno dok sa 64 nije!!! :blinky:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Odgovori