Ok imam 2 E250 i jedan ima ok font dok drugi ima veci font...
Da li neko zna neki nacin da se smanji font?
Da li neko zna neki sajt gde ima uputsvo kako da se flashuje sa drugim firmwareom na kojem je font bolji!
Uopshte sajteve o E250 bi bili pozeljni!
Hvala
Samsung E250 font suvishe veliki!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Pusher , ako ti treba font kad pises poruke onda udji u opciju za pisanje poruka i onda u OPTION pa TEXT STYLE , pa izaberi TEXT SIZE i TEXT MODE .
A ako ti treba da imas vece brojke na ekranu kad kucas broj koji ces da zoves , onda udji u SETTINGS - DISPLAY SETTINGS - DIALLING SETTINGS - pa u FONT SIZE izaberi velicinu fonta .
O ovom drugom sve sto si pitao ne znam nista
A ako ti treba da imas vece brojke na ekranu kad kucas broj koji ces da zoves , onda udji u SETTINGS - DISPLAY SETTINGS - DIALLING SETTINGS - pa u FONT SIZE izaberi velicinu fonta .
O ovom drugom sve sto si pitao ne znam nista

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
to ne znam veruj mi
nikada nisam to menjao .mada ja ima samsung P850 . mozda nije bas isto sve kod svih samsunga . mozda to ima veze sa software-om koji je u telefonu ili firmware-om , mada nisam jos cuo da to moze da bude vece ili manje i jos da se ne vide odredjena slova .
morace neko strucniji da ti pomogne

morace neko strucniji da ti pomogne