Nekoliko pitanja u vezi ROKR E1

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kovacevic021
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 07. Mar 2007. 22:14

Nekoliko pitanja u vezi ROKR E1

Post od kovacevic021 »

Gde mogu da kupim Motorolu ROKR E1 u Novom Sadu?? :disgust: ....koliko sada kosta u radnjama i da li se kada se kupi u nekoj radnji dobije i mem. kartica od 512MB :D

POZZ svima koji odgovore na ova pitanja :roll:

ali i onima koji ne odgovore :chytry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jbg za NS ne znam,ali za BG cene se krecu kao na cenovniku zovni te radnje pa vidi :wink: Cene mozes videti ovde :

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/843/Motorola/ROKR-E1
Kao sto vidis 120 i 125e,ali mozda u tim radnjama nema telefona mozda ces morati da obidjes i zovnes dosta drugih pa da vidis da li imaju :wink: Uz telefon ide 512MB,to je standardna oprema :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

kovacevic021, u NS uz ROKR E1 ne ide memorijska kartica, ali idu sluske, kabel za PC....
Znam posto je Jones uzimao u NS.
5130+Koss the plug....

kovacevic021
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 07. Mar 2007. 22:14

Post od kovacevic021 »

ovako inace ne idu slusalice? :ohmy: :smutny: :smutny:

a sto ne ide memorijska u paketu u ns-u? :shock:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

kovacevic021, pa zato sto u dragom nam NS prodavci rascupaju sve sto se moze s telefona i posle prodaju posebno :) sta ja znam sto ne ide...kad je drugar kupovao nije dobio nikakvu karticu u telefonu sto je meni bilo sumnjivo s obzirom da je jedan drugi ortak nekih mesec dana ranije kupio e398 (koji je isti kao ROKR samo sto je crn) i uz telefon dobio karticu 64mb. A uostalom sta se cimas za karticu kad na SPENS-u imas MicroSD od 1gb za 900 dinara :wink:
E da nemoj bez slusalica ni da kupujes telefon, posle je jako tesko naci originalne sluske za motorolu koje su mnogo kvalitetnije od kineskih.
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Evo ga i neko ko je kupio ROKR u NS...tacno je to sto Masterokrata, kaze tako da ti ja preporucujem da samo gledas da dobijesh sluske(koje su jedne od najboljih po kvalitetu ali ne stoje bash u usima samo to ima je mana) i USB posto ces ako to ne dobijesh morati makar josh 30e da dodash...Kartica nije problem jer su dzabe sada 8)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Zaključana tema