To je odlicno. Ja sam odradio kao sto si mi rekao i kada mi izbaci mrezu sa kanalima i kada kliknem na neki kanal otvara ga preko vlc playera, mada i to je odlicno, bitno je smao da otvara i da radi
Snasao sam se sa kodi-jem uz pomoc tvog uputstva. Hvala puno druze
Може ли неко да остави линк неке добре Смарт ремоте апликације, никако ми не полази за руком да пронађем праву. Може и Самсунг ВочОн, битно је да има што више ствари које могу да се контролишу: ТВ, клима, пројектор...
G2 ima fabricku,da vidis kad krenu da se menjaju programi u kaficu,svi se istripuju
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Хахаха, мало шале није на одмет.
Има и Самсунг фабричку апликацију (Воч Он) него је ја тренутно немам јер нисам на фабричком рому, па тражим адекватну замену.
Pa imas ono da snimis kodove sa postojeceg daljinskog i onda radi bez greske.
Ja sam tako daljinski od Total TV iskopirao i radi.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Drakenzen napisao:Ima li neka lista sa sportskim kanalima, tipa arena ili sport klub
Ima, ali ne rade svi kanali. Imas listu na prethodnoj strani sto sam postavio. Tu je u blizini i post sa objasnjenjem kako najlakse gledati preko mxplayer-a.
Poslednja izmena od Zile995 u Pon, 09. Feb 2015. 12:38, izmenjeno 1 put ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Probao sam ovu app za tv kanale. Download-ovao sam IPTV, MX player i pokrenuo listu sa linka koje je ostavljen u predhodnim postovima. Sve rado odlicno, otvara program preko MX player-a, ali sta je sa titlovima. Kada zelim da gledam Fox Crime ili Fox Movie, slika je odlicna, ali tiitlovi su na slovenskom ili rumunskom (ili koji god da je ono jezik). Kako da namestim srpske titlove.
toda81 napisao:Mozes li da mi objasnis kako se to radi?
Nista nisam podesavao. Samo sam download-ovao IPTV sa Play Store-a i u njega ubacio listu kanala, tj klikom na listu kanala izabrao sam da mi se otvori preko IPTV app. Kada su kanali ubaceni, klikom na bilo koji kanal automataki otvori MX player i preko njega mogu da gledam program.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.