Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel zna neko kako mogu da podesim telefon da odmah podatke koje prebacim preko BTa smesti na karticu, a da me ne zeza memorija....
Kada pocnem da prebacujem pesmu dodje do odredjenog procenta i tu stane iako je na telefonu slobodno 10.7mb, a ta pesma zauzima 3.1mb.... Na fonu imam slobodnih 2.1mb
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Pa ne znam da li moze na 6233 al' pogledaj u messaging-settings-other i tu podesish da ti prima odmah na mem. karticu...ako ne moze tako,onda prabacuj odmah sve sa fona na mem. karticu...
Nece ti prebaciti na memorijsku, moras sam prebaciti na memorijsku karticu... na simbianima je bio onaj msvdrivee ali za javu nisam nasao tako nesto... pozdrav
Nego, imam drugi problem: Kada otvorim Inbox i otvorim poruku, ne pokazuje mi se pravo vreme kada mi je stigla poruka, vec par sati kasnije.... Jel zna neko kako ovo da popravim/namestim/resim?
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Damjanic, možda za Javu nisi pronašao jer i ne postoji... Ako je kao na "mlađoj sestri" n6131, a 99% sam siguran da jeste, onda svaki fajl veći od slobodne memorije u telefonu ide AUTOMATSKI na karticu (naravno ako na njoj ima toliko free memorije) - provereno. Za poruke, -u settings-time and date-clock-time zone-GMT+1.
pozdrav
Peter_Forsberg, nemam blage veze, ovo mi je prvo palo na pamet (nikad nisam imao problema s tim), bilo je dosta priče o tome na MS-u, traži a i javiće se valjda neki expert
pozdrav
Kod mene je isti problem i ne mogu da ga resim, ali ti probaj ovako doteraj vreme na 00:00 i onda doteraj prvo zonu pa onda stavi tacno vreme, ako i dalje nece probaj sa zonama GMT+1, GMT-1 ili GMT kod nekih je ovako uspelo dok kod mene, imam 63 karticu i sa 63 mreze vreme je tacno dok sa 64 nije!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.