Zvono i vibracija u isto vreme?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
skids81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Maj 2007. 09:41

Zvono i vibracija u isto vreme?

Post od skids81 »

da li ko zna koji novi modeli samsunga imaju mocnost zvonjave i vibracije istovremeno. ne prvo da vibrira pa zvoni. to me strasno nervira

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

Ovaj post sam obrisao ZATO STO SAM ZBOG MOJE ZURBE (razlog je naveden u donjem postu ) napravio gomilu gramatickih gresaka. Sve sto sam hteo napisati objasnio je nas admin dole jos samo da kazem da vibracija i zvono mogu da idu zajedno a to se podesava u sound setings svakog novijeg modela samsunga !
Poslednja izmena od loshmy u Sre, 16. Maj 2007. 18:55, izmenjeno 3 puta ukupno.
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pobogu loshmy, treba čovek da uzme prevodioca da bi shvatio šta si napisao... :dry:
Ovako sam te ja razumeo:
Koliko znam, svi Samsungovi telefoni imaju opciju da podesiš način na koji će zvoniti. Imaš samo vibraciju ili prvo vibraciju pa zvono, što znači da bi trebalo da je tu vibracija i zvono. To je neka vrsta profila, samo što u tome biraš način zvonjenja ali ne i samo zvono, koje postavljaš u sound settings.
Jesi li dao odgovor na pitanje da li je moguće da vibracija radi paralelno sa melodijom? Ne bih rekao... :uhuh:

loshmy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Nov 2006. 21:43

Post od loshmy »

Moze keva i sestra imaju samsunge i koriste opciju!Svima koji su citali moj post koji se nalazi gore izvinjavam se zbog gresaka za taj post sam imao samo minut vremena jer sam zurio u skolu sorry !
pozdrav 8)
nokia n73+kingston miniSD 1GB+sony PSP+sony playstation 3 60 GB

bossx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Maj 2007. 21:23

Post od bossx »

vrlo mnogo slova na velikom mestu je lako iztipkati, ali odgovor je tesko dati... rece jedan veliki covek ako si uopste cuo za njega???

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Samo modeli Samsunga sa novijim softverom imaju opciju zvona i vibracije u isto vreme. Kod modela sa starijim softverom postoji samo mogucnost prvo vibracija pa zvono. Jedino resenje ti je da kupis malo noviji telefon ili da postojeci flešuješ sa proverenim softverom. Ja imam E900 koji moze da zvoni i vibrira u isto vreme dok moj drugar sa istim telefonom to ne može (kupio ga tri meseca ranije). Imaš šifru da vidiš koja ti je verzija na telefonu. O kom samsungu se radi?

skids81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 16. Maj 2007. 09:41

Post od skids81 »

trenutno x660. ali bi hteo da ga menjam pa se interesujem koji sledeci model da uzmem. :?

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Ako hoćeš samsunga uzmi z400 (ima3g) ili E900 ili D600. Zadnja dva nisu 3g ali su jači od z400. Cena im je svima slična 150 - 180 eura što je za tu klasu povoljno.

Borko87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 21:10
Kontakt:

Post od Borko87 »

Ja imam E900 kako mogu da sredim zvono i vib u isto vreme? ima u opcije.. "vibracije "vibracije pa zvono" i "samo zvono" ?

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Moze li se flesovati c130 i ako moze kako da to uradim? Ja ne mogu ni na racunar da ga spojim....a mislim da sve radim kako treba... :smutny: :smutny: :smutny:
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

Odgovori