KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona

LG
Optimus 3D P920


 


Važna napomena: Sve cene objavljene na sajtu su informativnog karaktera, obavezno proverite svaku cenu telefonom.
  SPECIFIKACIJA
Osnovno
Market
Status : Aktuelan
Model : Optimus 3D P920
Mreže : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, 2100Mhz,
Kućište
Dimenzije : 128.8 x 68 x 12 mm
Težina : 168 grama
Oblik : touch-screen,
Tastatura : nema,
Procesor
Procesor : Dual-core ARM Cortex-A9 proccessor, PowerVR SGX540 GPU, TI OMAP4430 chipset
Takt : 1000 MHz
Baterija
Vrsta : Li-Ion
Kapacitet : 1500 mAh
Ostalo
Ostalo : vibracija, kompas, akcelerometar,
Ekran
Glavni
Veličina : 4.3 inča
Broj boja : (24-bit) 16.777.216 boja
Rezolucija : 480x800 piksela
Ostalo : osetljiv na dodir, auto-regulacija osvetljenja,
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 5 megapiksela
Rezolucija fotografija : 2560x1920 piksela,
Ostalo : video zapis, blic, autofokus,
Zvuk
Reprodukcija
Format melodija : mp3,
Ostalo : spikerfon, fm radio prijemnik,
Memorija
Operativna
RAM : 512 MB
Interna
Kapacitet : 8192 MB
Eksterna
Podržani formati : microSD (Trans Flash),
Maximalno podržano : 32768 MB
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : Android
Verzija : v2.2
Java
Profil : MIDP 2.1
Funkcije
Osnovne : kalkulator, kalendar, alarm,
Napredne : komandovanje glasom, pozivanje glasom, snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB 2.0 port, 3.5' audio, HDMI,
Bežično : bluetooth 3.0,
Udaljeno
Prenos podataka : GSM (9,6 Kb/s), GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA,
Podržane tehnologije : SMS, EMS, MMS, WiFi, GPS, DLNA,

  KOMENTARI
Formular za dodavanje Vašeg komentara
Ime :   
Na komentarima NIJE DOZVOLJENO: ubacivanje linkova u tekst, psovanje, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, reklamiranje, cene u zemlji/inostranstvu, spominjanje admina. Sistem blokira komentare koji sadrže nepoželjne reči, preporučujemo da kopirajte tekst komentara pre slanja, specijalno kada kucate duži komentar. Ukoliko Vaš komentar ne zadovoljava zadata ograničenja, preporučujemo Vam da posetite forum sajta.
  P O S L E D N J I H   2 5   K O M E N T A R A
13.07.2013 :: 11:55 h :: IP > 46.240.231.236 :: 1415014
imam telefon nekih godinu dana i nisam ga nijedanput odneo kod majstora prilicno sam zadovoljan i jako je cvrst kao da je neunistiv ispadao mi je na beton sa police od dva metra itd ali nista mu se nije desilo radi prlicno lepo ako se redovno reinstalira i brisu cashe evi kao i na svakom telefonu sto se tice ekrana dobar je tac je dobar ne kao na iphone u ali dobar aa slika je odlicna kao i kamera takodje . sto se tice softvera ja sam drza fabricki sve vreme i lepo mi radi jedina mana mu je sto nisu apgrejdovani softveri ali ima dosta castm verzija baterija realno traje oko dan dan ipo ja ga iovako svako vece stavljam na punjenje i uvek je imam to je uu principuu to da sto se tice gejmera neka se opute telefon vuce sve igrice blok 70
07.04.2013 :: 02:37 h :: IP > 77.46.240.163 :: 1371167
Godinu i po dana posedujem telefon i u poslednje vreme hocu da poludim. Ne znam odakle da pocnem sa bagovima. Stigne mi poruka ja da odgovorim, kucam po slovima a nista se ne ocitava u polju gde treba da se pise poruka. Slova onako iskacu na dodir, ali polje prazno. Desava jako jako cesto. Zatim telefon kao da upadne u neki stand by mode kada ga zakljucam iz kojeg ne mogu da ga probudim nikako sem cupanjem baterije, dok za to vreme ljudi me zovu i salju poruke najnormalnije, a meni te poruke i propusteni pozivi nikada ne stignu. Naravno ni jedan alarm koji je bio navijen nece zvoniti tada jer je telefon fakticki polumrtav. Zatim ima i foru da nekada kada pokusam da ga otkljucam pali se samo pozadinsko osvetljenje i dugmici dole, ali nista na ekranu, pa neko moze da me zove, a ekran je crn pa ne mogu ni da se javim ni da odbijem poziv. Vise ne mogu da se setim da li ima jos nesto, ali ovo je katastrofa... Koristim i antivirus i nisam imao problema sa njima. Ne znam sto mi je ciniti... Da li neko ima neki savet ili slicna iskustva? Nadam se da niko nema ovakva iskustva...blake
08.09.2012 :: 22:11 h :: IP > 94.217.5.144 :: 1158752
telefon je solidan, nije najbolji jer uvek postoji bolje, nemam ni jednu zamerku koju bih izneo. Preporucio bih tel svakom....baterija odlicna, 3 dana, 3D bez naocara fenomenalno. rad besprekoran nema bagovanja, ili nesto slicno.... camera odlicna, nezahvalno je ocekivati nesto vise ako uzmemo u obzir da je tu 3D, ekran kakav se samo pozeleti moze... al opet za deblji dzep preporucio bih pre samsung s3... sto se tice u klasi je bez konkurencije... moje misljenjehhh
07.08.2012 :: 23:43 h :: IP > 80.239.242.206 :: 1132429
Imam ovaj fon nekih 7-8 meseci. Prošao je kod mene i sito i rešeto. Sa fabričkim ROM-om (operativnim sistemom Android), trošio mi je bateriju krvavo (jedva dan sastavio). Tada sam prvo ubacio Base band ROM za Evropsko područije i sve se okrenulo na bolje, pa je baterija trajala i 2 dana uz aktivno korišćenje. Ako želite super performanse istalirajte ROM koji vam najviše odgovara, a možete ih naći na netu FREE - ali : OBAVEZNO prilikom instaliranja novog roma IZVADITI SIM i SD memorijsku karticu. Novi romovi su po defoltu već rutovani tako da cela lepeza aplikacija radi besprekorno a baterija ide 2-3 dana. Uspešno mi je radio na 1,4 GhZ samo se malo grejao, ali clockovan na 1,2 ili 1,3 GhZ radi ultra dobro.ivan5815
05.08.2012 :: 14:52 h :: IP > 212.200.140.47 :: 1130875
koristio sam ovaj telefon 6-7 meseci i mogu reci da je bas los! Tezak je mnogo, kamera mu je dosta losija u odnosu na konkurenciju, nema ni jednog roma sa kojim sve radi kako treba, ili secka video, ili ima ghost calls, ili baguje ili trosi bateriju. Juce sam uzeo samsung galaxy s2, telefon je extra, kamera i ekran fantasticni, nema bagovanja, uvek leti i nema da secne. Razlika u tezini i debljini se bas oseti! U teretani sa lg-jem imam signal samo na nekim mestima po dve crte i cesto se desava da se prebaci u romaing, sa samsungom skoro svuda je pun signal. Jeste da ima taj 3d, ali to je zanimljivo samo u pocetku, prvih mesec dana, posle se vise ni ne koristi skoro nikad. Jos uvek nema ICS i kad bude izasao ko zna kako ce da radi s obzirom da je ovo vec zastareli model! Ja bih savetovao svakog da uzme s2 ili xperia arc s a ne ovaj 3d!firul
17.05.2012 :: 11:06 h :: IP > 93.87.33.10 :: 1074755
Telefon imam oko 5 meseci i zadovoljan sam svim sto nudi. Gost call sam imao dok je bio instaliran froyo 2.2.2. Cim je stigao prvi apdejt na 2.3.5,rutovao sam i ubacio preko cwm-a ThiaiZO3D V2.7.1 GB rom. Naravno ovaj rom je s pocetka aprila ali i pre toga sam koristio ThiaiZO3D rom... baterija drzi i do 36 sati,naravno uz ajd‚e da kazem "razumno" koriscenje. Koristim wi-fi,3g,kuckam oko 30-tak sms-a dnevno,do pola sata razgovora... telefon jeste tezak ali se to meni i svidja.Ekran odlican,odziv takodje.Pre njega sam imao neke htc telefone. Nema neke posebne razlike.Sada cekam apdej na 4.0...pozdrav svima!aleksandar
17.04.2012 :: 14:46 h :: IP > 46.40.57.112 :: 1062929
online ili offline navigacija ti treba? 1. navigon europe - offline- 2.8GB <-link-> 2. Google maps - online - <-link->;feature=top-free#?t=W251bGwsMSwyLDIwNSwiY29tLmdvb2dsZS5hbmRyb2lkLmFwcHMubWFwcyJdninja
14.04.2012 :: 21:46 h :: IP > 93.87.237.71 :: 1061861
Telefon koristim oko 2 meseca.Fabrički je bio sa 2.3.5. Nema nikakvih bagova.Jedina mana ovog telefona je 512 Mb RAM-a.Originalna baterija od 1500 mAh nije dovoljna za ovakav fon.Nabavio sam bateriju od 3500 mAh sa debljim zadnjim poklopcem ( iz Holandije, za ukupno 16 € ! - 14 € baterija i 2€ poštarina ), tako da wifi i data više ne gasim, a uz osvetljenje ekrana od 75%, 2 sata razgovora, oko sat surfa po netu, sat slušanja muzike ova "extended" baterija traje do 2 dana.netrider
04.03.2012 :: 03:06 h :: IP > 78.30.141.12 :: 1047272
Uspesno uradjen upgrade na 2.3.5(telefon uzet u VIP-u) uz pomoc Urketa :) Bez rootovanja i reinstalacije ijedne aplikacije. Za ovih 5 dana sve radi perfektno kao i sa Froyo 2.2. Najzanacajnije je da sada postoji SMS delivery!?!. Kamera radi bolje, ispeglan je problem sa blurom, plus joj neka poboljsanja. Upgrade je uradjen KDZ metodom, sa xda foruma _1287236, iako iz prve nije proslo, verovatno zbog zastite najnovije verzije LG update-ta, odnosno na kraju nije mi se pokrenuo automatski update-a kao sto je trebalo. Nakon toga sam pokusao da startujem update direktno iz LG update-a par puta za Serbia and Mointenegro i nista, onda sam pokusao sa USA i BANG, proradilo je!!!! Prvo je automatski download-ovan ROM i onda instaliran, automatski restart i 2.3.5 je instaliran, sve kao podmazano! Ako nekom ne uspe na ovaj nacin moze da pokusa hack hosom sa pravljanjem servera sa xda _1473781. Ono sto moze da zbuniu 2.3.5 je da sada u taska manageru ima 5-9 pokrenutih aplikacija, ali to je normalno jer je u pitanju optimizacija brzine pa su neke aplikacije u memoriji i brisu se u koliko je to potrebno. @nikola Sta ima novo u 3.6.3 i kako si izveo?radojko
27.02.2012 :: 18:56 h :: IP > 78.30.141.12 :: 1045100
Telefon je vhunski, radi perfektno evo vec 6 meseci, 3D, igrice ubijaju, ekran kida, solidna kamera. Najveca mana je sto ima je Android 2.2(telefon je uzet u VIP-u) i update ne postoji kroz sam update na telefonu verovatno i sa razlogom jer kao sto se ovde vidi iz komentara postoje problemi sa 2.3.5. Veliki minus za LG definitivno, svaku nedelju dana cekiram da li je izasao update posto mi je potreban za posao jer 2.2 ne podrzava neke stvari. Nadam se da ce LG da ispuni obecanje i ako ne izbaci oficiejlni update na 2.3.5 da ce da izbaci na Android 4. Ako neko uspe da nadje verziju 2.3.5 koja radi provereno neka javi, ove bagovite verzije se ne isplate jer telefon sa 2.2 radi savrseno.radojko
13.02.2012 :: 07:25 h :: IP > 78.30.148.138 :: 1037415
pozdrav ... imam telefon od jula kad se pojavio u vipu...i kad sam presao na 2.3.5 poceli su propusteni pozivi nevidljivi i video da secka. probao sam sva moguca resenja brisanja, ponovnog instaliranja i nista i dalje sam imao iste probleme cim bi stavio 2.3.5 trenutno imam na tel rom ThiaiZ O3D V2.4 GB nema propustenih poziva i poruka ali video i dalje secka.meni licno ne smeta toliko taj video sto secka, telefon je stvarno odlican... jednostavno mislim sa nema resenja dok ne izadje ics ili da se vratim na 2.2.2 milos
27.12.2011 :: 02:43 h :: IP > 178.222.169.145 :: 1011693
Znaci ovaj HDMI izlaz na telefonu je nesto najjace sto sam do sada video, svaka cast LG-u!!! Cak sta vise sve ulaze su lepo ukomponovali u sam izgled telefona, tako da svaki ima svoj poklopac, nemam komentar....savrseno...milan
24.12.2011 :: 18:53 h :: IP > 109.92.84.140 :: 1010285
Znaci telefon je brutalan, imao sam Galaxy S2 pre njega ali mi se ovaj telefon mnogo vise dopao, kvalitet izrade je dva puta bolji nego kod Galaxy S2, sto se tice same brzine telefona razlika izmedju njega i Galaxy S2 je neprimetna, razvaljuje sa surfanjem nikad ne ukoci ili slicno. Znaci toplo preporucujem ovaj telefon onima koji vole dobru tehnologiju u rukama. 3D igrice su fantasticne takodje i video u 3D je odlican, stvarno nemam zamerki, cak sta vise drago mi je sto sam sa Galaxy S2 presao na ovaj telefon! danilo
16.12.2011 :: 09:13 h :: IP > 93.86.186.131 :: 1006613
Imam telefon iz Vip-a i uradio sam update... Po meni baterija posle update traje možda samo malo duže, ali sigurno nije 30%. Samo sam primetio da za razliku od verzije 2.2.2, pokazivač nivoa baterije u početku pokazuje kao da se baterija sporije prazni... Otprilike negde do polovine, a kasnije ubrza sa pražnjenjem. Dok je to kod 2.2.2 bilo obrnuto. Inače telefon koristim muški... razgovori, poruke, ne isključujem internet preko mobilne mreže, kad sam u mogućnosti surfujem i preko wifi-ja i klinac odigra neku igricu. Neaktivne aplikacije gasim redovno, na pola sata. I baterija mi traje od 7h do 00h, što je po meni mnogo bolje u odnosu na HTC Tattoo koji sam ranije koristio.mladen
02.12.2011 :: 09:58 h :: IP > 89.216.88.164 :: 998302
Ne igrajte se sa svakakvim ROM Android sistemima. Ja sam stavljao razne njih 4-5 za LG OPT 3D i ni jedan mi nije video SIM karticu. Najbolje je resenje skinuti ORGINALNI ROM za nase podrucije ( <-link-> ) to je 10k verzija. U pitanju je 2.2 andr. ali radi mnogo bolje od fabrickog. BATERIJA mi traje 2 ipo dana bez problema!!! Kada stigne zvanicni 2.3 update to ce biti OK!!!nemesis
25.11.2011 :: 11:17 h :: IP > 62.113.12.102 :: 996118
IMam instalirano dosta aplikacija i opet imam slobodno RAM-a do 250MB. INstalirajte Titanium back up pro i onda uklonite programe iz ove liste sa telefona i vidjecete veliku razliku u brzini i trajanju baterije. <-link->ubuntu
24.11.2011 :: 17:53 h :: IP > 85.222.173.176 :: 995906
@srdjan hvala tu na savetima ali ako na telefonu pogasim sve pa cak i prenos podataka,bolje da sam kupio digitron jer ovako nemam nikakve koristi.gps razumem wi-fi ukljucim kad zatreba ali i 3g...mnogo bi bilo..probacu da uradim update firmware na 2.3 pa.cu da vidim kako ce se onda ponasati.ovako je.stvarno ocajno.punim ga barem. 3-4 puta dnevno a preko noci obavezno jer u protivnom tel se ugasi a ja zakasnim na posao :D .i da,ne kazem da lazes za bateriju nego eto meni traje max 7 sati i to kada ga skoro i ne koristim.pozzigor
24.11.2011 :: 10:00 h :: IP > 77.243.20.194 :: 995791
@nikola nisam to ja komentarisao,meni se 15ak min nije palio nakon reseta :) E,ovako...fon je ipak dosta brzi a ne malo...3D Space leti,baterija osetno bolja...blic od sad i u 3D modu(i video i foto)...U porukama mi se svidja onaj novi kursor pa mozete lakse da korigujete greske...Brzinu cemo proveriti kad dodje 4g kod nas...nisam jos petljao oko slika puno...Novi programcici..news,3d game converter,remote call,video editor,software update(na 2.2.2 nisam imao opciju u fonu za update)...Sve u svemu dosta pozitivnih novina i poboljsanja...jedino mi battery use pokazuje nerealno vreme koriscenja,ali ako je to cena da bih imao bolju bateriju...neka!! :Dsrdjan
18.11.2011 :: 17:38 h :: IP > 93.86.102.48 :: 993807
Vidim da ljudi svasta pisu ovde o telefonu, evo mog iskustva nakon deset dana koriscenja. Ekran je strava, boje, cista 10. 3D sam izgustirao prvog dana, super je, al ne vidim svrhu, mozda za igrice ko igra ja slabo. Kamera je super a snimci tek u full hd, izgledaju super na tv. Baterija meni traje dan i po, koristim ga za net i da slusam muziku i naravno telefoniranje :-) Gps radi super, skajp sa prednjom kamerom. Jeste malo veci i tezi, al sam se navikao. Kupio sam ga preko Vipa za 29.900, toliko vredi, nikad ne bih dao za njega 570evra, ali za ove pare u vipu je izbor br1 po meni.alex
04.11.2011 :: 20:10 h :: IP > 93.86.15.181 :: 983660
baterija je odlicna,bez problema moze da izgura ceo dan od ujutru od 6 sati pa do ponoci.mnogo koristim telefon,inetrnet mi je stalno ukljucen,sinhronizacija takodje,svi moguci internet servisi mi rade neprekidno i iskren da budem nisam ocekivao ovako dobru bateriju.ako se koristi umerenije desi mi se da izgura i dva dana.ali imam task killer kojim iskljucujem sve programe koji bezveze rade u pozadini.aleksandar vrsac
02.11.2011 :: 09:40 h :: IP > 77.243.20.218 :: 981284
Evo i ja da kazem na temu famozno lose baterije,posto me je samo to kocilo prikupovii ovog fona...Uzeo sam nov fon,nije sa mreze...Nakon prvog punjenja(2,5sata),telefon je izgurao jedan pun dan(24h) bez dodatnih stedljivih programcica sa Marketa...osvetljenje ekrana na 50%,56min razgovora,nekih 60mb surfa i downloada instalacija na 2G preko gprsa,15ak poruka,20ak min pregledanja 3D klipova,probane na kratko 2-3 3D igre,6-7 napravljenih slika,i naravno uz konstantno cakckanje menija....Zakljucak,bio sam sam skeptik po pitanju baterije,vise nisam...uz neki Juice defender ili neki drugi program bice i bolje...Za fon za 3 dual tehnologije,sasvim pristojna baterija....srdjan
10.08.2011 :: 00:01 h :: IP > 79.101.182.101 :: 924782
vrhunski telefon,imam ga dve nedelje i samo reci hvale imam...baterija drzi i do 2dana srednje uptrebe,20min razgovora,30poruka,3-4sata slusanja muzike i sat vremena surfa.ni u jednom momentu nisam pozalio sto sam njega izabrao lcd
02.08.2011 :: 18:18 h :: IP > 62.113.14.41 :: 920781
Utisci nakon 7 dana: Telefon je vrhunski, sve radi extra brzo, poredio sam ga sa SG2 od prijatelja i vise mi je "muski" jer je tezi i djeluje kvalitetnije napravljen. Ocekivao sam da ekran bude dosta losiji od nahvaljenog Super Amoled plus ali nisam mogao da vidim neku vecu razliku. Graficki procesor je isti kao i kod Galaxy S Power VR540, ali je brzi za 50 %. KOd Galaxy S radi na 200Mhtz a kod ovog na 300Mhtz. Ako se ne koriste 3D aplikacije onda baterija moze da izdrzi puno duze. Ovako ga punim svako vece ali to je vjerovatno zato sto ga ne ispustam iz ruku. Genijalan mob koji bih preporucio ljudima koji zele masinu a neku sminku.ubuntu
01.08.2011 :: 13:50 h :: IP > 79.169.68.41 :: 919933
Ne verujem da mi se ovo desilo, naprslo mi zastitno staklo displeja u donjem levom uglu... Telefon sam nosio u torbici, gde drzim i ostale stvari, kao i Galaxy S koji sam nakon razgovora "spustio" sa 7-8cm u torbicu. Nista se nije culo ili slicno ali kasnije sam primetio da je ekran naprsao.. trebalo mi je dobrih pola sata da provalim kako je do toga doslo, prosto mi je neverovatno da super lagani galaxy S ubije takvu cigletinu od telefona kakav je ovaj LG. Telefon je pod garancijom, mada su mi rekli da je nece uvaziti (posto je fizicko ostecenje), a zamena zastitnog stakla bi bila oko 8000din, sto se nikako ne isplati, posebno sto nisam nesto odusevljen telefonom. Baterija je uzasna, koristim ga kao drugi tel i ne moze da izdrzi 1 dan (Galaxy S (koji ubijam, sa web i skype) izdrzi min dan i po do 2) a 3D je samo "wow" prvih par dana, posle daje samo glavobolje. Sve u svemu, telefon je zavrsio karijeru bar u mojoj kuci.marko
01.08.2011 :: 02:29 h :: IP > 77.243.20.226 :: 919810
@j@1 Pogledaj svet oko sebe jednim okom, a onda pogledaj sa oba, tek tako imas osecaj dubine, prostora, i to se zove stereoskopski vid, odnosno vid u tri dimenzije. Da bi se stvorila iluzija dubine u video snimku neophodna su dva sociva, kao dva oka i tako se dobija stereoskopski snimak, odnosno 3D snimak. Eto, toliko o tome.jocacar
   


















  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2014