KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona

Xiaomi
Redmi Note


 
Važna napomena: Sve cene objavljene na sajtu su informativnog karaktera, obavezno proverite svaku cenu telefonom.
  CENOVNIK NOVIH APARATA
Firma  Telefon - Adresa maloprodaje Izmena Cena sa PDV* L C
  011 / 268.86.83 - Balkanska 20 19.okt 134
Pošaljite svoje kritike : L-nemaju na lageru / C-netačna cena  

  SPECIFIKACIJA
Osnovno
Market
Status : Aktuelan
Model : Redmi Note
Mreže : 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, HSDPA,
Kućište
Dimenzije : 154 x 78.7 x 9.5 mm
Težina : 199 grama
Oblik : touch-screen,
Tastatura : nema,
Procesor
Procesor : Octa-core Cortex-A7
Takt : 1400 MHz
Baterija
Vrsta : Li-Polymer
Kapacitet : 3200 mAh
Ostalo
Ostalo : dual-SIM, vibracija, kompas, akcelerometar,
Ekran
Glavni
Tip : IPS LCD
Veličina : 5.5 inča
Broj boja : (24-bit) 16.777.216 boja
Rezolucija : 720x1280 piksela
Ostalo : osetljiv na dodir,
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 13.0 megapiksela
Rezolucija fotografija : 4128x3096 piksela,
Rezolucija videa : (1080p) 1920x1080 piksela,
Ostalo : video zapis, blic, autofokus,
Pomoćna
Orijentacija sočiva : sa prednje strane
Broj piksela senzora : 5.0 megapiksela
Zvuk
Reprodukcija
Format melodija : mp3, aac, wav,
Ostalo : spikerfon,
Memorija
Operativna
RAM : 2048 MB
Interna
Kapacitet : 8192 MB
Eksterna
Podržani formati : microSD (Trans Flash),
Maximalno podržano : 32768 MB
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : Android
Verzija : v4.2
Podržani formati : aac, wav, mp3, mp4, wma, DivX, XviD, H.263, H.264, wmv, avi,
Funkcije
Osnovne : kalkulator, kalendar, štoperica, alarm, konverter,
Napredne : komandovanje glasom, pozivanje glasom, snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB 2.0 port, 3.5' audio,
Bežično : bluetooth 4.0,
Udaljeno
Prenos podataka : GSM (9,6 Kb/s), GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSPA+,
WAP pretraživač : 2.0
Podržane tehnologije : SMS, EMS, MMS, WiFi, GPS, SyncML,

  KOMENTARI
Formular za dodavanje Vašeg komentara
Ime :   
Na komentarima NIJE DOZVOLJENO: ubacivanje linkova u tekst, psovanje, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, reklamiranje, cene u zemlji/inostranstvu, spominjanje admina. Sistem blokira komentare koji sadrže nepoželjne reči, preporučujemo da kopirajte tekst komentara pre slanja, specijalno kada kucate duži komentar. Ukoliko Vaš komentar ne zadovoljava zadata ograničenja, preporučujemo Vam da posetite forum sajta.
  P O S L E D N J I H   2 5   K O M E N T A R A
05.09.2015 :: 21:43 h :: IP > 178.221.166.121 :: 1574280
Želeo bih da podelim svoje utiske u vezi ovog telefona i eventualno da odgovorim na neka pitanje koja muče vlasnike ovih modela. Dakle, kupio sam Remini Note 4g single sim pre dve nedelje i mogu reći da sam poprilično zadovoljan uređajem s obzirom na uložen novac. MIUI interfejs je pun pogodak, i nekako ga to izdvaja iz mora android telefona. Telefon je došao sa verzijom sw 66.33.55.00 koja je imala fabrički bag kada se pokuša ulazak u podešavanje kamere, jednostavno izbaci. U međuvremenu se pojavio MIUI 7 beta (developer) koji sam probao ali je opasno zakucavao tako da sam isflešovao stabilnu ww verziju koju možete naci na MIUI sajtu, i jednostavno to može svako promeniti. Sa tom verzijom nemam nikakvih problema, rešen je bag sa kamerom. Telefon je stabilan i brz. Obe kamere su više nego odlične, i iste se ugrađuju u premium modele. Kvalitet zvuka u slušalici je uglovnom odličan mada ponekad primetim kao da slušalica "produvava", ali to se rešava tako što malo utišam slušalicu za dva nivoa. Ponavljam, ne dešava se uvek opisani problem. Zvuk spikerfona je izuzetno kristalan ali po ne dovoljno glasan (po mom mišljenju, što je i slučaj na 95% telefona). Baterija na papiru jaka, ali u praksi u mom slučaju jedan dan žestokog korišćenja (wifi, mobilni net, sat vremena razgovora, dosta mejlova) je realan. Očekujem da Android 5.0 značajno produži trajanje baterije ako se update ikada dogodi. Kvalitet ekrana je na visokom nivou. I pri spoljnom korišćenju se vrlo dobro vidi. Završna obrada na visokom nivou. Uređaj kompaktan, ništa ne krcka. Jedino je malo klizav u ruci pa ne bilo loše da se se navuče neka zaštita. Sve u svemu telefon, best buy. Odušeljen sam sa Xiaomi. Nije džabe nazvan kineskim iPhonom. Promenio sam preko 50 telefona, i mogu reći da će i moj sledeći biti Xiaomi. Moja preporuka!drzlee
17.02.2015 :: 19:07 h :: IP > 109.228.125.58 :: 1538028
Koristim Redmi Note vec 6 punih mjeseci. Za razliku od ovih snobovskih brenodova, jos nisam radio reset ili restart, telefon ne gasim od kad sam ga upalio i telefon nije zabagovao nijednom. Preporucujem svima Xiaomi jer je on pravo otkrovenje za sve. Kamera 13mpx je perfektna, sa vrlo malo suma u slici, mogu svi da joj zavide. Na telefonu imam tempered glass, koji perfektno pristaje i nevjerovatno stiti telefon, imam i mikey gadget, koji radi neprikosnoveno. Ince sam za moje u familiji uzeo red rise s1 i mi3. Mi3 je azdaja. Probajte Xiaomisemir
02.11.2014 :: 21:21 h :: IP > 46.99.51.48 :: 1516520
prednosti: veliki ekran za svaku pohvalu, veoma dobri uglovi gledanj i boje su realne. sto se tice brzine i stabilnosti, nema sta da se doda. sve to radi fluidno i glatko. baterija traje dobra dva dana uz osrednje koriscenje. kamera tu i tamo, iskreno meni nije bitna. 'tera' sve aplikacije i igre. mane: zadnji poklopac skripi i to me strasno nervira. mada za ove pare ova mana moze da bude zanemarena. i sto nema dodatne opreme: zastita, folija,... ali ce i to uskoro biti. deki
19.10.2014 :: 14:42 h :: IP > 109.93.119.165 :: 1513922
sto se tice telefona..apsolutno garantujem da nema nikakvu manu..vrhunska izrada,ekran ekstra kvalitete,boja fenomenalna,iz svh uglova se vidi perfektno,brzo radi,kamera stvarnih 13mpix,bolja nego kod samsunga..mozda samo da je gorilla glass,al dobro,foliju stavite i nema frke..samak
18.10.2014 :: 21:49 h :: IP > 178.222.180.166 :: 1513829
inace telefon sam uzeo jucer..utisci su da je fenomenalan..nakon proveravanja kroz mnogobrojne programe od cpu-z,antutu 5,quadrant itd original je pokazuje na antutu 32000 bodova..telelfon radi brzo,stvarno dolazi do izrazaja 8 jezgri u kombinaciji sa 2gb rama..otprilike slobodno je od 800 do 1200mb rama uvek..ne secka nema bagovanja..pregledan je,fenomenalnog izgeda,mnogo bolje lezi u ruci nego note 2 pa cak i note 3..mslm da se za ove pare pa cak i za vece ne moze bolji telefon uzeti..u rangu definitivno sa s5,bez preterivanja..ako bude jos koga sta zanimalo pitajte slobodno :) malo mi je samo bedak sto nema srpski jezik,al dobro boze moj :Dmilos
09.10.2014 :: 12:47 h :: IP > 188.2.130.3 :: 1512245
kao sto kaze karadjordje, problem sa vajberom i mesindzerom se resava tako sto se stikliraju sve relevantne permisije za te aplikacije.Zvuci suludo to raditi za svaku aplikaciju ponaosob, ali je u principu jako korisna stvar, posto telefon ne dozvoljava push notifikacije po defaultu (dakle, nece vas smarati reklame i besmisleni reminder-i), sve mozete rucno iskljuciti/ukljuciti.Btw, sinoc sam ubacio drugu karticu, i prtimetio da se desi da sms koji su vam poslali moze da kasni po 5-6 min, sto se ne desava ako je samo jedna kartica ubacena.Nije veliki problem, i mislim da ce u buducnosti i ovo biti reseno(mozda je cak i bio trenutni problem do mreze).Telefon mi je original provereno, kupljen je kod nas u Subotici - najnoviji antutu skinut sa play store-a pokazuje +/- 32500boris
08.10.2014 :: 11:00 h :: IP > 79.101.218.147 :: 1512015
Mogu samo da kazem reci hvale u svakom smislu sto se tice telefona , posle 7 dana koriscenja prezadovoljan sam baterijom ,1.5-2 dana traje zavisi od koriscenja . Igrice rade perfektno , surfovanje netom odlicno . Ljudi koji imaju problema sa viberom treba da urade sledece : otici na security ikonu zatim na permission pa tu odabrati/uneti viber da bude u autostart-u i nakon toga reboot telefona , posle toga ne bi trebalo da bude vise problema , ne zaboravite da je ovo fabricki root-van telefon ;)neko
05.10.2014 :: 12:54 h :: IP > 188.255.234.6 :: 1511435
@micko probaj da napunis telefon do kraja,i da stavis antutu test u airplane mode-off mode...onda mora da ti bude rezultat oko 32500-32800,ovako ili ti je baterija ispod 20 posto,ili odradi task killer,da oslobodis ram memoriju,i bice sve ok,nabices score preko 32000,i sigurno je taj rezultat....jedino ako si se usrecio sa nekom kopijom...kara-djordje
04.10.2014 :: 22:07 h :: IP > 178.222.178.78 :: 1511361
Telefon je ubedljivo best buy kada je u pitanju neka cifra oko 200e. Ekran je fenomenalan, kamera skroz dobra, brzina telefona je odlična, ali najveći plus po meni je miui interfejs. Stvarno najbolji android rom koji sam do sada koristio. Stvarno se vidi da su kinezi odradili odličan posao i uložili puno truda u softwer. Od mana mi jedino smeta što je poveliki i što kvalitet zvuka preko slušalica nije na nivou najboljih muzičkih telefona, tj. bar po meni je prosečan.chaki
04.10.2014 :: 20:28 h :: IP > 93.87.97.121 :: 1511332
sto se tice nacina provere da li je tel fake kopija ili original,stvari stoje ovako...Nakon duzeg razmisljanja, uzeo sam ovaj telefon. najvise me je brinulo da li je tel originalan, jeste da poprilicno dobro poznajem oblast u vezi tableta i moblinih, ali. .. posle svih mogucih testova od antutu, cpu, imei provere na zvanicnom sajtu, provere samog imei broja preko telefona direktno, kao i jos antutu x, XIAOMI fake indetificator, i jos par nekih stvarcica, SLOBODNO MOGU RECI DA JE TEL ORIGINALANkara-djordje
04.10.2014 :: 20:24 h :: IP > 93.87.97.121 :: 1511329
inace,kazu kit kat stize do nove godine,a sa njim i mogucnost da se prebacuju aplikacije na micro sd..tako da cu sacekati,nema potrebe za root-ovanjem...kara-djordje
04.10.2014 :: 20:23 h :: IP > 93.87.97.121 :: 1511328
izvnijavam sam se na pravposinim greskama,brzo kucam,a to radim sa tableta..pa onda i malo gresim.. inace silikonske futrole su oko 2-3 dolara,alumijumska futrola-case,sto sam ja poruci je oko 15dolara,a IMA ZA XIAOMI REDMI NOTE-ILI TI HONGMI NOTE,da vas ne buni naziv,kod kineza je hongmi note,jer ima 1gb ram i quad core,velicine su iste,dakle ima i za XIAOMI NOTE PREKO DA SE UZME LOVE MEI NEKI OKLOP,ODLICNA STVAR,GIGANT ZASTITA,ko ne razume neka ukuca na google,XIOAMI NOTE LOVEMEI ,u opisu -ima sve moguce za jednu dobru zastitu od udaraca,grebanja,vode,itd...izgleda malo robusno,ali prava stvar,to imam u planu da porucim,jer mi je posao takav a i zivot da malo malo mi ispadne telefon,a tu ne pomaze ni silikon,niti bilo kakva zastita,some ove LOVEMEI....kara-djordje
04.10.2014 :: 20:17 h :: IP > 93.87.97.121 :: 1511326
ma naravni i par nekih stvari koje su mane,da ga ne hvalim samo,ali te mane,i nisu toliko mozda nekom vazne...prvo,za njega ovde ne mozes naci nikakvu zastitiu,futrolu,itd...ja sam porucio iz kine,stize mi za 20 dana...uzeo sam mu neki alumijumski dodatak,kao futrola,ali od aluminijuma...drugo,interna memorija je 8gb,na raspolaganju ti je oko 6gb...nije to lose,ali ne mozes recimo da prebacis aplikacije sa marketa na micro sd karticu,nego se puni memorija telefona...pa se moze desiti da se brzo napuni memorija posle nekog vremena...ali i to se da resiti uz rutovanje,naravno to kad prodje garancija...GARANCIJU MI ZENA NIJE DALA,ali kaze sve sto treba da se moze preko nje resiti u madjarskoj,verujem da moze,i znam odprilike kako ovi nasi rade gore sa madjarimakara-djordje
04.10.2014 :: 20:16 h :: IP > 93.87.97.121 :: 1511324
telefon je dobar,odlican bolje reci...prvo,i najvaznije siguran sam da nije kopija,jer sami kinezi koji su iskusni pa su bili prevareni kad su kupovali,ne svi ali njih recimo 50 posto...jer sam citao na forumima,i vecina ljudi sto je kupila sto kineza,sto evroljana,tek posle detaljne provere su shvatili da su dobili kopiju e posle uverenja da je telefon original,bilo mi je lakse,onda ide onaj deo oko samog rada telefona...ja sam gledao da telefon obvezno ima dva sim slota,i da je ekran minimum 5 inca,to ovaj ima...onda mi je bila bitna baterija da ima minimum 3000mah,i to ovaj ima preko 3000mh,3100mah...onda ram memorija,jeste da ima octa core procesor sa osam jezgara,ali bi bilo uzaludno ako je ram 1gb,a ovaj ima 2gb ram memorije,i to je super sa kombinacijom octa core procesor...znaci nema seckanja,kocenja..najteze igrice gura bez problema,a to ne moze svaki....jos jedna bitna stvar -KAMERA,ima pravih 13mpx,znaci kad slikam i zumiram,sliku,npr slikao sam kutiju cigara iz neke normalne daljine,i kad sam zumirao tu sliku,video sam koliko ima katrana itd... a to su jako sitna slova,u prevodu imao sam razne telefone,koji kao imaju 8mpx ili 13mpx,ali od te price nista...ako oni imaju 13mpx,onda ovaj ima 20mpx....znaci kamera i snimanje klipova sa kamerom su vrhunski... sve u svemu telefon sam ti baca silovao od 3 popodne,do tad sam mu punio bateriju,ubacio dve kartice,podesio maksimalno osvetljenje,ukljucio wifi non stop,igrao igrice,telefonirao,surfovao internetom....i baterija je sada,u 20 na 75 posto,sto retko koji tel moze,moze tipa samsung s5 i neki koji kostaju 300-400-500eurkara-djordje
24.09.2014 :: 18:12 h :: IP > 95.155.50.49 :: 1509322
Imam ovaj telefon vec neko vrijeme i mogu Vam reci da je fenomenalan. Koristio sam Samsung i IPhone i ovaj telefon ni u cemu ne zaostaje za njima, jedina im je prednost sto su brendovi te ljudi jure za njima. Moj je na Antutu testu pokazao 30990, i jos se nije desilo da blokira ili da se grije dok sam na netu. Ekran je fenomenalan, velik pregledan, fenomenalno reaguje. Baterija je van serijska. Dnevno imam do 60 minuta razgovora, non-stop sam na wifi mrezi, surfam, mailovi itd i traje dan ipo. Fvuk fenomenalan, i u najvecoj guzvi se perfektno cuje. Nadam se da ce Xiaomi polako potisnuti ove "gigante" te ce se opametiti da malo smanje cijene i shvate da nisu nedodirivi.semir
21.09.2014 :: 20:00 h :: IP > 212.200.65.115 :: 1508623
Evo imam ja ovaj telefon par dana i mogu vam reći da je fenomenalan bez preterivanja jer sam čuo da se ovaj telefon baš dosta kopira od kineza i da treba obratiti pažnju na kopije ....evo mog utiska a koristio sam samsung s4 i mogu vam reći da ovaj telefon uopste ne zaostaje za njim a po nekim stavkama je i bolji od njega naprimer samsung mi se toliko grejao dok sam na internetu da sam mislio da ce mi se upaliti u ruci a ovaj ladan ko spricer kod samsunga mi baterija crkla za 3meseca a ovome je extra nemogu reci koliko ce trajati ali kapacitet od 3200mah je odlican i drzi mi solidnog koriscenja svega po malo do dani po a kod s4 zna da se isprazni za par sati ekran fenomenalan na internetu fantastican wifi brije kamera je odlična a da ne pricam o mogucnosti da ubacite dve kartice zvuk je fantastican sve u svemu telefon je odlican kome nije potrebno da placa brend i ime neka slobodno kupi ovaj tel nece se pokajati i na antutu testu daje skor od 31000-32000srecko
31.07.2014 :: 22:52 h :: IP > 31.223.218.53 :: 1499557
Imam telefon nekoliko sedmica. Telefon je u rangu samsunga s4 ali je malo veci (5,5 incha) i kockastiji je - postiže između 27 i 28 hiljada bodova na antutu testu. Ima dvije kartice od kojih jedna podrzava 3g. Meni smetaju dvije stvari: prva sto nema klasnični meni da "uđeš u meni" već je sve glavnom ekranu (kao kod huawei-a) a to je MIUI android a druga stvar je sto dosta stvari mora da se skine sa njihovog (MIUI) sajta sto me nekada smara. Uglavnom, za te pare extra masina koja sve igre pokreće, navigaciju, čitanje sajtova, knjiga... Nema gorilla glass i ima diodu - blink lampicu kojoj možete dodijeliti 4 boje za npr. propustene pozive, obavjestenja... Izrađen je solidno, čvrst, robusan, bez škripuckanja pod rukom. Čuvjate se jer ima mnogo kopija a o tome više ima na xiaomi i miui forumimaboxon
   


Slična cena 
  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-9044