Samsung E250 font suvishe veliki!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Pusher
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 10:48

Samsung E250 font suvishe veliki!

Post od Pusher »

Ok imam 2 E250 i jedan ima ok font dok drugi ima veci font...
Da li neko zna neki nacin da se smanji font?
Da li neko zna neki sajt gde ima uputsvo kako da se flashuje sa drugim firmwareom na kojem je font bolji!
Uopshte sajteve o E250 bi bili pozeljni!
Hvala

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Pusher , ako ti treba font kad pises poruke onda udji u opciju za pisanje poruka i onda u OPTION pa TEXT STYLE , pa izaberi TEXT SIZE i TEXT MODE .

A ako ti treba da imas vece brojke na ekranu kad kucas broj koji ces da zoves , onda udji u SETTINGS - DISPLAY SETTINGS - DIALLING SETTINGS - pa u FONT SIZE izaberi velicinu fonta .

O ovom drugom sve sto si pitao ne znam nista 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Pusher
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 10:48

Post od Pusher »

Sve mi odgovara samo mi ne odgovara font samih menia - znaci ono shto pishe contact main - svi menii su veci nego na drugom E250 znaci umesto da pise Time and Date ono pishe Time and Da i ostalo mora da iskroluje kako bi i\viideo... taj font mi smeta...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

to ne znam veruj mi :smutny: nikada nisam to menjao .mada ja ima samsung P850 . mozda nije bas isto sve kod svih samsunga . mozda to ima veze sa software-om koji je u telefonu ili firmware-om , mada nisam jos cuo da to moze da bude vece ili manje i jos da se ne vide odredjena slova .

morace neko strucniji da ti pomogne 8)

qwertyka
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:18

Post od qwertyka »

Pogledaj u opcijama (Display settings), mozda imas podesavanja za velicinu slova. Ako ne, odnesi telefon i flashuj ga.

Odgovori