Koliko dugo samsungu traje baterija?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS

Da li je tacno da Samsung telefonima kratko traje baterija?

Da
12
60%
Ne
8
40%

Ukupno glasova: 20

felix
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 19:44

Koliko dugo samsungu traje baterija?

Post od felix »

Moja sestra oce da kupi telefon pa se dvoumi izmedju samsunga i nokije. njoj je neko rekao da svim samsung telefonima kratko traje baterija, pa mi recite, da li je to tacno? ;) konkretno oce da kupi e900 ili d900

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa zavisi od modela i koliko ga ti koristish... :wink: Zato mislim da je glasanje glupo.Zavisi i kakav ti je ritam zivota, ako si ti svako veche kuci uglavno onda ti nece biti teshko da ga nataknesh na punjach pre spavanja itd...

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

d900?>3-4 dana zavisi od koriscenja e900 3 dana(trebalo bi cela da moze da izdrzi) u svakom slucaju u pocetku ce i manje da joj drzi a ako bude slusala puno muziku tyrajace joj i dan ipo na oba modela
E71 je moj trenutni izbor:)

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Baterija na mom telefonu traje tačno dok se ne potroši. Kada se to desi, postupim po priloženom uputstvu pa je napunim na dobijenom punjaču. Međutim to ne pomaže! Posle izvesnog vremana baterija se isprazni i moram opet da je punim! Molim vas pomozite - da li je to slučaj samo sa Samsung telefonima ili se i na drugim telefonima mora povremeno koristiti punjač?

sandrito
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Jul 2007. 00:24

Post od sandrito »

Ja imam Samsung x450 vec 2,5 godine i teska srca cu se odvojiti od njega, jer bi htela nov tel. Meni baterija i dan danas traje 3-4 dana, bez obzira, sta radila na njemu. :)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Na Z400 baterija traje najviše 2 dana ako ga mnogo ne koristim, a ako ga koristim kao MP3 plejer i imam više poziva, onda nekada jedva izdrži jedan dan. Lično mislim da su baterije kod Samsung telefona slaba tačka.
Ghost

Odgovori