Za početak,
Veliki Brat je odleteo u kantu za đubre jer ovo nije "kuća" za maltretiranje "ukućana".
Dalje - ova tema je prerasla u "Kritike i predloge" uz "želje, čestitke i pozdrave", što mi svakako nije bila namera. Hteo sam da vas obavesim o novitetima i trebalo je da zaključam temu, ali šta je tu je. Da ne bih brisao nepotrebne postove (jer većina ne spada ovde), možemo da nastavimo polemiku u novoj temi u delu koji je za to i namenjen -
Kritike i predlozi.
Lomnice, sve što si napisao kako bi ti uredio neke stvari - sve se upravo tako već i radi, sem spajanja tema jer za to trenutno nema mogućnosti.
Masterokrata, preuređenje foruma nije mali posao, zahteva puno truda i vremena. Neke sitne izmene mogu da se urade ali sve krupnije je priličan zahvat (koji će se desiti kada za to bude bilo realne potrebe).
Symbian podforum bi i mogao da dođe u obzir jer je ta platforma zaista svet u malom i prilično je rasprostranjena. Naravno, potrebno je prečešljati nekih 22356 poruka u Nokia delu (plus ostali proizvođači) i prebaciti potrebne u novi deo.

Citiraću Gargamela:
gargamel4 napisao:Bilo bi poprilično mukotrpno odvajanje svih tema vezanih za Symbian iz Nokie.
Windows Mobile i UIQ još uvek nisu toliko zastupljeni da bi se izdvajali.
Pravila za učlanjenje ostaju takva kakva su, zamisli da Admin mora svakome posebno da dozvoli pristup? Neko podnese zahtev u tri ujutru a Admin to vidi u šest popodne kada se prijavi na forum? Do tada neko može da reši problem na drugom mestu. I kako proceniti ko je kakav i da li je podoban ili ne?
Što se tiče spamera (i BOT-ova), oni su nešto što ne može tek tako da se spreči, uvek će pronaći način da se provuku. Zato smo mi tu da održavamo forum i čistimo đubre.
Kačenje bilo kakvih fajlova direktno na forum ne dolazi u obzir iz više razloga: potreban prostor na serveru i ostvareni protok.
Što se tiče vaših predloga za moderatore - postoji nešto što potencijalni moderator mora da ima - entuzijazam, taktičnost, strpljenje, izbegavanje raspravljanja u nedogled, mora da bude korektan i da svojim ponašanjem na forumu daje primer ostalima. Ima tu još gomila nekih sitnica, ali ove bi (po meni) bile najvažnije.
Eto, nadam se da sam pojasnio neke stvari. Svi bismo mi želeli da ovaj forum bude "čudo neviđeno", ali treba biti svestan mogućnosti i potreba.