Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Pokrećemo nagradnu igru za sve posetioce sajta iposao.com, više informacija na samom sajtu. Ovo je prvi u nizu ovakvih nagradnih igara.
Od Nove godine krećemo sa svakodnevnim dodeljivanjem mobilnih telefona Samsung, to je na dnevnom nivou, a imaćemo u kontinuitetu i skupe nagrade, tipa svake nedelje ili meseca.
Mene samo zanima kojim sistemom ce se birati srecni dobitnik. Da li onim klasicnim "kompjuter sam izvlaci jedan od brojeva" ( posto smo svi mi na kraju krajeva neki niz brojeva) ili nekim drugim?
A ideja o promociji sajta je vise nego dobra, veoma primamljiva pa sve i da se ljudi registruju i otave samo jedan post i nikad vise da se ne pojave sto to istovremeno moze biti i mac sa dve ostrice al' verujem da ce neko vec paziti i na takve "clanove"
Da, kompjuter će nasumice izabrati dobitnika iz liste. Mislimo da imamo kvalitetan proizvod, koji treba ljudi da vide i probaju kako funkcioniše. U svakom slučaju, biće to nagradna igra sa relativno malo učesnika u odnosu na slične nagradne igre, što znači velike šanse za dobitak.
Lepo je to cuti i znati A sto se tice samog sajta... Vise je nego kvalitetan, nisam imao previse vremena da ga detaljno pregledam ali ovo sto sam video je odlicno odradjeno. Sve pohvale.
Super vam je taj novi sajt, jedino sto bi moglo da bude malo vise poslodavaca... Ali 'ajde, uzdam se u to da je sajt jos nov, da tek treba da se procuje za njega. Mada ne sumnjam u to, s obzirom da je mob.svet jedan od najposecenijih sajtova u Srbiji i da ste bas na njemu okacili reklamu za poslove.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.